PÉNZ ÁTTÖRÉS PROGRAM

8 HETES INTENZÍV ONLINE PROGRAM EGYÉNI COACHINGGAL

PÉNZ ÁTTÖRÉS MÓDSZER® PROGRAM

8 hetes ONLINE PROGRAM EGYÉNI COACHINGGAL

 

A pénz bizonytalanságából új szemlélettel a tudatos folyamatos gyarapodásért

 

2016. november 15-től

 

Kedves Tudatos NŐ Társam!

Több pénzt szeretnél. A vállalkozásod beindításához, fellendítéséhez, az életedhez, a családodnak. Mert többre vágysz, céljaid vannak. Sokkal jobb életet akarsz magadnak és szeretteidnek lemondások, folyamatos küzdelem és családi viták nélkül.

Ezért megpróbálsz valamit tenni, több pénzt keresni. Kitűzöd a célod, és elindulsz, hogy megteremtsd, amit akarsz. Odafigyelsz a kiadásokra, netán spórolni is kezdesz. Eltelik néhány hét, hónap és semmi sem változik. Hiába keresel többet a pénznek nyoma sincs.  Csak kapkodod a fejed.

Nem érted miért?

Egyrészt az elmúlt 30-40 évben teljes gazdasági és társadalmi átrendeződés történt, illetve folyamatban van, ami nagyon gyors alkalmazkodást igényel. A régen bevált módszerek, amiket szüleinktől, nagyszüleinktől láttunk már alig működőképesek, viszont hiába tanultunk új módokat a lejárt lemez mégis beragadt.

Másrészt mert azt gondoljuk, hogy a pénzt racionálisan, logikusan kell kezelni a magánéletünkben és a vállalkozásban, mint ahogyan a legtöbb pasi teszi. Végül is számokról van szó, amit igyekszünk valami rajtunk kívülállóként kezelni, kimatekozni. Miközben a lelkünk mélyén reméljük, netán imádkozunk érte, hogy valami csoda folytán megváltozzanak a dolgok.

Ez így egyáltalán nem működik, mert pont fordítva kell megközelíteni!

Szóval teljes káosz zajlik bennünk, amitől zaklatottak vagyunk és azt gondoljuk, hogy soha nem fogjuk áttörni a pénzügyi plafont, ami a jelen helyzetben tart. És mivel a pénz minden egyes döntésünket meghatározza ördögi körbe zárva érezzük magunkat.

Pedig van kiút!

Mi lenne, ha matekolás helyett először tisztáznánk hogyan is akarunk ÉREZNI a pénzzel kapcsolatban? Aztán tudatosan választanánk egy új megközelítést azért, hogy több pénzt keressünk, tudatosan tartalékoljunk és költsünk. Mert azt szeretnénk, ha nem a zsonglőrködésen múlna, hogy mit tehetünk meg és mikor.

Azt szeretnénk, ha a pénz jó érzésekkel töltene el, és bőségesen bármikor rendelkezésre állna. 

AdobeStock_54284061MMi lenne, ha egy új pénzügyi tudatosságot és pénz kezelési gyakorlatot alakítanál ki, amivel megalapozhatod a folyamatosan gyarapodó életedet?  

Mi lenne, ha a pénz végre jó érzéssel töltene el?

Ha magabiztosan, könnyen hoznál pénzügyi döntéseket?

Ha bevételed folyamatosan növekedne?

Jól hangzik, ugye?

Ezért szeretettel meghívlak a

8 HETES ONLINE PÉNZ ÁTTÖRÉS MÓDSZER® PROGRAM-ra!

A Pénz Áttörés Módszer® program remek módszer, egy út, amely gyökeresen átalakítja a pénzről kialakított szemléletet és szokásokat, így  lehetőséget teremt arra, hogy megtedd azt, amit csak szeretnél. 

Vajon itt az ideje számodra a pénz áttörésnek?

