Kristály Fény Gyógyászat Alaptanfolyam

 

Kristály Fény Gyógyászat Alaptanfolyam

Intenzív 6 napos tanfolyam

 

  JELENTKEZÉSI LAP

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefon (kötelező)

  Hogyan fizeted a tanfolyam díját:
  egy összegben (85.000 Ft)részletben (3x30000 Ft)

  Melyik fizetési módot választod:
  BankkártyaÁtutalásKészpénzCsekk

  Számlázási adatok (név, cím):

  Kérsz-e ÁFA-s számlát?
  igennem

  A számlát a helyszínen adjuk át.

  Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 5 nappal a tanfolyam előtt vagyis október 31. éjfél.
  Jelentkezésed a tanfolyami díj vagy előleg beérkezése után válik véglegessé, így a korlátozott létszám miatt javasolt a mielőbbi fizetés.

  Amennyiben 5 nappal a tanfolyam kezdete előtt lemondod jelentkezésedet, úgy a teljes tanfolyamdíjat visszafizetjük. A tanfolyam megkezdése előtt 72 órán belül lemondás esetén nem áll módunkban a tanfolyamdíj visszafizetése.

  Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékot a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (info@ kristalytanc.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a "Jelentkezem" gombra való kattintással a Kristálytánc honlap tulajdonosával, a Qualycos Kft.-vel kötöd.

   

  Share This