Kristályosodj! Klubtagság

Fűzd szorosabbra a kapcsolatodat a kristályokkal, tanulj róluk és általuk önmagadról folyamatos iránymutatás és támogatás mellett Andreától.

Kristályosodj Klubtagság

Csatlakozz a Kristályosodj Klubhoz, ahol folyamatosan új dolgokat tanulhatsz a kristályokról és alkalmazásukról online módon, valamint meditációk segítségével mélyebben összekapcsolódsz velük, így egyre közelebb kerülsz magadhoz a kövek ereje által.

Online tanítás és meditáció

Havonta több élő webinárium és elérhető felvétel

Közösség

Támogató közösség, igazi klub hangulat

w

Útmutatás

Személyes odafigyelés és útmutatás

Mi van a Kristályosodj Klubtagságban?

 

  • Havonta két élő online webinárium 1-1,5 óra időtartamban alkalmanként, ahol kérdezni is lehet.
  • Oktatás (webinárium) kristálygyógyászat rejtelmeiről, tévhitekről és fontos tudnivalókról kérdezési lehetőséggel, alkalmanként egy-egy témához kapcsolódó kövek bemutatása
  • Vezetett online meditáció és előadás kristályokkal és égi vezetéssel, ahol mélyebben összekapcsolódhatsz a kristályenergiával és megtapasztalod rejtett bölcsességüket, gyógyító és átalakító erejüket
  • A webináriumokról felvétel készül, ha nem tudsz személyesen ott lenni, így megnézheted és tanulhatsz az általad választott időpontban
  • Zárt Fb csoport a kapcsolattartáshoz, ahol havonta egyszer 1 hétig tartó kristály „kihívás” lesz
  • Támogató társak, tapasztalatok és vélemények megosztása a csoportban
  • Igazi klub hangulat, ötletek, tippek és útmutatás, hogy biztonsággal haladj a kristályosodás útján.

 

Klubtagság működése és díja

A Kristályosodj Klubtagság 1 hónapra vonatkozik, mindig az aktuális naptári hónapra a következő hónap 7-ig.

Lehetőséged van hosszabb időtartamra is csatlakozni, három vagy 6 hónapra, így zökkenők nélkül folyamatosan klubtag maradsz a választott időtartamra.

Bármikor beléphetsz, ha újként csatlakozol a tagdíj beérkezése után 24 órán belül hozzáférést kapsz az adott hónap webináriumaihoz, illetve azok felvételéhez és a zárt Facebook csoporthoz.

Amennyiben csak 1 hónapra fizetsz elő, viszont szeretnéd tovább élvezni a klubtagságot, a választott fizetési módtól függően javasolt az előfizetésed megújítása a következő hónap 7-ig, hogy folyamatos maradjon a klubtagságod.

A klubtagsági díjat CSAK elektronikusan lehet fizetni, bankkártyával vagy átutalással.

Bizonyára élvezni fogod a klubtagságot. Ha mégsem vagy teljesen elégedett a tagságoddal, a hónap végén lemondhatod. Nem kérdezzük az okot. Nincs hosszú távú elkötelezettség.

MOST BEVEZETŐ ÁRON!

Fizetés bankkártyával

A biztonságos Paypal rendszeren keresztül. A regisztráció után elküldjük a díjbekérőt és máris költség nélkül fizethetsz . A díj beérkezése után 12 órán belül aktíváljuk a klubtagságot.

Fizetés átutalással

A regisztráció után elküldjük a fizetési információkat és a díjbekérőt. A díj beérkezése után 12-24 órán belül aktíváljuk a klubtagságot.

A Kristályklub témái között szerepel:

Kristályok programozása

Kristályhálók

Teremtő meditáció

Meditáció fenakit kristállyal a Fény befogadásához

Teremtés kristályokkal az új évben – január

Energetikai védelem – aura és tér

Bőség bevonzása

Szerelem és szeretetteli kapcsolat

… a Te kedvenc témád

 

Hallgass bele a Fény születése meditációba!

BŐSÉG KRISTÁLYAI

A klub aktuális témája bőség és gazdagság.  3 órás workshop keretében ismerd meg a legfontosabb lépésket az anyagi javak megteremtéséhez, a kristályokat amelyek segítenek a bőség rezgésére hangolódni és még sok mást!

Jelentkezz most!

Energetikai védelem

A klub aktuális témája az energetikai védelem. Tanuld meg saját aurád védelmét, hogyan tudod otthonod és féltett értékeidet megóvni kristályokkal és angyali energiákkal.  Ismerd meg hogyan védd magad negatív emberektől, rossz energiájú helyeken és mit tegyél értékeid megóvásáért!

Jelentkezz most!

