Kristálygógyászat alapvető kristálya és alkalmazása

A nyaralásom alatt a testi funkcióim enyhén szólva megbokrosodtak pedig csodálatos helyen voltam, mennyei nyugalomban.
Azért, hogy minden percét élvezni tudjam az útnak mielőbb rendbe akartam szedni magam, amihez külső segítség sem volt, csak 2 eszköz állt rendelkezésemre. Ebből az egyik egy kristály volt.

Mit és hogyan csináltam?

Ismerd meg a videóból a kristálygyógyászat nélkülözheteten kristályát és ismerd meg legegyszerűbb használatát.

Kérdésed van? Vegyél részt a Kristályfény Percek ingyenes webináriumán, ahol élőben kérdezhetsz!

Regisztrál itt >>
Szeretet egysége kristályháló

Szeretet egysége kristályháló

Szeretet egysége – egység szeretete kristályháló

Minden a szeretetből indul és oda tér vissza. Ez egy folyamatos áramlás, amelynek a középpontja a szívünk. Hiszen a szív a legerőteljesebb oszcillátor, amely befogadja és áramoltatja a szeretet rezgését.

A július negyedikei újholddal úgy érzékeltem, hogy teljesen más energia köszöntött be, mint a korábbi hónapokban: felszabadultabb, könnyebb, derűsebb.

Először azt gondoltam, hogy csak a bennem zajló változásokat élem így meg, ezért kíváncsi voltam számomra hiteles tanítók tapasztalatára. Hasonló benyomások jöttek több helyről, amit az asztrológiai képletek is remekül mutatnak.

A minap meditációban egy korábbi élményem csodás helyszínére vezettek az égiek, ahol újra össze kapcsolódtam az áldott kristályos víz energiájával több módon is. Ez Maui szigetén a hét Szent Medence vízesés. A víz energiájával való összekapcsolódás, az érzelmek tisztítása és a kapcsolatok áthangolása most rendkívül időszerű, amit a bolygóállások is mutatnak. Kedvenc asztrológusom Tom Kaypacha beszélt erről a heti  Pele riportjában.

 

Kíváncsi voltam, hogy a július 7-i Áldott Víz meditációt követően milyen kristályok támogatnak méginkább ebben a folyamatban, ezért Michael Eastwood kártyájához fordultam. (tovább…)

Áldott víz – meditáció

Áldott víz – meditáció

A kristályok közül a víz őselem minőségét számos kristály hordozza magában, a legismertebb képviselője nem más, mint az akvamarin.

Az akvamarin többféleképp is felbukkant nálam az elmúlt napokban – készítettem ékszert és meditációban is bejelentkezett, és angyali támogatással csodálatos útra vezetett.

És itt még nincs vége a sztorinak 🙂 Megkértek, hogy a kapott élményt adjam tovább, amit online meditáció során megtettem. Ennek felvételét fogadd szeretettel!

Akvamarin gyógyító hatásai

Akvamarin gyógyító hatásai

A magas empatiával rendelkező embereknek gyakran problémát okoz, hogy könnyen átveszik mások toxikus energiáját. Ez neked is problémát okoz? Teszi fel a kérdést a cikk szerzője Hazel Raven.

A nyitott, érzékeny emberek érzelmi állapota egy pillanat alatt meg tud változni. Egyik pillanatban még remekül vannak, a másikban pedig már szörnyen érzik magukat: a harag depresszió, frusztráció érzelmileg teljesen kimeríti őket.

Te is tapasztaltál már hasonlót?  Ha túl nyitott vagy akkor érzelmileg könnyen manipulálhatóvá válsz, és mások gondolati kivetítése súlyosan tönkreteheti a napodat.

A kevésbé empatikus emberekkel is gyakran előfordul,  hogy könnyen lemerülnek bizonyos emberek jelenlétében.

 

Az akvamarin segítségedre jön, felszabadít más emberek hatása és benyomása alól. Az akvamarin támogat a betegségek mélyében húzódó minták feloldásában. Bátorságot és erőt sugároz, és megszabadít az áldozat mentalitástól. (tovább…)

Nyári napforduló Kristály Fény Meditáció

Nyári napforduló Kristály Fény Meditáció

Nyári napforduló online meditáció

Kristályokkal, angyali- és mesteri energiákkal

2016. június 21.

A Kristály Fény meditácók sorozatában rendkívüli internetes AJÁNDÉK meditációt vezetek a nyári napforduló alkalmából.

A különleges csillagászati napokon, mint a napfordulók és napéjegyenlőségek fontos szerepet töltenek be, hiszen ilyenkor még könnyebben tudunk csatlakozni az égi világokhoz, imáink magasra szállnak.

Így szeretettel hívlak  erre az online meditációra, ami az én ajándékom!

Ezen a meditáción is összekapcsolódunk az őselemek arkangyalaival, majd kapcsolatba lépünk az őrangyalunkkal, aki végtelen szeretettel és türelemmel vezet és mutatja az utat számunkra.

Az Őrangyal személyes támogatást és inspirációt nyújt, feltétel nélküli szeretettel munkálkodik a fejlődésed érdekében. Ő az egyéni mentorod, aki teljes figyelmét Rád fordítja. Halld meg őrangyalod halk suttogását, ő lágyan fogja  a kezed és vezet az új felé, az ismeretlenbe hiszen a feladatod önmagad és a magasabb dimenziók felfedezése!

