ÍRD ÁT A MÚLT PÉNZÜGYI ÖRÖKSÉGÉT

Pénz Áttörés Workshop

ÍRD ÁT A MÚLT PÉNZÜGYI ÖRÖKSÉGÉT!

Pénz Áttörés Workshop

A pénz bizonytalanságából új szemlélettel a tudatos folyamatos gyarapodásért

 

2016. május 28. 

 

Kedves Tudatos NŐ Társam!

 

Olyan korban élünk, ami nagyon gyors alkalmazkodást igényel, hiszen az elmúlt 50-60 évben teljes gazdasági és társadalmi átrendeződés következett be, ami még  most is zajlik.  Sok esetben a régen bevált módszerek, amiket szüleinktől, nagyszüleinktől láttunk és tanultunk már kevésbé működőképesek, sőt kifejezetten akadályozhatnak bennünket. Gyakran észre sem vesszük, hogy sztereotipiák szerint működünk, azokat mondogatjuk, vagy gondoljuk, amik életünk során észrevétlenül belénk ívodtak a különböző gazdasági és politikai rendszerek elvárásának megfelelően.

 

Eszedbe jutott már az alábbiak közül valamelyik?

  • A pénz nem a fán terempenzattores1
  • Nem minden a pénz, más értékek fontosabbak
  • Pénzt csak pénzzel lehet csinálni
  • Keményen meg kell dolgozni a pénzért
  • Nekünk ennyi is elég, nem kell nagylábon élni
  • A pénz nem boldogít
  • Mi kis emberek vagyunk, a gazdagság nem mindenkinek való
  • A pénzt élére kell rakni, hogy legyen a rosszabb időkre

Ez nem a Te hibád, egyszerűen ilyen kondicionálást kaptunk a társadalmi és a családi  értékrend szerint

Ezeknek a mintáknak a hatására kialakult a pénztől és a pénzért való örökös aggódás, a bizonytalanság érzés és a hiánytudat, ami napi szinten befolyásolja a pénzhez fűződő kapcsolatunkat. A legjobb tudásunk szerint igyekszünk magunk, a családunk és a vállalkozásunk számára megfelelő döntést hozni a mindennapos pénzügyekben. De ezek a régi minták fátyolként tudatalatt korlátoznak. Meghatározzák érzéseinket, gondolkodásmódunkat és hozzáállásunkat a pénzhez és akadályoznak abban, hogy több bevételre tegyünk szert és bőségtudatban bánjunk a pénzzel.

Ez a súlyos  „batyu”, amit magunkkal cipelünk idővel egyre nehezebbé válik, és végső soron megakadályozhat a vágyott életvitel és álmaink  megvalósításában.

Nem vagy egyedül. A legsikeresebb, okos nőket is valamilyen formában érinti a múlt árnyéka, ami bizonytalanságot és aggodalmat okoz.  Pedig azt szeretnénk, ha nem a zsonglőrködésen múlna, hogy mit tehetünk meg és mikor. Azt szeretnénk, ha a pénz jó érzésekkel töltene el, bőségesen bármikor rendelkezésre állna. 

Ehhez először szükséges tudatosítani a pénzzel kapcsolatos jelenlegi érzéseinket, szemléletünket és a pénz praktikáinkat. Majd a régi, a számunkra nem működők helyett, az életünket maximálisan szolgáló  teljesen új módokat kialakítani.

Vajon itt az ideje számodra a pénz áttörésnek?

 

 • Évek óta nem, vagy csak minimálisan emelkedett a bevételed, pedig egyre többet dolgozol
 • A bevételed vállalkozóként ingadozik, úgy érzed magad mintha pénzügyi hullámvasúton ülnél, pedig próbálsz mindent megtenni
 • Függetlenül a kereseted szintjétől halogatod a pénzzel kapcsolatos teendőket, mint számlák fizetése, banki bizonylatok ellenőrzése, netán számlák kiállítása.
 • A fizetésed mellett van egyéb bevételi lehetőséged, de a pénz mégis elfolyik, alig jutsz egyről a kettőre a kiadások és hitelek mellett.
 • Szeretnél kedvenc tevékenységedből, mint terapeuta, segítő, tanár vagy művész több bevételre szert tenni, azonban kétségeid vannak és nem mersz érte pénzt kérni .
 • Az álmaidat kezded feladni, mert nem látod a kiutat a mindennapi mókuskerékből.

 

És ez csak egy rövid lista, aminek számos aspektuását én is megtapasztaltam alkalmazottként és a vállalkozásom 10 éve alatt néhány extra csavarral. De nem muszáj tovább így élni!

Hagyd magad mögött a múlt terheit!

 

ÍRD ÁT A MÚLT PÉNZÜGYI ÖRÖKSÉGÉT!