 • Évek óta nem, vagy csak minimálisan emelkedett a bevételed, pedig egyre többet dolgozol
 • A bevételed vállalkozóként ingadozik, úgy érzed magad mintha pénzügyi hullámvasúton ülnél, pedig próbálsz mindent megtenni
 • Függetlenül a kereseted szintjétől halogatod a pénzzel kapcsolatos teendőket, mint számlák fizetése, banki bizonylatok ellenőrzése, netán számlák kiállítása.
 • A fizetésed mellett van egyéb bevételi lehetőséged, de a pénz mégis elfolyik, alig jutsz egyről a kettőre a kiadások és hitelek mellett.
 • Szeretnél kedvenc tevékenységedből, mint terapeuta, segítő, tanár vagy művész több bevételre szert tenni, azonban kétségeid vannak és nem mersz érte pénzt kérni .
 • Az álmaidat kezded feladni, mert nem látod a kiutat a mindennapi mókuskerékből.

És ez csak egy rövid lista, aminek számos aspektuását én is megtapasztaltam alkalmazottként és a vállalkozásom 10 éve alatt néhány extra csavarral. De lehet másképp is!

Hagyd magad mögött a súlyos terheket, TÖRD ÁT A KORLÁTOKAT!

A workshop célja, hogy a tudatalattiban rejtőző pénzzel, gazdagsággal, bőséggel kapcsolatos hiedelmeket, gondolati mintákat felszínre hozd és felszabadítsd, majd teljesen új megvilágosodott gondolkodásmódot alakíts ki azért, hogy könnyen megvalósítsd céljaidat a pénz szabad áramoltatásával.

 

Így működik a program:

 • 8 hét tanítás, támogatás és motiváció (leendő) vállalkozónőknek intim kiscsoportban

 • 5 alkalom csoportos élő online tréning webinar egyenként 1,5 órában, kérdezés és chat lehetőséggel reggeli vagy esti órákban (pontosítás alatt)

 • 2 egyéni 45 perces lézer coaching Andreával választott időpontban

 • Zárt titkos facebook csoport egymás támogatására, ahol kérdezhetsz és megoszthatod eredményeidet

 • Extra meglepetés az utolsó héten

 • Minden webinarról felvétel készül, így akkor sem maradsz le, ha nem tudsz a foglalkozáson élőben jelen lenni. Minden felvétel elérhető a program teljes hossza alatt és még egy picit.

A Pénz Áttörés Módszer® coaching program során:

Kevés elmélet mellett számos gyakorlaton vezetlek végig, amelyek során a következő 5 nagy területettel foglalkozunk:

 1. Tudatosítod Céljaidat

 • Pontosítod a pénzügyi célt, ami számodra most a legfontosabb 6-12 hónap távlatában, mert a pénz szereti a konkrétumokat.
 • Lépésről lépésre konkrét feladatokat határozol meg a cél elérése érdekében.
 • Egyszerű technikát ismersz meg, hogy céloddal minél inkább azonosulni tudj.
 1. Átírod a családi pénzügyi örökséget

 • Megérted hogyan befolyásol a legfőbb családi pénzügyi minta, elengeded a múlt sérelmeit és fájdalmát, valamint  megérted a benne rejlő bölcsességeket.
 • Felfedezed a családi, társadalmi hiedelmeket és a rejtőzködő akadályozó pénzügyi szokásokat, és megtanulod hogyan alakíts ki új, előremutató pénzügyi szokásokat.
 • Átalakítod a csalódottságot, ítélkezést vagy bármilyen más negatív érzelmet, megbékélész a múlttal, így felszabadítod magad a régi terhek alól.
 1. Gyakorlati eszközöket kapsz a pénz gyarapodásához

 • Megtanulod hogyan alakíts ki egy rendszert a pénz megfelelő áramoltatásához: bevételek, takarékoskodás és kiadások kezelésére.
 • Megismered a3 legfontosabb pénzügyi elvet, amivel a kezedben tarthatod pénzügyeidet.
 • Egyszerű rendszert hozol létre a pénzügyek követésére és felfedezed, hogy a számok miről mesélnek a felszín alatt.
 • Megérted  hogyan készülj fel váratlan pénzügyi helyzetekre és kialakítasz egy olyan pénzügyi struktúrát, amiben biztonságban érzed magad
 1. Új, bátor pénzügyi szokásokat alakítasz ki

