kristálytánc fejléc

 

Lelkesedést Visszaszerző Workshop

 

Ambiciózus vállalkozónőknek és vezetőknek, akiknek fontos, hogy traumáikat és veszteségeiket gyorsan, szívből feldolgozzák.

 

2015.   június 12.    17-21h

 

Nap mint nap hajtasz előre, teszed a dolgodat, úgy érzed mindent bírsz, mindent kibírsz. De aztán valami tragikus történik.

  Valószínű ezzel kell szembenézned:

 

 • Válás

 • Gyász

 • Üzleti / munkahelyi trauma

 • Gyermek elköltözése

 • Megváltozott egészség

 • …..

 

 

Jön egy nagy pofon, komoly veszteség, súlyos trauma, vagy ezek halmozottan.

Te pedig azt gondolod egy páncél védelmez, megrázod magad és mész tovább. Néha ugyan itt-ott fáj, időről-időre rádtör a rosszkedv, de ezeket elhessegeted. Ezernyi dolgodat, amit korábban flottul megoldottál most több energiádba kerül elvégezni. Bizonyos feladatokba egyre nehezebben kezdesz bele, és azt érzed, hogy még az ág is Téged húz. Legszívesebben csak eltűnnél egy kicsit a világ szeme elől.

Rádöbbensz, hogy eltűnt a lelkesedés.

Minden erődet összeszeded és nyomod tovább, mert folyton ezt hallod:

 • Lépj tovább, az élet megy tovább!

 • Söpörd le magadról, ne vedd fel!

 • Majd az idő megoldja…

 És megpróbálod kibírni, mindenen túltenni magad, hiszen a társadalom ezt sugallja és várja el.

Azonban mélyen magadban érzed, hogy ez így nem jó, nem megy. Rádöbbensz, hogy a traumák, veszteségek mély sebeket okoztak, melyek maguktól nem gyógyultak be.

A feldolgozásra, a gyászra azonban nem volt idő, mert nem eshettél ki, tenni kellett és kell a dolgodat.

 

Tudod, hogy változtatnod kell azért, hogy visszatérjen az erőd és lelkesedésed. A testi-lelki épség érdekében pedig a traumák valódi feldolgozása szükséges, a sebek begyógyítása.

De nem tudod pontosan ezt hogyan érd el. 

Ebben segítünk Neked.

 

 

 

Első lépésként fontos, hogy tudd, nem vagy egyedül.

A Lelkesedés visszaszerző kurzuson biztonságos, intim környezetben megoszthatod saját terheid fájdalmát és nehézségeit, ahol megértő szívvel és nyitott füllel fogadunk.

Segítünk a gyógyulás útjára lépni , elfogadni és megélni a veszteség fájdalmát az elnyomás helyett, mert a trauma igazi feldolgozása ebben rejlik. Vezetünk és támogatunk az úton azért, hogy könnyebben letedd a terheket, így felszabadultan, újult erővel és lendülettel vághatsz neki a mindennapoknak.

Miért mi tudunk segíteni?

Perneczky Andrea – Élet kristályosító mentor

Spirituális utamra 15 évvel ezelőtt léptem, a mély belső átalakulást számomra a spirituális gyógyulás hozta el. Különböző energia-gyógyászati módszereket tanultam nemzetközileg elismert mesterektől, így az égi világokban könnyedén eligazodom, mégis két lábbal szilárdan állok a talajon. Képzett kristály- és Etherikos Gyógyítási FolyamatTM terapeutaként elkötelezett vagyok abban, hogy segítsem a nőket problémáik leküzdésében, a nehéz élethelyzetek egyensúlyozásában és a kiteljesedésben. Az életemben komoly fordulatokkal szembesültem, általuk megtanultam az Isteni Útmutatásra, lelkem suttogására odafigyelni. Elfogadni a változást alázattal, és még több szeretetet befogadni, áramoltatni, mert a szeretet az igazi gyógyító.

 

 

 

 

Rácz Zsó

Önmagam fejlesztése miatt fordultam a spiritualitás felé. Az elmúlt kb 25 évben sok módszert, irányzatot megismertem, kialakultak a saját módszereim. Világlátásom alapja a természeti népek világszemlélete. A hétköznapjaimban, a munkámban, a kurzusokon és az egyéni tanácsadások során többek között sámán technikákat alkalmazok, segítségül hívom a virágok, a kristályok erejét.

A spirituális világ mellett vállalkozóként, vezetőként a hétköznapi valóság kihívásaival, nehézségeivel és sikereivel is folyamatosan fejlődtem. Engem is sok trauma, veszteség, gyász ért, mára megtanultam ezek megélésének és feldolgozásásának fontosságát. Hiszem, hogy a fájdalom megélése, a trauma, veszteség valódi feldolgozása szükséges és megtanulható. A feldolgozással ezekből megerősödve kerülhetünk ki, és ez segít feladatunk, küldetésünk beteljesítésében.

 

t

MIÉRT GYERE EL

Szeretetteljes intim környezetben feltárhatod bánatodat, ahol értő fülek és érző szívek fogadnak

Megtapasztalod, hogy nem vagy egyedül és nem kell rejtegetned fájdalmadat

Megérted a gyász folyamatát ezáltal könnyebb elfogadni és a következő fázisba lépni

Gyakorlatokat, egyszerű eszközöket és ötleteket kapsz, amik segítenek az érzelmek és gondolatok áthangolásában és az energiaszinted visszaállításában

Gyógyító meditációban levezeted a feszültséget, elengedheted a fájdalmat és megnyílsz a szeretet befogadására

Tudatos nőként a teljességre törekszel, a teremtő épségre, amihez új ajtó nyílik számodra

Mi történik a workshopon?

 

 • arms-wides Áttekintjük a veszteségek tipusait

 • Beszélünk a gyász fázisairól és főbb jellemzőiről

 • Bizalmas beszélgetést folytatunk a megtapasztaltakról saját példáinkon keresztül

 • Nyitott szívvel meghallgatunk ha úgy érzed, hogy elmondanád a veled történteket

 • Eszközöket adunk a trauma feldolgozásához, praktikus és energetikai módszereket

 • Egyénre szabott tanácsokat nyújtunk, mert a trauma feldolgozása teljesen egyéni

 • Gyógyító meditációt végzünk az elengedésért, megbocsájtásért.

A 4 órás kurzus részvételi díja

 

 

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2015. június 10. éjfél

 

A részvételhez a fizetési módtól függetlenül regisztráció szükséges. A létszám korlátozott, ezért a jelentkezési díj befizetésével tudod  biztosítani a helyed. A fizetési részleteket a regisztráció után emailben küldjük meg.

 

ÉS A BÓNUSZ

A workshopon elhangzó meditáció(ka)t letölthető MP3 formátumban megkapod, hogy az otthonod kényelméből is könnyen felidézd az utat a gyógyuláshoz és kiteljesedéshez. File MP3

Szia Drága Andi! Amióta itt voltál minden reggel meditálok,  és az a folyamat amit beindítottál, napról-napra kristályosodik ki, egyre jobban vagyok, sokat erősödtem fizikailag is és mentálisan is, nem tudom elmondani neked mennyire nagy hatású a segítséged, és mit köszönhetek neked. Csodálatos amit adtál magadból, a tudásodból és amit közvetítettél az Égiektől, és csodálatos a szeretet amivel mindezt tetted nekem, velem. – Bea

MÁR CSAK ENNYI IDŐD VAN A JELENTKEZÉSRE

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Share This