Kristályfényes csakrák 3 napos workshop elvonulással

 

  JELENTKEZÉSI LAP

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefon (kötelező)

  Milyen étkezést választasz?

  VegetáriánusKönnyű húsos

  Hogyan fizeted az elvonulás előlegét (44.000 FT):

  BankkártyaÁtutalásKészpénzCsekk

  Számlázási adatok (név, cím):

  Kérsz-e ÁFA-s számlát?

  igennem

  A számlát a helyszínen adjuk át.

  Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő augusztus 3.
  Jelentkezésed a tanfolyami előleg beérkezése után válik véglegessé, így a korlátozott létszám miatt javasolt a mielőbbi fizetés.

  A tanfolyam megkezdése előtt 8 napon belül, tehát legkésőbb augusztus 7. után lemondás esetén nem áll módunkban a tanfolyamdíj visszafizetése.

  Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékot a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (info@ kristalytanc.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a "Jelentkezem" gombra való kattintással a Kristálytánc honlap tulajdonosával, a Qualycos Kft.-vel kötöd.

  Share This