 • Ötleteket kapsz arra, hogyan tegyél szert nagyobb bevételre, és blokkok oldásával felszabadítod kreatív erődet
 • Személyre szabott megerősítéseket kapsz azért, hogy a pénzügyi szemléleted a hosszútávú céljaidat és teljes életviteledet szolgálja.
 • Eszközt kapsz ahhoz, hogyan dönts bármilyen pénzt érintő kérdésben könnyedén és magabiztosan
 1. Lépj a gyorsítópályára!

 • Megismered a legfontosabb Univerzális törvényeket, amitől mindenkorra megváltozik a pénzről és lehetőségekről kialakított szemléleted.
 • Mit engedj el, alakíts át ahhoz, hogy nagyobb legyen a bevételed.
 • A kulcs, amitől a rendszer működik

Az intezív 8 hetes program tematikája

 1. hét: november 15. webinar – A pénzügyi célod
 2. hét: november 22. webinar – A múlt átalakítása, a családi pénzügyi örökséged átírása
 3. hét: egyéni coaching választott időpontban (november 23- dec 2.)
 4. hét: december 6. webinar – Keress többet és alakítsd ki a tudatos pénzügyi rendszeredet
 5. hét: december 13. webinar – Új, bátor szokások kialakítása az érzelmi blokkok feloldásával
 6. hét: december 20. webinar – Lépj a gyorsítópályára. Univerzális törvények és gyakorlati megoldások
 7. hét: egyéni coaching választott időpontban (január 3-13.)
 8. hét: január 10. meglepetés

Intim, bennsőséges hangulatban vezetlek végig a coaching gyakorlatokon lépésről lépésre 8 héten át, így ősztől új energiaszinten, új tudatossággal vághatsz bele a pénz teremtésbe!

Jelentkezz most a 8 hetes online PÉNZ ÁTTÖRÉS MÓDSZER PROGRAMra!

JÖVÖK !

A PÉNZ ÁTTÖRÉS MÓDSZER PROGRAM eredményeképp így fogod érezni magad:

Felszabadult. Céltudatos. Magabiztos. Megújult. Boldog. Várakozásteli. Tettrekész.

 A pénz bizonytalanságából új, világos szemlélettel indulsz a  tudatos folyamatos gyarapodásért.

 

Penzattores2

A PAM program során Andrea lépésről-lépésre vezetett engem, hogy sikerüljön a kitűzött célomat elérni. Feltártuk, hogy mi akadályoz ennek elérésében (szülői minta, önbizalomhiány, félelem…), ezeket a csoportos, illetve a személyes coaching során feloldottuk, átalakítottuk. Az elméleti részek mellett a gyakorlati feladatok jelentőségére is felhívta Andrea a figyelmemet, mindig hangsúlyozva a cselekvés fontosságát. Nagyon összehangolt, koncentrált képzés, mely elérte a házi feladatok által is, hogy a fókuszom mindig a kitűzött célom megvalósulásán legyen.

A PAM program végére már jelentkeztek eredmények nálam.

Örülök, hogy részese lehettem ennek a tanfolyamnak és tiszta szívből ajánlom másoknak is.

Enikő

A befektetés

Ennek a programnak nehéz a pontos értékét megfogalmazni, hiszen alapjaiban alakítja át a szemléletedet és praktikus eszközt kapsz a pénzügyeidhez, amit magánemberként és a vállalkozásodban is folyamatosan alkalmazni fogsz, tehát rohamosan változni tud pozitív irányba a pénzügyi helyzeted.

Azonban lehet, hogy per pillanat szoros anyagi helyzetben vagy, épp ezért szeretnék segíteni. Tekints erre a lehetőségre vadonatúj szemmel, ami az első lépés a tudatos pénzügyi döntésekhez.

