KRISTÁLYTÁNC

Üdvözöllek a kristályok birodalmában

Perneczky Andrea

 

„Az egyetlen állandó dolog az életben a változás, tehát előre fuss!”

 

A spirituális utamat a harmincas éveim elején kezdtem. Boldog voltam,  remek állásom volt, akkor kezdtem mint minőségbiztosítási vezető egy multinacionális vállalatnál, és már túl voltam egy fájdalmas szakításon, készen álltam az újra. Minden tökéletesnek tűnt a felszínen, de mélyen magamban valami nem volt rendben.

Észrevettem az életemben egy visszatérő mintát. Tudtam, hogy ennek a viselkedési mintának a gyökere a gyerekkorom egy meghatározó eseményez nyúlik vissza, de arról gőzöm sem volt, hogy ez mennyire uralkodik felettem, uralja a viselkedésemet. Úgy éreztem nincs szerencsém és csalódott voltam a párkapcsolatokban, ezért segítségért fordultam. Egy spirituális gyógyító segítségével egyre mélyebbre és mélyebbre kezdtem ásni.

Akkoriban nem igazán tudtam mit akarok elérni az életben, csak klisékben tudtam gondolkodni (egy diplomás nő szokásos vágyaival: tanulmányok, munka, házasság, gyerekek, karrier). Nem tudtam ki vagyok, mi a dolgom itt a Földön, csak minden ment a maga útján.

Belső énem rejtelmeit szisztematikus spirituális gyógyító munkával fedeztem fel mint kliens, majd később mint hallgató Dr. Nicholas Demetry vezetésével az Etherikos Gyógyítási Folyamat TM által.  Dr. Demetry a ciprusi mágus Daskalos közvetlen tanítványa. A Fény megmutatkozott és kezdtem megérteni ki vagy mi NEM VAGYOK – az árnyék oldalamat. Elvágtam családi kötéseket, elengedtem rejtett félelmeket, megértettem kapcsolatokat, kapcsolódásokat és univerzális törvényeket. Rengeteg régi seb gyógyult be és lassanként megnyitottam szívemet.

A mély belső átalakulás az életem minden területén megmutatkozott. Félelem nélkül beléptem az ismeretlenbe – Sok évi alkalmazotti lét után a multinacionális környezetből kilépve elindítottam a saját vállalkozásomat mint élelmiszeripari minőségbiztosítási tanácsadó.

Micsoda pozitív változás! Nagyobb szabadság, új lehetőségek, több idő arra amit igazán élvezek például utazás, ezoterikus tanulmányok és egy új szerelem.

2008 egy mérföldkő volt az utamon. A nyári görögországi elvonuláson Patmos szigetén egy égi üzenetet kaptam. Három szót, ebből az első a KRISTÁLY volt. Az iránymutatást követve belevetettem magam a kristályok csodálatos világának felfedezésébe. A kristálygyógyászatot nemzetközileg elismert mesterektől Hazel Raventől és Naisha Ahsiantól tanultam. Vegyészmérnökként nagyon izgalmas más szemszögből rálátni a kristályok világára és megtapasztalni rezgésüket, erejüket és bölcsességüket!

Az energia- és kristálygyógyászat  vezetett el a Kristálytánc életre hívásához. Számomra fontos, hogy segítsek hökgyeknek küszködéseiken túllendülni, nehéz élethelyzeteket kiegyensúlyozni és motiváljam a hozzám fordulókat arra, hogy merüljenek mélyebbre a szívükben és változzanak és változtassanak a biztonságos felszín helyett.

Megtanultam az Isteni Útmutatásra, lelkem suttogására odafigyelni. Egy lehetőség nyomán, szívem vágyát követve Philadelphiába, USA költöztem. Semmi  nem úgy alakult, ahogyan terveztem, azonban a viszontagságok megtanítottak egy jelentős erényt. A HIT-et. Hinni és bízni önmagamban, az Életben és az Isteni Tervben. Elfogadni a változást alázattal, mert nem minden helyzet változtatható meg.

Ahogyan Daskalos mondta: „Minden szituáció/ ember tanító, a Szeretet a lecke.”

Ma már tudom, hogy ki vagyok én és mi a feladatom az életben. Erre a pontra a nehézségek, a kemény leckék feloldása, a folyamatos befelé figyelés és változás által jutottam. Mi jön most? A puzzle darabkái már megmutatják a képet, de még nem minden részlet látható. Azt nem tudom hogyan fog leges-legmélyebb vágyam kibontakozni és megvalósulni, de azt tudom, hogy én teremtem a jövőmet.

Minden helyzet lehetőséget nyújt önmagunk mélyebb megértésére és hozzáállásunk megváltoztatására. Nem tudhatjuk, hogy az élet mit tesz az orrunk elé, jót vagy kellemetlent, de az rajtunk múlik hogyan fogadjuk ezeket az eseményeket – munkánk elvesztését, egy párkapcsolat megszakadását, karrier váltást, családi problémákat vagy akármi mást. Tudatos nőként a célunk nem csak az, hogy bölcsen reagáljunk az élet kihívásaira, hanem megálmodjuk és megteremtsük jövőnket! Érzéseink, gondolataink és tetteink összhangba rendezésével olyan változást indíthatunk el, amely által megvalósíthatjuk vágyott céljainkat.

Hol tartasz Te most az utadon?

Az életemben korábban visszatérő minták helyett megszületett bennem a Fény, ami mindannyiunkban ott rejtőzik. Ma már ezt a munkát végzem, ebben segítem a klienseimet. Itt vagyok, hogy átvezesselek a változáson, szeretettel segítsek a benned élő gyémánt fényezésében, hogy felragyogjon a tiszta kristályos fényed!

MOTTÓM:

Csiszold a Benned élő kristályt!

  • Töltsd fel magad pozitív energiával! 110% 110%
Share This