Kulcs az aranybányádhoz

Amikor a vágy valami iránt megszületik benned az a valami már rendelkezésedre áll, már jelen van az életedben. Ez az egyik  Univerzális Törvény, az ellátás törvénye.

Hogyan is néz ki ez a gyakorlatban?

Az Univerzum örömmel szállítja a kért dolgot, legyen szó pénzről, paripáról vagy parkolóhelyről vagy valami egész komoly életviteli dologról. A megoldáshoz vezető út első mozzanata már most is jelen van az életedben!

A lehetőség már rendelkezésedre áll, hiszen ez az univerzum törvénye, a kérdés észreveszed-e.

Álmodozol valami másról, többről vagy már konkrét célod van pénzügyek, munka, vállalkozás, gyarapodás témában, de még nem látod a következő lépést?

Kérd az ingyenes 30 perces  FÉNYSZÓRÓ konzultációt! Oszlassuk  el a ködöt!

FÉNYSZÓRÓ 30 perces AJÁNDÉK KONZULTÁCIÓ

 

 

konzultacio

 


 

Andrea életével bizonyítja, hogy minden lehetséges. Merész, váratlan, ugyanakkor tudatosan átgondolt döntései azonnal felnyitják az ember szemét, és cselekvésre késztetnek. Valamilyen hihetetlen belső erő hajtja őt, amely azt kiáltja a világnak: “Képes vagyok rá, és Te is képes vagy rá!”. Ezt a folyamatosan lángoló energiát felfedezhetjük emberi kapcsolataiban, munkájában és a kristályokhoz fűződő viszonyában is. Felemelő, energikus, motiváló. Egyedülálló élmény együtt munkálkodni vele. – Seavey Viktória

Időpont foglaláshoz hívj, vagy írj!

06 20 9377 452

harmonizalas

FÉNYSZÓRÓ KONZULTÁCIÓ

12 + 3 =

Növeld a

pénztudatosságodat

Pénz Áttörés Módszerrel!

  • Alakítsd ki az új pénz szemléletet és gyarapodj!

Perneczky Andrea – Pénz Áttörés coach, Élet kristályosító mentor

Andrea két lábbal szilárdan áll a talajon, míg az égi világokban is könnyedén eligazodik. Spirituális útjára 15 évvel ezelőtt lépett,  a mély belső átalakulást a spirituális gyógyulás hozta el. Különböző energia-gyógyászati módszereket sajátított el nemzetközileg elismert mesterektől köztük Hazel Raven, Dr. Nicholas Demetry and Naisha Ahsiantól.

Andrea vegyészmérnöki és gazdasági diplomával (MBA) életcélját követve kilépett a mendezseri létből, a multik világából és elindította saját vállalkozását, hogy időt és teret biztosítson szenvedélyének, támogassa társait az útkeresésben. 2015-ben sikeres minőségbiztosítási szakértői pályafutását lezárva végleg elkötelezte magát, hogy segítse azokat a nőket, akik hasonlóan jelentős életviteli változást kívánnak elérni az életükben.

Andrea tanúsított Pénz Áttörés Módszer® coach,  kristálygyógyászat és  Etherikos Gyógyítási FolyamatTM  terapeuta.

Egyéni és csoportos programok és személyiségfejlődés workshopok keretében segíti a nőket problémáik leküzdésében az egyensúly helyreállítása  és a tudatos haladás érdekében. Szeretettel támogatja a hozzá fordulókat, hogy megtalálják belső fényüket, kiteljesedjenek és megvalósítsák mindazt, amit akarnak.

Kreatív énjét ásványokból csodás lélek gyógyító ékszerek készítésével fejezi ki.

Andrea nyitott az újra és folyamatosan keresi a „kvantum ugrással” való változást, izgatottan készül vállakozásának nemzetközi kiterjesztésére.

Share This