ÍRD ÁT A MÚLT PÉNZÜGYI ÖRÖKSÉGÉT

Pénz Áttörés Workshop

ÍRD ÁT A MÚLT PÉNZÜGYI ÖRÖKSÉGÉT!

Pénz Áttörés Workshop

 

 

  JELENTKEZÉSI LAP

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefon (kötelező)

  A tanfolyam díja 2016. május 23-ig 25.000 Ft, utána 29.500 Ft.

  Melyik fizetési módot választod*:
  Készpénzes fizetésre a helyszínen 5.000 Ft előleg elektronikus befizetésével lehetséges.

  BankkártyaÁtutalásKészpénz

  Számlázási név (kötelező):

  Számlázási cím (kötelező):

  A számlát a helyszínen adjuk át.

  Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő május 25. éjfél.
  Jelentkezésed a teljes díj vagy előleg beérkezése után válik véglegessé, így a korlátozott létszám miatt javasolt a mielőbbi fizetés.

  A tanfolyam megkezdése előtt 72 órán belül lemondás esetén nem áll módunkban a tanfolyamdíj visszafizetése.

  Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékot a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (info [kukac] kristalytanc.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a "Jelentkezem" gombra való kattintással a Kristálytánc honlap tulajdonosával, a Qualycos Kft.-vel kötöd.

  Share This