Bevezetés a Kristály Fény Gyógyászatba

Hétvégi 2 napos workshop öngyógyító gyakorlatokkal

Bevezetés a Kristály Fény Gyógyászatba

2 napos hétvégi tanfolyam öngyógyító gyakorlatokkal

 

2016. július 23-24. vagy augusztus 6-7.

 

 

Kedves Kristályrajongó,

A kristályok bizonyára már megszólítottak, talán egy „véletlen” folytán vagy egy ismerősöd biztatására, és beszerezted a gyűjteményed első darabjait. Ismerkedsz a témával, és egyre több helyről köszönnek vissza a gyógyító kövek rejtelmei.

Így valószínüleg szembesültél már azzal, hogy:

 • a könyvek csak az elméletet írják le, gyakorlati útmutatást nem adnak, ezért nem tudod hogyan kezdj bele,
 • a fellelhető információk ellentmondásosak vagy hiányosak,
 • kevés hasznos magyar nyelvű könyv van, és mást tapasztalsz, mint ami le van írva,
 • a kristályok metafizikai tulajdonságairól és alkalmazhatóságukról elérhetők információk, de mégsem világos mitől és hogyan működnek.

 

A kristályok világához számos út vezet.

Én is találkoztam ezekkel a nehézségekkel, amikor elkezdtem a kövek felfedezését. Aztán találtam egy mestert és éveket töltöttem azzal, hogy a kristályterápiát elsajátítsam, hisz oly sok mindent kell megérteni, annyi út létezik.

Rengeteg mindent lehet megtanulni az ásványokról és alkalmazásukról, azonban az évek során látva tanítványaimat rájöttem, a legfontosabb, hogy legyen egy eszközöd, amivel saját tapasztalatokra tehetsz szert.

 

A Bevezető Kristály Fény tanfolyamon több módszert is megmutatok arra, hogyan tudsz a kristályokkal kapcsolatba lépni.

Számos gyakorlaton keresztül felfedezheted, hogy melyik mód és melyik ásvány áll közel egyéniségedhez.

Ne hidd el, amit hallasz vagy olvasol, hanem tapasztald meg saját testedben és egész lényedben a kristályok gyógyító erejét!

Neked való ez a tanfolyam, ha

Dollarphotoclub_47061943 middle

 

 • Kedveled az ásványokat és nem csak szépségük hanem valami láthatatlan erő vonz feléjük
 • Már olvasgattál a kristályokról, de a könyvekben eltérőek az információk, így nem tudod kinek higgy
 • Ösztönösen érzed pozitív hatásukat, de nem tudod hogyan kezdj bele a megismerésükbe
 • Szeretnél többet tudni a kristályokban rejlő gyógyító erőről és érteni működésüket
 • Már ismerkedsz a kövekkel, van néhány tapasztalatod, de nem vagy biztos a dolgodban

Bevezetés a Kristály Fény Gyógyászatba

PROGRAM

A Kristály Fény tanfolyam abban különbözik más kristálytanfolyamoktól, hogy nem csak elméleti tudást kapsz a kristályokról és gyógyító hatásukról, hanem megtanulod hogyan kapcsolódj össze szívből velük. Így egyéni, mélyebb tapasztalásra tehetsz szert, testi és lelki szinten. A nap során több vizualizációt, energetikai gyakorlatot végzel, mely által kiegyensúlyozottá, energikusabbá válsz, és megtapasztalod kristályos fényedet.

 

Bemutatkozás

Nyitó meditáció

Mitől és hogyan működnek a kristályok?

Hogyan kapcsolódj össze a kövekkel – gyakorlat

Hogyan válassz kristályt egy adott cél érdekében – gyakorlat

Kristályok tisztítása különböző módszerekkel

Kristály megismerése ráhangolódással – gyakorlat

A lélekkristály

Önmagad gyógyítása egy választott kristállyal – gyakorlat

Kristályeszenciák

Kristály programozás – ÚJ!

Angyalok és kristályok

Záró meditáció

Ha most jelentkezel a két napos Kristály Fény Bevezető tanfolyamra, megteszed az első lépést azért, hogy biztonsággal eligazodj a kristályok világában és egyszerűen kiaknázd a kövek gyógyító erejét.

 

Jól hangzik, erre vágyom!

JÖVÖK !

A teljes hétvégi 2 napos tanfolyam részvételi díja

 29.700 Ft/ fő

A kurzus reggel 10 órától este 17.30-ig tart, közben 1,5 óra ebédszünet.

És még ajándékokat is kapsz!