Pénz Áttörés Workshop

A workshop célja, hogy a tudatalattiban rejtőző pénzzel, gazdagsággal, bőséggel kapcsolatos hiedelmeket, gondolati mintákat felszínre hozd és felszabadítsd, majd teljesen új megvilágosodott gondolkodásmódot alakíts ki azért, hogy könnyen megvalósítsd céljaidat a pénz szabad áramoltatásával.

A Pénz Áttörés Módszerrel® a  workshopon számos gyakorlaton keresztül ide jutsz el:

 

 • Pontosítod a pénzügyi céljaidat, mert a pénz szereti a konkrétumokat

 • Felfedezed hogyan befolyásol a legfőbb családi pénzügyi minta

 • Megbékélsz a múlttal, így felszabadítod magad a régi terhek alól

 • A céljaiddal összahangban lévő új szemléletet és szokásokat fogalmazol meg

 • A legfontosabb pézügyi célod eléréséhez konkrét akciókat határozol meg

 • Az új pénzügyi örökséged szilárd megalapozásához megerősítéseket kapsz

 • Új bevételi lehetőségekre kapsz ötleteket

 •  Vizualizációs gyakorlattal elindítod a pénz bőséges áramlását a céljaid megvalósítása érdekében

Tudom, hogy a múltról és pénzről beszélni néha kényes kérdés, épp ezért olyan intim légkörben fogunk dolgozni, ahol tabuk nélkül bátran a mélybe pillanthatsz, hogy végleg áttörd a korlátozó hiedelmeket. Épp ezért:

A workshop létszáma limitált 8 elkötelezett NŐ számára!

 

Jelentkezz most az egy napos intim ‘butik’  Pénz Áttörés Workshopra  és ÍRD ÁT A MÚLT PÉNZÜGYI ÖRÖKSÉGÉT! 

 

Jól hangzik, erre van szükségem!

JÖVÖK !

A múlt pénzügyi örökségének átírásával így fogod érezni magad:

Felszabadult. Céltudatos. Magabiztos. Megújult. Boldog. Várakozásteli. Tettrekész.

 A pénz bizonytalanságából új, világos szemlélettel indulsz a  tudatos folyamatos gyarapodásért.

 

Penzattores2

Igen, ezt akarom!

JÖVÖK !

 Az intim ’butik’ workshop teljes értéke 47.000 Ft. Azonban elérhetővé szeretném számodra tenni ezt a lehetőséget, hogy minél előbb felszabadulj a múlt terhei alól és lendületesen, bőség tudattal indulj a céljaid megvalósítása felé.

Így a workshop részvételi díja 29.500 Ft.

Amely tartalmaz egy 45 perces utánkövető egyéni coachingot, ezért, hogy az utólag felbukkanó szálakat is elvarrjuk.

A kurzus reggel 10 órától este 17.00-ig tart, közben 1,5 óra ebédszünet.

És lesz meglepetés ajándék is!

  Foglald le még jobb áron a helyedet Koránkelő kedvezménnyel:

A tanfolyam díja 25.000 Ft, ha május 23-ig kifizeted a workshop díját

 

A részvétel díja fizethető elektronikusan átutalással, PayPal-on keresztül bankártyával.

Készpénzes fizetésre a helyszínen 5000 Ft előleg elektronikus befizetésével van lehetőség.

A regiszrációd után válasz emailben elküldjük a fizetési részleteket. Jelentkezésed a teljes díj vagy előleg beérkezésével válik véglegessé. A koránkelő kedvezmény csak akkor vonatkozik, ha a workshop teljes díja beérkezik a megadott időpontig.

Jelentkezési határidő: május 25. éjfél

 A tanfolyam helyszíne egy vadonatúj oktatóterem Budapesten, XII. kerület Jakobinusok terén a Déli pályaudvar közelében.

„Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget és a programon való részvételt, nagyon hálás vagyok ezért. Rendszeresen alkalmazom a pozitív megerősítéseket, érzem, hogy ÚJ lendületet kaptam. Rengeteg új ötletem van az előadás és az egyéni konzultáció óta. Ami még nagyon hasznos volt számomra, hogy az eddigihez képest teljesen más nézőpontból tekintek egy-egy eseményre, illetve saját magamra is. Viszont számomra a legütősebb ebben az egészben, hogy én mindig kívülről vártam a megerősítéseket és a visszacsatolásokat. A program után azonban rádöbbentem arra, hogy mindezt saját magamban kell keresni.

Ezt persze már sokszor hallottuk, sokak számára ismerős, de én valóban megéreztem azt az energiát, ami bennem van. És ez nagyon jó érzés, nem lehet szavakkal elmondani azt az erőt és biztonságot, ami ott lakozik. Hatalmas önbizalmat adott számomra ez a megtapasztalás és ennél nagyobb visszaigazolást nem is kaphattam volna. Köszönöm Andrea.