 

AKTUÁLIS PROGRAM

 

 

Vond magadba az univerzum új teremtő erejét a sikeres 2016 év érdekében. Ismerd meg hogyan tudnak a kristályok segíteni a céljaid elérésében a Kristályosodj Klub januári 2 részes workshopján, ahol egy teremtő gyakorlatban és meditációban is részt vehetsz.

Tudj meg többet erről az alkalomról!

Próbáld ki a meditációt!

Tarts velünk a Kristályosodj Klub decemberi meditációjára egy csekély összegért és tapasztald meg, hogy mit nyújthatnak neked  a kövek, ha mélyebben összekapcsolódsz velük.

Tudj meg többet erről az alkalomról!

Ilyen véleményeket kaptam azoktól, akik már részt vettek online webináriumon vagy a 30 napos Kristályosodj kihívásban

„Köszönet a kristályokkal együtt töltött hónapért, ezért a különleges utazásért a kristályok világában, a lehetőségért, hogy közelebb kerülhettem a kristályokhoz , a tanításért. Eddig vonzódtam hozzájuk, de ezentúl tudatosabb lesz a kapcsolatom velük.”

Sz. Zsuzsa

„Én nagyon jól érzem magam a webináriumon, hálás vagyok! Köszönöm, csodás bizsergést éreztem a tenyeremben, a gyomromban, átjárt minden szinten.”

Noémi

„Kedves Andrea! Köszönöm a tanítást! Köszönöm, hogy itt lehettem veletek! Sokat tanultam és tapasztaltam. Egyre jobban szeretem a kristályokat! Az ametiszt is maga a csoda. Köszönet és hála! :)”

Ramóna

Gyakori kérdések

Hogyan kapom meg a klubtagság belépés elérhetőségét?

Amint beérkezik a tagsági díj emailben elküldjük a zárt titkos Facebook csoport elérhetőségét, és tájékoztatunk a soron következő webinárok időpontjáról. A webináriumokra szintén küldünk meghívót, amihez külön regisztráció már nem szükséges.

A hónap közepén lépnék be. Mire van lehetőségem?

A tagsági díj függetlenül a belépés időpontjától az aktuális hónapra vonatkozik. A webináriumokat élvezheted élőben vagy felvételről, így semmiből nem maradsz ki. A zárt csoportban pedig bármikor kérdezhetsz a webináriumhoz kapcsolódóan vagy más témákban is.

A webináriumok felvételét az azt követő hónap 6-ig tudod megnézni.

Mikor kell befizetni a tagdíjat a folyamatos klubtagsághoz?

Azért, hogy a klubtagságod folyamatos legyen a tagdíjat célszerű minden hónap 1-7. között befizetni (havonta,  a 3. vagy 6. hónapot követően).

Addig még hozzáférsz az előző hónap anyagaihoz. Amennyiben nem érkezik meg a pénz a fenti időszakban, akkor a klubtagságod megszakad. Természetesen később bármikor újra tudsz regisztrálni.

A klubtagság feltétele és házirendje

A Kristályosodj klubba való belépéseddel elfogadod a klub házirendjét.

A Facebook csoprort és Klub HÁZIRENDJE:

– A csoportban mindennemű reklámtevékenység (nyílt és burkolt) beleértve boltok, weboldalak, facebook oldalak és csoportok, más terapeuták és programok megosztása, promótálása engedély nélkül TILOS!

(Azonban szeretnék lehetőséget adni esetenként más terapeutáknak, tehát, ha valamilyen programról tájékoztani kívánod a tagságot arra a csoport admin adhat engedélyt.)
– Más fotóinak megosztása, bármennyire is csodáljuk az ásványokat szintén nem engedett. Saját képek megosztása lehetséges, kivéve a kereskedelmi, hirdetési szándékot.
– A csoportból és a Klubból kizárásra kerülnek azok, akik a házirendet többszöri felszólítás ellenére megszegik.

Perneczky Andrea – Élet kristályosító mentor,

Andrea két lábbal szilárdan áll a talajon, míg az égi világokban is könnyedén eligazodik. Spirituális útjára 15 évvel ezelőtt lépett, különböző energia-gyógyászati módszereket sajátított el nemzetközileg elismert mesterektől. A kristálygyógyászatot Hazel Raven és Naisha Ahsian útmutatásával tanulta és folyamatosan képzi magát.

 

Elkötelezett abban, hogy segítse a nőket problémáik leküzdésében, a nehéz élethelyzetek egyensúlyozásában és a kiteljesedésben. Küldetése, hogy a kristályok szeretét és fényét  minél szélesebb körhöz eljuttassa itthon és nemzetközileg, így  vezette a népszerű 30 napos Kristályosodj kihívást és megjelent a TV2 műsoraiban is.

Share This