KRISTÁLY - FÉNY- KÖR Szeminárium

Mindennapi Kristály Praktikák - Tapasztalás sorozat

KRISTÁLY - FÉNY-KÖR: 4 részes tapasztalás sorozat, mely során megismerheted hogyan vond be egyszerűen a kristályok és illóolajak természetes erejét a mindennapokba az elégedett, teljes élet érdekében.


A kristályok bizonyára már megszólítottak és valamilyen formában jelen vannak az életedben. Jó érzéssel tölt el, amikor rápillantasz egy különleges ásványra vagy végigsimítod a kezed hűs csillogó kövecskéken. Lehet, hogy lelkesen gyűjtöd a különböző köveket vagy ásványékszerként viseled. Kiváncsian ismerkedsz a témával, és érlelődik benned a vágy, hogy többet tudj meg a kristályok támogató és gyógyító erjéről azért, hogy tudatosan alkalmazva előremozdítsd életedet.


Lehet, hogy ezekre a dolgokra keresed a választ:

 • Szeretnéd megérteni és praktikus ötleteket kapni ahhoz hogyan használd a köveket családi, párkapcsolati viszályok feloldására vagy megtalálni a társadat?
 • Hogyan tudod megtalálni az ásványok segítségével azt a munkahelyet vagy tevékenységet, ahol elismernek és nyugodt légkörben végre jól érezheted magad?
 • Kiváncsi vagy hogyan tudod csökkenteni a stresszt, jobban aludni és derűsen, hatékony dolgozni?
 • Szeretnél megszabadulni az életedet megkeserítő kapcsolatoktól, az energiavámpíroktól?
 • Legfőbb vágyad választ kapni arra, mit és hogyan csinálj azért, hogy több pénzed legyen, eljuss nyaralni vagy megvalósíts bámilyen célodat?
 • Vagy szeretnél kikapcsolódni, feltöltődni és új élményeket szerezni egy tiszta, kristályos energiatérben?  

Ha bármelyik kérdésre IGEN a válaszod, akkor Perneczky Andrea és Oláh Mihály szeretettel vár a KRISTÁLY – FÉNY – KÖR tapasztalás sorozat első bevezető napján! 

Itt az idő, hogy mélyebben összekapcsolódj a kristályokkal, új módon szerezz benyomásokat erejükről és megismerj egyszerűen alkalmazható praktikákat.

A KRISTÁLY – FÉNY – KÖR Tapasztalás sorozat 4 alkalomból áll, mely során szisztematikusan megismered a kristályok, illóolajak, őserők és égi segítők pozitív hatását életedre. A megértések által tudatosan haladsz a céljaid, és az elégedett, teljes élet felé.  

A kristályok segítségével feltérképezed a legfőbb életterületeket mint párkapcsolat és mindennemű emberi kapcsolatok, munka, pénz és jóllét. Megérted az összefüggéseket, így lehetőséged van a változtatásra, amelyhez egyszerű praktikákat és univerzum teljessége szerinti ismereteket tanulsz meg. 

Az első nap alapozó kurzus, meglehetősen általános, így mindenki számára ajánlott, aki érdeklődik a kristályok és gyógyító erejük iránt. Az ezt követő napok specifikusabbak lesznek, amikor az életterületeken szisztematikusan haladunk végig, újabb kristályokkal és technikákkal fogunk foglalkozni és a megismert egyszerű praktikákat készség szintre fejlesztheted.  

A workshop vezetői közel 30 év útkereső, spirituális és tanítói tatapasztalattal bírnak. Andrea és Misi különböző szellemi utat választottak, más életúton haladnak, mégis hasonló megértésre jutottak az élet teljességét illetően. Naponta, készség szintjén vonják be a természet kincseit életükbe és alkalmazzák a tudatos teremtés eszközeit.

2018. március 24-én a bevezető napon:

 •  A nap során kipróbálhatod a fizikai kövek működése mellett a kristályeszenciák és illóolajok felemelő hatását  
 • Megtanulsz egy nagyon fontos gyakorlatot, amin lépésről lépésre vezetlek végig, hogy bármilyen kristállyal össze tudj kapcsolódni és felfedezd tudását. 
 • Vezetett harmonizáló meditáció során mélyebb szinten megtapasztalod a kristályok gyógyító és iránymutató képességét 
 • Fogódzkodót kapsz a kövek rendszeréhez és néhány hitet/tévhitet is körbejárunk
 • Megtapasztalsz egy intenzív kristályos energiateret, ahol az egész nap során számos AHA élményed lesz  

A 4 alkalmas képzés során:  


A különböző életterületeket mélyebben megérted, átlátod egymáshoz való viszonyukat és hatékonyan megoldhatod a hozzá kapcsolódó feladatokat az örömteli élethez.  


Egyszerű, bármilyen helyzetben alkalmazható gyakorlatokat és módszereket sajátítasz el, amelyek közül a személyiségedhez illőket beillesztheted a mindennapokba a kívánt cél érdekében.Megtanulod hogyan hívhatod segítségül az ásványok és illóolajok erejét, valamint a felső világ lényeinek támogató energiáját a könnyed, teljes élethez. 