KEDVEZMÉNYEK ÉS BÓNUSZOK

Ajándékok:

3 db megtisztított, felavatott kristály (értéke 2500 Ft)

kedvezményes részvételi díj a további tanfolyamokon

 

Koránkelő kedvezmény:

A tanfolyam díja 25.900 Ft, ha július 15-ig (július 29.) kifizeted a tanfolyam teljes díját

 

A részvétel díja fizethető elektronikusan átutalással, PayPal-on keresztül bankártyával vagy rózsaszín csekken. Készpénzes fizetésre a helyszínen 5000 Ft előleg befizetésével van lehetőség.

A regiszrációd után válasz emailben elküldjük a fizetési részleteket. Jelentkezésed a tanfolyami díj vagy előleg beérkezésével válik véglegessé. A koránkelő kedvezmény és koránkelő ajándék csak akkor vonatkozik, ha a teljes tanfolyami díj beérkezik a megadott időpontig.

Jelentkezési és fizetési határidő: legkésőbb 3 nappal a tanfolyam előtt,  július 19. éjfél (augusztus 3.)

 A tanfolyam helyszíne Budapesten a Déli pályaudvar közelében.

„Egy izgalmas utazás Andreával a kristályok birodalmába. A tanfolyamon olyan gyakorlati technikákat és módszereket sajátítottam el, amelyekkel megtanultam, a kristályok erejét és tudását alkalmazni életem különböző területein. Azóta a kristályok a mindennapjaim részévé váltak, és segítségül tudom hívni őket testi-lelki egészségem gyógyulásában és önmagam jobb megismerésében. Andrea hiteles tudása és magas szintű spirituális felkészültsége segített bepillantást nyerni a kristályok varázslatos világába.” – Csilla

Ha a KRISTÁLYOSODJ! kihívás programban éppen részt veszel, lehet, hogy azt kérdezed, hogy miben más ez a tanfolyam, mit tudsz még itt tanulni, amiről a csoportban nincs szó.

 

 • Először is, személyesen találkozunk és bár lehet, úgy érzed ismersz, mégiscsak más egy teremben lenni, nem csak egy képernyőn látni vagy hallani
 • A nap során kipróbálhatod a fizikai kövek működése mellett a kristályeszenciák felemelő hatását is
 • Megtanulsz egy nagyon fontos gyakorlatot, amin lépésről lépésre vezetlek végig, amivel össze tudsz kapcsolódni bármilyen kristállyal és felfedezheted a tudását.
 • Vezetett harmonizáló meditációk során megtapasztalod egy mélyebb szinten az angyalok támogató szeretetét és a kristályok gyógyító képességét
 • Fogódzkodót kapsz a kövek rendszeréhez és néhány hitet/tévhitet is körbejárunk.

 

OK, nincs több kérdésem,

Kitől fogsz tanulni?

 

Perneczky Andrea

Spirituális utamra 15 évvel ezelőtt léptem, különböző energia-gyógyászati módszereket tanultam nemzetközileg elismert mesterektől, így az égi világokban könnyedén eligazodom, mégis két lábbal szilárdan állok a talajon. Kristálygyógyászatot spirituális utam második lépcsőjeként Hazel Raven és Naisha Ahsian útmutatásával sajátítottam el.

Végtelen és izgalmas utazás a vegyészmérnöki tanulmányokat felidézve ismerősként köszönteni, de más szemszögből rálátni az elemek, atomok és kristályok világára és holisztikusan alkalmazni a jóllét és kiteljesedés érdekében.

Ha már ezeket a sorokat olvasod, akkor készen állsz arra, hogy egy határozott lépéssel belépj a kristályok csodás világba. Ígérem, már egy nap alatt is rengeteg tudásra teszel szert és megtanulod a krsitálykommunikáció legfontosabb módszerét.

Kristályfényes szeretettel várom a találkozást!

signo Andrea

 

 

Perneczky Andrea

Élet kristályosító mentor

„Mindenkinek ajánlom Andrea tanfolyamait, aki nem csak lexikális tudását, de spirituális érzékenységét is növelni szeretné. A kurzuson az ásványok tulajdonságai mellett önismeretet is tanultunk. Már  magabiztosabban használom a kristályokat, és minden nap meditálok velük vagy használom őket. Az ismerőseimnek is tudok alapvető tanácsokat adni pl. a tisztításról és a meditációról.” – B. Lilla

 

„A tanfolyamról azt mondanám, hogy nagyon jó alapozó, aki kristályok iránt érdeklődik. Aki komolyabban gondolja, az forduljon Andreához segítségért. Andreának nagy a tudása és ez vonzó. Tetszik, hogy ő egy olyan tanító-gyógyító, aki a kristályokat és az angyalokat együtt használja. Van bőven tapasztalata. Nyitott személyiség.” E. Márta

Teljesen meggyőztél,

Share This