JELENTKEZÉSI LAP

KRISTÁLY FÉNY ÖSVÉNY PROGRAM

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefon (kötelező)

  Skype

  a, Melyik fizetési opciót választod?
  HavontaFélévTeljes év

  c, A tanfolyami díjat milyen módon fizeted*:

  BankkártyaÁtutalásPostai Csekk

  Számlázási adatok (név, cím)*:

  A számlát a helyszínen adjuk át a tanfolyam megkezdésekor.

  Megrendelésed után 24h belül visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat.
  Jelentkezésed a választott fizetési opció szerinti összeg beérkezése után válik véglegessé, így a korlátozott létszám miatt javasolt a mielőbbi fizetés.

  Ha a programban való részvételt október 10. után lemondod 20.000 Ft adminisztrációs költség levonásával térítjük vissza a befizetett összeget.

  Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékot a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (info [kukac] kristalytanc.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a "Jelentkezem" gombra való kattintással a Kristálytánc honlap tulajdonosával, a Qualycos Kft.-vel kötöd.

   

   

   

  Share This