Lélek- és kristályterápia a ragyogáshoz

Lélek- és kristályterápia a teljességért

LÉLEK- ÉS KRISTÁLYTERÁPIA  –  SZOLGÁLTATÁSOK

 

Az emberi test, lélek és szellem egy dinamikus rendszert alkot , ami percről perce változik. az energiarendszerünk egysége és harmóniája határozza meg a a jóllétünket, a teremtő készségünket.

Az egyensúlyunk fenntartása valószínűleg könnyű lenne, ha egy biztonságos hegyi kolostorban élnénk. Azonban a mindennapok forgatagában számos kihívással kell megküzdenünk, ami sokszor elvonja figyelmünket és energiánkat, kibillent egyensúlyunkból, vagy teljes lerobbanáshoz is vezethet.

Ezért kiemelkedően fontos, hogy magunkat – fizikai, érzelmi és mentális állapotunkat – folyamatosan karbantartsuk, összerendezzük, és életerőnket tápláljuk.

A cél érdekében az energiagyógyászat két nagy módszerét alkalmazom ma már kombinált módon, a kristályterápiát és a spirituális gyógyítást, a lehető legjobb eredmény érdekében, de mindig figyelembe véve a konkrét helyzetet és kéréseket.

KRISTÁLYTERÁPIA
A kövek és kristályok mágikus erejét az emberiség már ősidők óta ismeri és használja védelemre és gyógyításra, mágikus és vallási szertartásokhoz. A kristályok a legstabilabb, legstruktúráltabb képződmények a földön, amelyek tiszta tudatosságal bírnak. A kristályok fizikai és energiatestjeinkre hatnak magas rezgésű finomenergiát sugározva. A testünkben lévő kristályos szerkezetű epítőelemek rezonálni tudnak a kő energiájával, így az életerő eljut sejtjeinkbe, szöveteinkbe ezáltal segít visszaállítani azok harmonikus rezgését és egészségét. A kristályok azonban nem csak fizikai problémákat gyógyítanak, hanem pszichikai és érzelmi gondjaink megoldásához is segítséget nyújtanak.

A kristályterápiás kezelés során a páciens a kezelő ágyon vagy a földön fekszik kényelmes ruházatban. teste köré és testére kristályokat helyezek, és a kezemben tartott kristálypálca energiáját szintén a test különböző pontjaira irányítom. A kliens így pihen kb. 30-45 percen keresztül. A kezelés során a legtöbb ember enyhe meleget és bizsergést érez a testében ahogyan a feszültség és a diszkomfort érzés oldódik. A testi tünetek enyhülnek, a lélek megnyugszik, az elme kitisztul.

Ez a módszer teljesen biztonságos bármely korosztály számára.

SPIRITUÁLIS GYÓGYÍTÁS Etherikos módszerrel
Az Etherikos Gyógyítási FolyamatotTM (Etherikos Resillience ProcessTM) Dr. Nicholas Demetry csapatával együtt dolgozta ki az Etherikos Központban (Atlanta, USA), amely integrálja a spirituális gyógyítást és a tradicionális pszichoterápiát.

Dr. Demetry módszere Daskalos, a ciprusi mágus néven ismert misztikus tanításaira épül, hiszen a Mesternek közvetlen tanítványa volt.

Az életünk során begyűjtött élmények energetikai lenyomatokat hagynak a csakrákban és az aurában, amik aztán befolyásolhatják viselkedésünket, önkorlátozó érzelmi és gondolati minták alakulnak ki.

A kezelés célja, hogy a kialakult alacsony rezgésű érzelmi állapotokból mint félelem, harag, fájdalom, elégedetlenség vagy bármely negatív tulajdonságból az energiát elvezessük és átalakítsuk semleges vagy pozitív minőséggé. Így rezgésszintünk emelkedik, gyökeres átalakulás történik fizikai, lelki és mentális szinten általános jól-létet teremtve.