Szeretnék a jövőben is résztvenni a programjaidon és bíztatok mindenkit, hogy éljen ezzel a kivételes lehetőséggel. Andrea, neked pedig további kristályos napokat kívánok az utadhoz!” – Zoltánné Gerencsér Gyöngyi

Ki fog segíteni áttörni a korlátokat?

Perneczky Andrea

Andrea két lábbal szilárdan áll a talajon, míg az égi világokban is könnyedén eligazodik. Spirituális útjára 15 évvel ezelőtt lépett,  a mély belső átalakulást a spirituális gyógyulás hozta el. Különböző energia-gyógyászati módszereket sajátított el nemzetközileg elismert mesterektől köztük Hazel Raven, Dr. Nicholas Demetry and Naisha Ahsiantól.

Andrea vegyészmérnöki és gazdasági diplomával (MBA) életcélját követve kilépett a mendezseri létből, a multik világából és elindította saját vállalkozását, hogy időt és teret biztosítson szenvedélyének, támogassa társait az útkeresésben. 2015-ben sikeres minőségbiztosítási szakértői pályafutását lezárva végleg elkötelezte magát, hogy segítse azokat a nőket, akik hasonlóan jelentős életviteli változást kívánnak elérni az életükben.

Andrea tanúsított Pénz Áttörés Módszer® coach,  kristálygyógyászat és  Etherikos Gyógyítási FolyamatTM  terapeuta.

Egyéni és csoportos programok és személyiségfejlődés workshopok keretében segíti a nőket problémáik leküzdésében az egyensúly helyreállítása  és a tudatos haladás érdekében. Szeretettel támogatja a hozzá fordulókat, hogy megtalálják belső fényüket, kiteljesedjenek és megvalósítsák mindazt, amit akarnak.

Kreatív énjét ásványokból csodás lélek gyógyító ékszerek készítésével fejezi ki.

Andrea nyitott az újra és folyamatosan keresi a „kvantum ugrással” való változást, izgatottan készül vállakozásának nemzetközi kiterjesztésére.

Ha már ezeket a sorokat olvasod, akkor készen állsz arra, hogy átrobbantsd a múlt korlátait a Pénz Áttörés Módszer segítségével. Ígérem, már egy nap alatt rengteg minden felszínre kerül és kitisztul a tudatalattiból, ezáltal könnyen megfogalmazod a legégetőbb pénzügyi célodat és konkrét lépéseket megfogalmazva módszeresen, lendülettel és felszabadultan vágsz bele a megvalósításba, így elindul a pénz bőséges áramlása.

Kristályfényes szeretettel várom a találkozást!

signo Andrea

 

 

Perneczky Andrea

Pénz Áttörés coach

Élet kristályosító mentor

 

„A konzultáció során első alkalommal találkoztunk, de ennek ellenére semmilyen gátlást nem éreztem amiatt, hogy nagyon személyes problémákról is beszéljünk. Ez nagyon fontos, mert csak akkor érhetünk el eredményt, ha nyitottan és közvetlenül tudunk beszélni a problémákról.

Számomra nagyon jó érzés volt, hogy már az elején tudatosítottad, hogy két lábbal állsz a földön, és bár megtapasztaltad a szellemi világ erejét, mégis, nem akarsz csak ebben élni. Mivel én magam is így vagyok ezzel, innentől semmilyen gát nem volt a kettőnk közti kommunikációban.

Az egy óra, amit eltöltöttünk együtt, rendkívül hasznosnak bizonyult. Nem a konzultációt közvetlenül követően, hanem mostanában, egy hét múlva érzem a hatását igazán.

Nagyon erős cselekvési vágy van bennem, tele vagyok konkrét tennivalókkal és tervekkel. Ezek megvalósításához erőt is érzek magamban. Jó érzés tudni, hogy ha akadást érzek a munkámban, hozzád fordulhatok, mert te segíteni tudsz megoldani. Köszönöm Neked!” –Kis Ildi

„Andreával a konzultáción találkoztam életemben először – a skype segítségével. Az előzetes kérdőív kitöltése után úgy sejtettem, tudom, hová fogunk a konzultáció során eljutni, mégis minden másképp alakult. Andrea nagyon jó érzékkel és módszerrel tapintott rá azokra a fájó és rendezetlen pontokra, amelyeket én korábban észre sem vettem. Észrevétlenül kinyitott egy ajtót, és megmutatta, hogy merre érdemes továbbindulni. Úgy érzem, már egy beszélgetés is bizonyos fokú áttörést jelentett számomra és egy olyan pozitív megerősítést, amilyenre nem is számítottam. Köszönöm szépen!”

– Fábián Orsolya (vállalkozó)

Teljesen meggyőztél,

Share This