Megismerkedsz az eredendő univerzális alkotóelemekkel, az ősenergiákkal, megtapasztalod hatásukat és megérted szerepüket a tudatos teremtés folyamatában az energetikai egyensúly vagy egy adott cél érdekében.


A képzés havonta 1 nap, összesen 4 alkalom, amelyeken a teljesség érdekében mindegyiken célszerű részt venni. A találkozók Budapesten lesznek (helyszín pontosítás alatt) szombati napokon reggel 10.00 órától este 18.00-ig, közben 1,5 óra ebédszünet. 

Mennyibe kerül?

A workshop díja alkalmanként 22.220 Ft vagy 75.000 Ft/4 alkalom, amely tartalmazza az alap kristály készletet ...és lesznek meglepetés ajándékok is!

KORÁNKELŐ KEDVEZMÉNY 

március 15-ig fizetve az első alkalom 22.220Ft helyett csak 18.000 Ft

vagy hozd el a barátodat további kedvezményért! 

PÁROS KEDVEZMÉNY

Két fő részére 44.440 Ft helyett csak 35.000 Ft/ alkalom  

A részvétel díja fizethető elektronikusan átutalással, PayPal-on keresztül bankártyával vagy készpénzzel banki befizetéssel. 

A regisztrációd után válasz emailben elküldjük a fizetési részleteket. Jelentkezésed a képzés díjának beérkezésével válik véglegessé. A koránkelő kedvezmény csak akkor vonatkozik, ha egy összegben befizeted március 15-ig.

A képzés havonta 1 nap, összesen 4 alkalom, amelyeken a teljesség érdekében mindegyiken célszerű részt venni. A találkozók Budapesten lesznek szombati napokon reggel 10.00 órától este 18.00-ig, közben 1,5 óra ebédszünet. 

Jelentkezési és fizetési határidő: legkésőbb 3 nappal a tanfolyam előtt, 2018. március 21. éjfél  

Regisztrálj MOST és indulj el kristályok felfedező útján segítséggel, hogy minél előbb hatékonyan alkalmazd a kövek erejét!


Várunk szeretettel!

Andrea és Misi

Kiktől tanulsz?

Perneczky Andrea kristályterapeuta, holisztikus üzleti és életviteli mentor Spirituális utazásomra közel 20 évvel ezelőtt indultam el. Minőségi életviteléhez és eredményeimhez jelentősen hozzájárult a mély belső átalakulás, a spirituális gyógyítás, amit Dr. Nicholas Demetry által ismertem meg és sajátítottam el. Egy elvonulás alkalmával égi üzenetet kaptam. Ezt a jelet követve vetettem bele magam az ásványok világának felfedezésébe. A kristálygyógyászatot nemzetközileg elismert mesterektől Hazel Raven és Naisha Ahsian útmutatásával tanultam és továbbra is folyamatosan képzem magam számos területen. „Izgalmas utazás a vegyészmérnöki tanulmányokat felidézve ismerősként köszönteni, de más szemszögből rálátni az elemek, atomok és kristályok világára”. Vegyészmérnöki és üzleti diplomával (MBA) életcélomat követve kiléptem a menedzseri létből, a multik világából és elindítottam saját vállalkozásomat, hogy időt és teret biztosítsak a tudatos fejlődésnek és támogassam társaimat az útkeresésben és jelentős életviteli előrelépésben. Azt vallom, hogy mindent a lélek szavára figyelve, tudatosan érdemes csinálni, az univerzum rendje szerint. Tanúsítást szereztem mint Pénz Áttörés Módszer® coach, kristálygyógyászat és Etherikos Gyógyítási FolyamatTM terapeuta. Egyéni mentorálás, csoportos szemléletformáló programok és személyiségfejlesztő workshopok keretében segítem a nőket különböző üzleti és magánéleti céljaik vagy grandiózus tervük elérésében és a kiteljesedés érdekében.  

Oláh Mihály Lelki segítő Sokáig kerestem magam, illetve azt, amely ebben az életemben feladatomul adatott. Mint később kiderült ez a feladat a gyógyítás, tanítás, testi-szellemi-lelki segítségnyújtás, amire fokozatosan vezettek rá az égiek. A spiritualitás és a mágia, mindig is foglalkoztatott, korábban csak olvasmányi élmények formájában. 2007-ben kezdtem el tudatosan foglalkozni az alternatív gyógyító technikák elsajátításával, mágiaelmélettel és a vallások elemzésével, illetve a szakralitás mindennapi gyakorlataival. A Tudattal való munka során szerzett megtapasztalások, mintegy „véletlen mellékhatásaként” kezdtem vizsgálni a kristályok, ásványok, illóolajok és füstölőszerek rezgéseit, kisugárzásait, hatásait a szellemi, lelki, és fizikai testre. Olyan tradicionális tibeti bön illetve buddhista szertartásokat, kezeléseket, gyakorlatokat, technikákat tanítottak a mestereim (kristályprogamozástól a lélekrészek visszahívásáig, a meditációtól az információs térben való gyógyításig), melynek hatékonysága és alkalmazhatósága páratlan. Égi és földi vezetőim betekintést engedtek a sámáni út hagyományaiba is."  

Ennyi idő van hátra a kedvezményes jelentkezésre


-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds