Kristály Fény Ösvény

Egy éves kristály és energiagyógyászat program a kiteljesedésért azoknak a nőknek, akik tudatosan akarják teremteni a jövőjüket.

 Kristály Fény Ösvény

6+6 hónapos kristály- és energiagyógyászat program a kiteljesedésért

azoknak a nőknek, akik tudatosan akarják teremteni a jövőjüket.

2016. októbertől

 

Kedves Kristályrajongó!

A kristályok bizonyára már megszólítottak és lehet, hogy az életed részévé váltak valamilyen formában. Lelkesen elkezdted gyűjteni a különböző kristályokat marokkő vagy ásványékszer formájában. Buzgón ismerkedsz a témával és szeretnél még többet tanulni a gyógyító kövek rejtelmeiről azért, hogy tudatosan alkalmazd őket önmagad és mások segítése érdekében.

Lehet, hogy megfogalmazódtak benned kérdések és érlelődik benned a vágy:

Dollarphotoclub_23922841 crop
  • hogy válaszokat kapj lelked feszítő kérdéseire,
  • megismerd a kristályok rejtett bölcsességét és gyógyító erejét,
  • elkezd kristályosítani a benned szunnyadó készségeket és spirituálisan fejlődj,
  • segíts másoknak is gyógyulni?

Szeretném elmesélni, mi történt velem és a kövekkel…

Amikor elkezdtem a kristályokkal ismerkedni, játszadozni eleinte nagyon kellemes, érdekes érzeteket keltettek bennem. Ez kis idővel azután volt, hogy Patmos szigetén (Görögország) egy nyári elvonulás vége fele a parton hevertem teljesen kifacsarva, hirtelen egy égi üzenetet kaptam. Ez mindössze három szó volt. Az első szó a KRISTÁLY. Akkor hirtelen nem tudtam mit kezdeni az információval, de pár héttel később otthon újra bevillant a kép.

És onnan minden megváltozott…

Kerestem egy mestert (Hazel Raven) és elkezdtem intenzíven tanulni.

Rrózsa aura kvarcendszeresen leültem rájuk hangolódni, meditálni velük és csak úgy ontották a bennük szunnyadó bölcsességeket, sőt időnként egész fura információk jöttek, amivel akkor semmit sem tudtam kezdeni. Így indult 2009.

Mivel már évek óta energiagyógyászatot tanultam, az világos volt, hogy energetikai lények vagyunk, így az élet viszontagságai következtében az energia mezőnkben blokkok jöhetnek létre. Az érzelmileg nagyon felkavaró, intenzív események lenyomatot hagynak bennünk. Vagy több hasonló élmény sorozatának hatására is, ami nem feltétlenül negatív vagy kellemetlen, kialakíthatunk hiedelmeket, attitűdöket, amiket igaznak élünk meg.

A spirituális gyógyítás és gyógyulás során sok-sok blokkot magamban feloldva megtapasztaltam, hogy mennyire fájó, amikor felszínre kerül egy már elfeledett esemény, szőnyeg alá söpört történet.

Szóval élveztem a kövekkel az új tapasztalatokat, mígnem hirtelen elhatározásból egy különleges kristály medált a nyakamba akasztottam, mert tudtam róla (azt az információt kaptam), hogy a párkapcsolatokban, a szerelem bevonzásában segít (nem, nem a rózsakvarc volt), mert épp valami küszöbén voltam.

Mindössze 1-2 órát viseltem az ékszert, amikor hirtelen elkezdtek Causes-of-Stress Maz elmémbe tolulni azok a gondolatok, amiket mondogattam másoknak és magamnak a témával kapcsolatban. A hiedelmeim és félelmeim sorról-sorra kerültek elő, és legszívesebben visítva le-föl rohangáltam volna a felismerésektől.

Mit lehet ilyenkor tenni?

Másnap vettem a bátorságot és újra kezembe vettem a kristályt, kértem, hogy segítsen megváltoztatni a félelmeimet, gondolataimat. Megértettem hogyan zárom el magam a sérülésekből kialakított hiedelmek által. Azonban a kristály ezt nem csak felfedni segített , hanem továbblendített.

Még néhány napig „emésztettem” a témát, aztán másképp kezdtem látni a helyzetet. De ehhez a köveken kívül más is kellett.

Egyrészt nagy adag bátorság és bizalom, hogy a probléma gyökeréig menjek, ne elégedjek meg az első evidens felszínen lévő válasszal. Másrészt néhány technika, amivel el tudok oda jutni, megregulázva az elmét, azért hogy elérjem a lelkem válaszait. Sok-sok befelé figyelés és meditáció.

És az ajándék ….

Mindezek együttes eredményeképp érzelmileg egy teljesen új, felszabadult, könnyebb állapotba kerültem és nyitott szívvel fogadtam a közeledést.

Azóta rengeteg kristálynak hálával tartozom a segítségükért. Imádom azt a bizonyos kristályt, meg a többieket is, és a viszonyunk megváltozott. Mióta felodottam magamban azt a súlyos köteléket, azóta csak szeretetet és szépséget kapok tőle. Már nem tanít, csak táplál.

Ezért már néhány éve szenvedélyesen tanítom a kristályokkal és a fénnyel való munkálkodást, mindazt ami által a vonzó csecsebecsék a gyógyító erő forrásaivá válnak.

Nem tudom Téged pontosan mi vezérel, de ahhoz, hogy rálépj a belső útra elhatározásra, egy döntésre van szükség.

Ne aggódj, vegyél egy mély levegőt…most csak a tudatalatti félelme akarja veled elhitetni azt, hogy mindez számodra nem szükséges vagy nem elérhető, mert minden úgy van jól ahogy van.

Fújd ki a levegőt, és helyezd figyelmedet a szívedre…most mit érzel, mit suttog halkan?

Igen, valószínüleg nem logikus, de az elmédre vagy a lelkedre hallgatsz?

 

Vajon Neked való ez a tanfolyam?

  • azt érzed, hogy számodra többet rejteget a világ és hajlandó vagy tenni céljaidért
  • a kristályok megérintettek, örömmel fedezed fel őket és rajtuk keresztül önmagadat
  • komoly életviteli változáson mész keresztül és másfajta tudatossággal szeretnél döntéseket hozni
  • nem gyors megvilágosodást keresel és készen állsz önmagad mélyebb megismerésére
  • szeretnéd, ha csodák nap mint nap jelen lennének az életedben
  • sejted, hogy feladatod, dolgok van a kövekkel.

 

Ha magadra ismertél, vagy akár csak egyszer bólogatáson kaptad magad, akkor olvass tovább, van számodra egy különleges lehetőség!

KRISTÁLY FÉNY ÖSVÉNY PROGRAM

A Kristály Fény Ösvény program  a személyes spirituális fejlődésem során tanult és megtapasztalt tudás integrációjából született. Ez a kétszer 6 hónapos program – korábbi tanfolyamaim tapasztalatára építve – komplett rendszert alkot, amelyben lépésről lépésre vezetlek a kristályok világán keresztül önmagad felfedezére. Folyamatos személyes támogatásban részesülsz a változáshoz, a fejlődéshez.

 A Kristály Fény Ösvényen haladva felfedezed a kristályok világát, rád és embertársaidra gyakorolt hatásait.

Megismerkedsz az energia és a fény természetével Daskalos, a ciprusi mágus tanításai által, és számtalan energetikai- és kristály technikát sajátítasz el.

Vizualizációs és meditációs gyakorlatokkal ráhangolódsz a kristályokra és önmagadra a mélyebb megismerés érdekben.

Felfedezed az őselemeket és kapcsolatot létesítesz az angyali világokkal, miközben belépsz saját belső világodba.

A legtöbbet önmagadért és másokért akkor teszed, ha felfedezed belső lényedet, lebontod korlátaidat vagyis gyógyulsz.   Összerendezed érzelmeidet, gondolataidat és tetteidet, megnyílsz a szeretetre, így  kristályosodsz.

Mindehhez egy biztonságos, kiscsoportos környezet vár, ahol csak magadra kell figyelned és bátran kifejezheted érzéseidet. A tapasztalás és gyakorlati munka kapja a főszerepet az elméleti, rendszerező tudás mellett.

Talán hosszúnak tűnik az egy év, vagy még nem igazán tudod, hogy milyen mélységben akarsz a kristály– és energiagyógyászattal foglalkozni, akkor imádni fogod az új tematikát!

Most ugyanis nem szükséges egy évre elköteleződnöd, lehetőséged lesz az első félév után dönteni, hogy akarod-e folytatni a programot és méginkább elmélyedni  önmagadban a kövek által.

A PROGRAM

A kristálygyógyászat képzés tematikája az angol ACHO (Kristályterápiát oktató Szervezetek Egyesülete) által kiadott követelményrendszerre épül, és annak nem csak megfelelel, de lényegesen több elemet tartalmaz. A képzés során részletesen megismerkedsz a szabványban minimumként meghatározott 30 kristállyal és még néhánnyal. Ezen felül számos egyéb olyan technikát tanulsz meg, amit tanulmányaim során nemzetközi mesterektől sajátítottam el köztük Hazel Raven és Naisha Ahsian.

HAT NAGY TÉMAKÖR

I. FÉLÉV

Belépés a kristályok világába

Öngyógyítás kristályokkal

 Őselemek

Alapvető energetikai gyógyító gyakorlatok

 

II. félév

 Öngyógyítás kristályokkal 2

Csakrákgyógyászat energetikailag és kristályokkal

Kristályterápia klienseknek

Kristályok és angyalok

Teremtés folyamata

ERRŐL TANULSZ

 

Rengeteg kristály megismerése

Kristályok felismerése, külső jegyek

Kristályrendszerek, keménység, kémia, kristályok keletkezése

Kristályokkal való kommunikálás, ráhangolódás

Tisztítás, felavatás, programozás

Aura rétegei, harmonizálás és aura tisztítás

Csakrák és életterületek, blokkok kialakulása és oldása

Csakrák tisztítása különböző technikákkal

Szakrális geometria és kristályhálók

Energetikai védelem

Érzékelés fejlesztése

Őselemek megnyilvánulása kristályokban és bennünk

Arkangyalok fényei és kristályaik

Kristályeszenciák alkalmazása és készítése

Atlantiszi és Lemúriai kristályok

MI VAN A PROGRAMBAN?

R

Havonta egy oktatási hétvége szombaton és vasárnap (10-17.30h) , amely az oktatási anyag miatt egy esetben eltér

R

Egy 3 napos oktatási hétvége elvonulással összekötve *

R

24 oktatási nap (2×12 nap)

R

24 kristály, az alapkészleted (2×12 db)

R

Zárt facebook csoport a folyamatos kapcsolattartáshoz – heti útmutatás

R

Egyéni 75 perces kristálygyógyítás egy alkalommal a második félévben

R

Letölthető meditációk mp3-ban

R

70 Legfontosabb kristály összefoglaló táblázata különböző szempontok alapján

Tyűha, ez remek, erre vágyom!

JÖVÖK !

Mi történik a tanfolyamon?

A hangsúly a TAPASZTALÁS-on van, hiszen mindenki más céllal érkezik és egyéni módon reagál egy-egy hatásra, a kristályok más-más emlékeket idéznek fel minden egyes emberben. A felszínre kerülő emlékek néha fájdalmasak, néha meglepőek hiszen a kristályok célja a harmónikus állapot elérése, az elrejtett fájdalom feloldásával. Előfordul, hogy a tapasztalatokat az elme nem tudja értelmezni, inkább benyomások érnek, hiszen egy olyan világ tárul fel előtted, amivel korábban még nem vagy csak más formában találkoztál. A kapott üzenetek időnként az életeddel kapcsolatos egyszerű világos útmutatók, máskor a téged ért benyomások, tapasztalatok összessége hozza el a megértést a folyamatos munka eredményeként.

Ezen a felfedező úton nem egyedül kell végigmenned, hanem személyes odafigyelést és támogatást kapsz tőlem az együtt töltött napok során és a találkozók között is.

  A Kristály Fény Ösvény struktúrálisan felépített program, mely során lépésről lépésre haladunk az egyes területeken. Jelentőséggel bír az egyes alkalmak témája, a megismert kristályok, hiszen változást indukálnak energiamezőnkben, amely aztán kihat az életünk különböző területeire. Ezért fontos, hogy minden tanfolyami napon jelen legyél. Bár a témák sorrendje meghatározott, az egyes napokon elvégzendő gyakorlatok, meditációk nincsenek kőbe vésve, rugalmasan kezelem a csoport igényeiknek megfelelően, hogy a résztvevők legjavát szolgálja.

 

 Hogyan telik egy nap?

A tanfolyami hétvége egy valódi műhelymunka, mely során számos gyakorlat és tapasztalás vár Rád. Mivel a létszám korlátozott, egy igazán kicsi, intim csoportban fogunk együtt dolgozni különböző módokon.

Reggeli bevezető, összehangoló meditációkristaly valasztas

Elméleti áttekintés

Egy-egy kristályra való csoportos ráhangolódás, a kristály személyes üzenete

Kristály elrendezések rezgésével való ismerkedés

Páros és csoportos gyakorlatok

A gyakorlatok után tapasztalatok megosztása, kérdések

Eszközök (kártya, hangtál, inga stb) kipróbálása

Záró meditáció

„Andrea tanfolyamai valahogy mindig tartalmaznak olyan elemeket, amikre nem számítsz egyből. Azt gondolhatné az ember, hogy elmegy, majd beszélnek hozzá mindenféléket, taperoljuk a köveket, és nevetgélünk. Ez mind igaz, de történik még ezen felül valami furcsa varázslat. Mindenki elkezdi belső utazásait a saját világába. Természetesen a kövek/kavicsok/kristályok/ásványok addig talán ismeretlen világán keresztül. Andrea mint idegenvezető folyton tartja a kis piros esernyőjét kristályországban történő utazásaink során.” Gábor

„Én csak csodás dolgokat tudok mesélni, minden elfogultság nélkül, Nagyon örülök hogy Nálad tanulhattam hiszen így egy kicsit Daskalos,Hazel Raven, Nicholas Demetry tanítványa is voltam. Rólad pedig csak annyit mondok a TANÍTÓM, MENTOROM.” – Magdi

Készen állok, jelentkezem!

JÖVÖK !

A BEFEKTETÉSED

OPCIÓ 1.

Fél éves díj

190.000 Ft

OPCIÓ 2.

Havi részletfizetés

 35.000 Ft/hó

OPCIÓ 3.

1 éves díj

350.000 Ft

KORÁNKELŐ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2016. szeptember 26. éjfél

(Később is jelentkezhetsz, de akkor már magasabb áron)

* A program díja nem tartalmazza az elvonulás szállodai és étkezési költségét

A képzésben való részvétel a jelentkezési díj befizetésével válik véglegessé a választott opció szerint, amely legkésőbb szeptember 26-ig fizetendő a kedvezményes koránkelő díjak esetében. 

Ha a programban való részvételt október 10. után lemondod 20.000 Ft kezelési költség levonásával térítjük vissza a befizetett összeget.

Jelentkezésedet követően szeretnélek kicsit megismerni egy rövid telefonos, skypos beszélgetés során, ha korábban erre még nem volt lehetőségünk.

.

Első tanfolyami hétvége: 2016 október 15-16.

Ajándékok

 

 Hogy megkönnyítsem a döntést még ezek a bónuszok is Rád várnak

Egyéni személyes/telefonos vészhelyzet konzultáció max 30 percben, első félévben egyszer, második félévben 2 alkalommal

Csakra harmonizáló aura permet

+1 hónap utánkövetés a zárt facebook csoportban, mert az elszakadás mindig nehéz

Meglepetés kristályok és eszenciák

Dollarphotoclub_59374652x

Amiért valóban érdemes….