A kezelés mély meditatív állapotban történik, amelybe vizualizációval vezetem a klienst. Beazonosítom a problémában érintett csakra központot. Majd a klienssel együtt feltárjuk az érzelmi sérülést, az eseményt amely során kialakult a sérülés, és az önkorlátozó gondolat mintát ami táplálja az érzelmi sérülést. A folyamat során segítem a pácienst a megértésben, megbocsájtásban és a teljes elengedésben, majd pozitv megerősítésekkel zárjuk a folyamatot.

REZGÉSTERÁPIA
Az Univerzum minden teremtménye valamilyen energiát képvisel. Ezeket a finomrezgéseket a víz képes felvenni és tárolni. Rezgésterápiás készítmények, eszenciák más néven elixírek készíthetők kristályok, virágok, növények finomrezgéseit átadva a víznek, de akár természeti képződmények, szent helyek vagy csillagok és bolygók energiáit is lehetséges vízbe zárni. Egyedi eszenciák megfelelő kombinációjával vagy egyszerre több kristály segítségével nagyon magas rezgésű komplex gyógyító hatású készítmény állítható elő. Készítésük során különleges fények, hangok és szakrális geometriai alakzatok alkalmazásával az eszenciák rezgése tovább erősödik.

Az eszenciák számos módon alkalmazhatók külsőleg vagy belsőleg, amelynek csak fantáziánk szab határt.

Tapasztalataim szerint a kristályeszenciák elősegítik és felgyorsítják a gyógyulási folyamatot, ezért a kezelések során is alkalmazom elsősorban az Angyali aura permeteket.

A kristályeszenciák és az Angyal aura permetek a kezelés után, otthoni használat során segítenek a magasabb rezgésszint fenntartásában, a stabilizálásban.

Olykor személyre szabott kristályeszencia segítheti legoptimálisabban a gyógyulást, ezért klienseimnek szívesen készítek egyedi aura permetet vagy elixírt.

A kristályeszenciákról és aura permetekről bővebben a Tudástárban tájékozódhatsz

HARMONIZÁLÁS

A jóllét és az ahhoz vezető gyógyulás az élet-erő test vagyis a finom energetikai test tisztításával, aktíválásával és egyensúlyozásával kezdődik. A kezelés során lágy zene mellett meditatív, pihentető állapotba vezetlek és különleges kristályokkal, angyali és mesteri támogatás mellett intuitíven dolgozom a tested és finom energetikai mezején, az aurán.

 

ENERGIASZINT EMELÉS

Bármilyen helyzeten csak úgy tudunk változtatni, ha megváltoztatjuk a tudatossági szintünket, magasabbra emeljük rezgésünket, mint amikor kialakult a szituáció. A legtöbb esetben előbb-utóbb kiutat találunk, megoldjuk a problémát, de ez jelentős idő és energia ráfordítással jár. Külső segítséggel azonban ez a folyamat lerövidíthető és megkönnyíthető, így több erővel , új szemlélettel élhetjük az életet tovább.

ÉLETKRISTÁLY KONZULTÁCIÓ

JÖN

JÖN

JÖN

u

ESZENCIA KONZULTÁCIÓ

Több eszencia is megragadott, de nem tudod melyik lenne a legjobb választás?

Rövid konzultáció során segítek kristály eszenciát választani –  aura permetet vagy elixírt. Beazonosítjuk azt az életterületet amit támogatásra szorul majd javaslatot teszek egy-két olyan készítményre, ami támogat a változásban és a benned rejlő erők felfedezésében.

1 alkalom/ 75 perc
kezelés csomag 3x 90 perc
30 perces konzultáció
“A kezelés olyan érzés volt mintha egy nagy generálon estem volna át. Szétszedtek apró darabokra letisztítottak minden lerakódást kicseréltek minden kopott alkatrészt, és a legvégén, gondosan újra összeraktak. ” -HB.

„Andi, az a folyamat amit beindítottál, napról-napra kristályosodik ki, egyre jobban vagyok, sokat erősödtem fizikailag is és mentálisan is, nem tudom elmondani neked mennyire nagy hatású a segítséged, és mit köszönhetek neked. Csodálatos amit adtál magadból, a tudásodból és amit közvetítettél az Égiektől, és csodálatos a szeretet amivel mindezt tetted nekem, velem.” – Bea

Share This