Ez a program egyébként külföldön 700-1800 dollár között mozog a személyes odafigyelés függvényében, de egy pillanatra se aggódj, a célom, hogy egyre több spirituális beállítottságú nőt, mint Téged is, jó érzéssel töltsön el a pénz és gyarapítsd, azért hogy szeretetben, könnyedén a zsenialitásodat kifejezve tudj élni.

Így a befektetésed bevezető áron 69.850 Ft (nettó 55.000 Ft)

Azért, hogy könnyebben elérhető legyen számodra a program lehetőség van részletfizetésre is:

3 x 25.000 Ft

Jelentkezési és fizetési határidő: november 12. éjfél

vagy

  Foglald le még jobb áron a helyedet Koránkelő kedvezménnyel:

Részt vehetsz csupán 63.500 Ft-ért (nettó 50.000 Ft), ha november 7. éjfélig egy összegben kifizeted a program díját

 

A részvétel díja fizethető elektronikusan átutalással, PayPal-on keresztül bankkártyával vagy banki készépnzes befizetéssel.

A regisztrációd után válasz emailben elküldjük a fizetési részleteket. Jelentkezésed a teljes díj vagy első részlet beérkezésével válik véglegessé. A koránkelő kedvezmény csak akkor vonatkozik, ha a workshop teljes díja beérkezik a megadott időpontig. A részletfizetés fizetési határidejei: 1. rész – november 11., 2. rész – december 2. , 3.rész – december 30.

Ez a program ilyen alacsony áron és ennyire kedvező feltételekkel soha többször nem lesz elérhető! Ne habozz, jelentkezz most!

 

Igen, ezt akarom!

JÖVÖK !

„Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget és a programon való részvételt, nagyon hálás vagyok ezért. Rendszeresen alkalmazom a pozitív megerősítéseket, érzem, hogy ÚJ lendületet kaptam. Rengeteg új ötletem van az előadás és az egyéni konzultáció óta. Ami még nagyon hasznos volt számomra, hogy az eddigihez képest teljesen más nézőpontból tekintek egy-egy eseményre, illetve saját magamra is. Viszont számomra a legütősebb ebben az egészben, hogy én mindig kívülről vártam a megerősítéseket és a visszacsatolásokat. A program után azonban rádöbbentem arra, hogy mindezt saját magamban kell keresni.

Ezt persze már sokszor hallottuk, sokak számára ismerős, de én valóban megéreztem azt az energiát, ami bennem van. És ez nagyon jó érzés, nem lehet szavakkal elmondani azt az erőt és biztonságot, ami ott lakozik. Hatalmas önbizalmat adott számomra ez a megtapasztalás és ennél nagyobb visszaigazolást nem is kaphattam volna. Köszönöm Andrea.

Szeretnék a jövőben is résztvenni a programjaidon és bíztatok mindenkit, hogy éljen ezzel a kivételes lehetőséggel. Andrea, neked pedig további kristályos napokat kívánok az utadhoz!” – Zoltánné Gerencsér Gyöngyi

Ki fog segíteni áttörni a korlátokat?

Perneczky Andrea

Andrea két lábbal szilárdan áll a talajon, míg az égi világokban is könnyedén eligazodik. Spirituális útjára 15 évvel ezelőtt lépett,  a mély belső átalakulást a spirituális gyógyulás hozta el. Különböző energia-gyógyászati módszereket sajátított el nemzetközileg elismert mesterektől köztük Hazel Raven, Dr. Nicholas Demetry and Naisha Ahsiantól.

Andrea vegyészmérnöki és nemzetközi üzleti diplomával (MBA) életcélját követve kilépett a mendezseri létből, a multik világából és elindította saját vállalkozását, hogy időt és teret biztosítson szenvedélyének, támogassa társait az útkeresésben. 2015-ben sikeres minőségbiztosítási szakértői pályafutását lezárva végleg elkötelezte magát, hogy segítse azokat a nőket, akik hasonlóan jelentős életviteli változást kívánnak elérni az életükben.