A tanfolyam végére mindezzel gazdagodsz:

Komplett fizikai és energetikai eszköztárad lesz életerőd karbantartására

Már nem az események sokasága fog rángatni, hanem rugalmasan a középpontodból irányítod az életed

Kapcsolataid harmónikussá, szeretetelivé válnak, lelkedbe fogadod az egész világot

A kihívásokat bölcsen, nyugalommal kezeled

Rálátsz életed össszefüggéseire, viselkedési mintáid mozgatórugójára és tudod hogyan változtass

Az isteni útmutatás jeleit könnyedén észreveszed, hallgatsz a belső hangodra

A kristályos fény csatornájává válsz ezáltal másokat is segítesz

A csodák nem csak időnként felbukkannak, hanem mindennapossá válnak életedben

 

Készen állok, jelentkezem!

JÖVÖK !

“Kristályos Andrea” – sokan így emlegetjük őt, ám tevékenységei és tudása messze túlmutat a kristályok fizikai megjelenésén. Tapasztalatait főként külföldön élő tanítóktól és neves mesterektől szerezte, melyet Magyarországon egyedülálló módon tár elénk. Általa komplex betekintést nyerünk a kristályok hordozta energiába, és a fizikai valóságunk mögött meghúzódó energiamezőbe. Gyógyító technikái révén megérthetünk saját életünkre vonatkozó összefüggéseket, és újraprogramozhatjuk jelenünket, jövőnket. Andrea meglátásai kristálytiszták, azokat női finomsággal és határozottsággal képes átadni a hozzá fordulóknak. – Seavey Viktória

„Három éve járok Andrea kristály tanfolyamaira és ez alatt az idő alatt megtapasztalhattam önmagamon és az életem alakulásán is a kristályok erejét és gyógyító, átalakító hatásukat. Megtanultam hogyan alkalmazzam a kristályokat a különféle élethelyzetekben, hogy megtámogassam spirituális fejlődésemet és az éppen aktuális „földi” kihívások kezelését. Megtanultam azt is hogyan válasszam ki az éppen megfelelő kristályt, és ilyenkor a kiválasztott kristály finoman, szinte észrevétlenül támogatott és fejtette ki átalakító hatását. Persze a kristályok használatán kívül nekem is késznek kellett lennem ahhoz, hogy változzak és változtassak, hogy szembenézzek dolgokkal és elengedjek. A kristályok támogatnak minket az utunkon, de a lépéseket nekünk kell megtenni. Köszönöm Andreának bölcs, segítő támogatását amivel bevezetett engem a kristályok varázslatosan izgalmas világába 🙂 „-  Csilla

„Ajánlom a tanfolyamot azoknak, akik kötődnek a természethez és egy elágazáshoz érkeztek, tudják hogy menni kell de még tisztulni kell a képeknek. A kristályok a természet képződményei, minden információ meg van bennük és azt mondhatom, hogy ezt egy olyan ember mutatja meg aki végtelen szeretettel, hittel, bizalommal és nem utolsó sorban magas szintű tudással rendelkezik hogy elvezessen abba a birodalomba ahol egy másik tudatossági szintre jutva megvilágosodik előttünk az az út amely a sajátunk, felölelve múltat jelent és megvilágítva az eljövendőt ha követjük belső útmutatásunkat. Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a csodálatos utazásnak amely egy kristályokkal kirakott ösvényen haladva elvezet legmélyebb központunkba miközben megtapasztalhatjuk magasabb szintű énünket is.

Hálás köszönet minden segítségért, tanításért: Magdi”

„Amikor elkezdtem: tetszettek a kristályok, és pár tétova lépést is megtettem már annak az irányába, hogy jobban megismerjem őket. Most: tudom, hogy hogyan kapcsolódhatok az energiájukkal. Hogy holt tartok az úton? Szerencsére ez is a végtelenben végződik, úgyhogy lehet rajta haladni, olyan mint egy Camino, meg-meg álsz, tapasztalsz, megpihensz, eldöntöd, hogy mész-e tovább… Én megyek.

Nem vagyok egy “földelt személyiség”, ezért néha jól jön Andrea két lábbal a földön Oroszlán jellegű vezetése, mert valóban vannak dolgok, ami az Ő szemszögéből másképp látszik, amit persze érdemes megtapasztalni. Nagyon vicces amikor egy-egy meditáció után mi még lebegünk, Ő pedig gyengéd anyáskodással elkezdi visszahúzni, mint a héliumos lufikat a majálison a szülők, hogy ne legyenek olyan magasan a gyerekek számára :). A szünetekben lévő beszélgetések, kérdések is sokat segítenek egy-egy fáradt vándornak… A hangulat tehát szuper, mindenkinek ajánlom.”  – Manuéla

Nincs több kérdésem, jövök!

JÖVÖK !

GYAKORI KÉRDÉSEK

Lemaradtam a jelentkezési határidőről. Lehet még csatlakozni?

A képzés első hétvégéje október 15-16. Ha erről lemaradsz és később szeretnél csatlakozni legkésőbb november 5-ig, azt egyéni elbírálás alapján a meglévő helyek függvényében lehetséges. Kérlek írj emailt az info@kristalytanc.hu címre

Kedvezmények

IGEN, van ajándék a koránkelőknek:

Asztrológiai térkép és elemzés, hogy könnyebben megértsd az őserők működését magadban (értéke 20.000 Ft)

 

Hol lesz a tanfolyam?

Tanfolyam helyszíne: Budapesten a XII. kerületben a Déli pályaudvarhoz közel, remekül megközelíthető helyen. A Stúdióban van konyha és a közelben éttermek, közértek, pékek.

Mely napokon lesz a képzés?

A képzés általánosságban havi egy hétvégén lesz, azonban figyelembe véve a tananyagot és nyári szabadságokat ettől néhány esetben eltérés lehet. A részletes időtervet és tematikát a regisztráció után küldöm meg.

Az idei találkozók dátumai:

október 15-16.

november 12-13.

december 17-18.

Az élet zajlik ezért előfordulhat, hogy egy-egy nap nem tudsz részt venni. Semmiről nem maradsz le, minden meditációról, gyakorlatról felvétel készül, így könnyen pótolhatod az anyagot és konzultációra is lehetőség van.

Mi történik, ha mégsem tudok egy napon részt venni?

Az élet zajlik ezért előfordulhat, hogy egy-egy nap nem tudsz részt venni. Semmiről nem maradsz le, minden meditációról, gyakorlatról felvétel készül, így könnyen pótolhatod az anyagot.  A zárt facebook csoportban bármikor kérdezhetsz.

Ha mindezek ellenére megakadsz akkor,  konzultáció keretében fogok segíteni a pótlásban, azonban a múlasztott nap témájához kapcsolódó kristályokkal való foglalkozás illetve a meditációk elvégzése otthon elengedhetetlen.

Lehet-e egy hónapra/modulra csatlakozni?

A program kulcs eleme a folyamatos kapcsolattartás és vezetés, hiszen a cél a fejlődés, az úton való haladás. Ezért rész időre csatlakozni nem lehet.

Már tanultam kristálygyógyászatot. Jöhetek-e csak a második félévre?

Ez a program számos energiagyógyászati elemet is tartalmaz Daskalos tanításai szerint, nem csak a kristálygyógyászatról szól. A program kulcs eleme a folyamatos kapcsolattartás és vezetés, hiszen a cél a fejlődés, az úton való haladás. Ezért  a második féléven való részvétel feltétele az első félév elvégzése csoportos vagy egyéni formában..

Megragadott az egy éves program, de a döntéshez több információra van szükséged?

Iratkozz fel az online bemutató órára, ismerj meg és tedd fel kérdéseidet!

2016. szeptember 18. 18h

az online webkonferencia elérhetőségét a regisztráció után rögtön emailben megkapod.

Katt a nagy kék gombra

Share This