Andrea tanúsított Pénz Áttörés Módszer® coach,  kristálygyógyászat és  Etherikos Gyógyítási FolyamatTM  terapeuta.

Egyéni és csoportos programok és személyiségfejlődés workshopok keretében segíti a nőket problémáik leküzdésében az egyensúly helyreállítása  és a tudatos haladás érdekében. Szeretettel támogatja a hozzá fordulókat, hogy megtalálják belső fényüket, kiteljesedjenek és megvalósítsák mindazt, amit akarnak.

Kreatív énjét ásványokból csodás lélek gyógyító ékszerek készítésével fejezi ki.

Andrea nyitott az újra és folyamatosan keresi a „kvantum ugrással” való változást, izgatottan készül vállakozásának nemzetközi kiterjesztésére.

Ha már ezeket a sorokat olvasod, akkor készen állsz arra, hogy átrobbantsd a pénz korlátokat a Pénz Áttörés Módszer segítségével. Mondj igent magadra, mondj igent az életedre, ne hagyd, hogy a kételyek megakadályozzanak!

A Pénz Áttörés Módszer® coachinggal azt éred el, amit akarsz: több pénzt és ezzel járó nagyobb szabadságot.

Kezdd el most!

Várlak szeretettel,

signo Andrea

 

Perneczky Andrea

Pénz Áttörés coach

Élet kristályosító mentor

 

„A konzultáció során első alkalommal találkoztunk, de ennek ellenére semmilyen gátlást nem éreztem amiatt, hogy nagyon személyes problémákról is beszéljünk. Ez nagyon fontos, mert csak akkor érhetünk el eredményt, ha nyitottan és közvetlenül tudunk beszélni a problémákról.

Számomra nagyon jó érzés volt, hogy már az elején tudatosítottad, hogy két lábbal állsz a földön, és bár megtapasztaltad a szellemi világ erejét, mégis, nem akarsz csak ebben élni. Mivel én magam is így vagyok ezzel, innentől semmilyen gát nem volt a kettőnk közti kommunikációban.

Az egy óra, amit eltöltöttünk együtt, rendkívül hasznosnak bizonyult. Nem a konzultációt közvetlenül követően, hanem mostanában, egy hét múlva érzem a hatását igazán.

Nagyon erős cselekvési vágy van bennem, tele vagyok konkrét tennivalókkal és tervekkel. Ezek megvalósításához erőt is érzek magamban. Jó érzés tudni, hogy ha akadást érzek a munkámban, hozzád fordulhatok, mert te segíteni tudsz megoldani. Köszönöm Neked!” –Kis Ildi

„Andreával a konzultáción találkoztam életemben először – a skype segítségével. Az előzetes kérdőív kitöltése után úgy sejtettem, tudom, hová fogunk a konzultáció során eljutni, mégis minden másképp alakult. Andrea nagyon jó érzékkel és módszerrel tapintott rá azokra a fájó és rendezetlen pontokra, amelyeket én korábban észre sem vettem. Észrevétlenül kinyitott egy ajtót, és megmutatta, hogy merre érdemes továbbindulni. Úgy érzem, már egy beszélgetés is bizonyos fokú áttörést jelentett számomra és egy olyan pozitív megerősítést, amilyenre nem is számítottam. Köszönöm szépen!”

– Fábián Orsolya (vállalkozó)


 

JELENTKEZÉSI LAP

 

Melyik fizetési opciót választod?

Fizetési mód

Melyik időpont jobb a webinarhoz?További kérdésed van, hogy a Te élethelyzetedre megoldást nyújt-e

a PÉNZ ÁTTÖRÉS MÓDSZER PROGRAM?

 

Jelentkezz a 30 perces ajándék coachingra, minden elkötelezettség nélkül.

Kattints a gombra és válaszd ki a szolgáltatások közül az „Ajándék Pénz Áttörés Konzultációt” és foglald le a számodra megfelelő időpontot!

(Ajándék Pénz Áttörés Konzultációra november 11-ig van lehetőséged)

COACHING IDŐPONT FOGLALÁS

Share This