Az összejövetel során megtapasztalod az őrangyalod jelenlétét és az arkangyalok végtelen szeretetét és támogatását.  Segítségükkel megérzed saját angyali szárnyaidat, megtapasztalod kiterjedt önvalódat és elindulsz a magasabb szférák felfedézére. Útmutatást kérhetsz és kapsz a legégetőbb kérdéseidre és egyre inkább összekapcsolódsz az univerzum teljességével.  A meditáció során jelen lévő energiák segítik a csakrák és finom energiatestek tisztítását, feltöltését és összehangolását.

Ismerd meg a pénz titkait

Ismerd meg a pénz titkait

Azt hiszem még nem osztottam meg veled azt, hogy nemrég Pénz Áttörés Módszer® coach tanúsítást szereztem. Ez a vállalkozásomban tökéletesen passzol a jelenlegi és a tervezett tevékenységekhez, hiszen a módszer ötvözi a gyakorlati pénz kezelés rendszerét a személyiség fejlődéssel.

AP2 moneyEzzel a módszerrel abban tudok segíteni a klienseimnek, hogy a pénzzel kapcsolatos rossz beidegződéseket, netán önszabotázst abbahagyják,  azonnal több bevételük legyen és több maradjon a zsebükben.

Annyira lelkesít ez a coaching munka, és hálás vagyok, hogy rátaláltam erre a módszerre, amivel struktúráltan segítek haladni klienseimnek a céljaik felé, a pénzügyek átalakításával.

Ez a téma remekül illeszkedik az Aranybányához vezető úthoz, pontosabban annak egy fontos része, viszont kiemelten kezelem, mert tapasztalatom és a korábbi visszajelzések szerint a pénz jelenti a legnagyobb akadályt a célok elérésében. (tovább…)

A bőség és gazdagság befogadása

A bőség és gazdagság befogadása

Minden rendelkezésre áll.

Ezt tanítottam A Bőség Kristályai workshopon, aminek a felvétele elérhető. Ez nem egy légből kapott kijelentés, hanem a teljes Univerzum működésének alapelve, univerzális törvény.

Egy kedves résztvevő ezzel kapcsolatban a következőt kérdezte:

„De mi a helyzet azzal, hogy én fel vagyok-e készülve rá?”

A kérdés nagyon jó és tanulságos, amiből mindenki profitálhat ezért közzéteszem a választ és ötletet is adok a megoldáshoz.

A kérdésben rejlik a lényeg. Ha már egy célt, kérést meg tudunk fogalmazni, megszületett a gondolat, akkor arra készen vagyunk. Fel sem merülne a gondolat, ha ez nem így lenne. Elérhetjük, megteremthetjük.

Azonban, mint tudjuk nem a Dzsinn vagy a jótündér fogja odavarázsolni az aranyrudakat, a célokért tenni is kell, hajlandóvá kell válni a változásra. Bármit is jelentsen ez.

Ha már felmerül a kérdés, hogy be tudom-e fogadni a bőséget, a jóllétet,  gazdagságot és pénzt, az azt jelzi, hogy a mélyben egy olyan minta húzódik, ami azt súgja: nem vagyok rá érdemes.

 Tehát önértékeléssel, önszeretettel kapcsolatos blokknak az oldásán szükséges ügyködni.

Hogyan?

Mutatok néhány kérdést, amivel közelebb tudsz jutni a megoldáshoz és megtalálhatod az elzáródás eredetét.

  • Hogyan zár el a megfogalmazott gondolat a – be tudom-e fogadni – a jobb élettől?
  • Milyen hiedelem áll mögötte?
  • Igaz-e számodra ez a hiedelem?
  • Ki vagy mi az a hang aki azt súgja, hogy nem érdemled meg?
  • Mit akar veled elhitetni ez a részed, aki azt gondolja: nem lehet az enyém?

Válaszold meg magadban ezeket a kérdéseket, engedd felszínre törni a benned rejlő bölcsességet.

Köss békét magaddal mindazért, amit felfedeztél és alakítsd ki az új szemléletedet, amivel azonosítani kívánod magad.

Ehhez itt egy bőség megerősítés:

Megengedem magamnak, hogy jóllétben kényelmesen éljek, ehhez minden anyagi forrás rendelkezésemre áll!

Amennyiben hasonló dilemmákat fedezel fel magadban, akkor itt az ideje, hogy feltérképezd a pénzzel való kapcsolatodat és megismerd a pénz 3 titkos alapelvét, hogy több pénz kerüljön és maradjon a zsebedben.

Vegyél részt az ingyenes Pénz Titkai webináriumon, ahol teljes megvilágításba kerülnek a pénzről alkotott elképzeléseid és számos ötletet kapsz a változtatáshoz.

Semmi vesztenivalód nincs, regisztrálj most:

PÉNZ TITKAI WEBINAR

Bőség és gazdagság kristályai

Bőség és gazdagság kristályai

Mindenkit foglalkoztat a bőség és gazdagság témája, hiszen ki szeret szűkösen élni.

A pénz bevonzáshához fontos tudatosítani: a pénz nem más, mint energia.

Bőségben és gazdagságban lenni pedig  nem más, mint azon a rezgésszinten lenni, hiszen akkor tud működni a vonzás törvénye. Egy pár héttel ezelőtti tapasztalatomat itt  olvashatod.

A kristályok abban segítenek, hogy a megfelelő rezgésszintre tudjunk emelkedni. Melyek ezek a kövek? Ebből ízelítőt találsz lentebb és persze még többet tanulhatsz most már felvételről a

Bőség és Gazdagság kristályai 3 órás online workshopon

(tovább…)

Citrin, a személyes erő és önbizalom kristálya

Citrin, a személyes erő és önbizalom kristálya

Mostanában oly sok ember fáradt, kimerült és stresszes. Tehát az energiaszinted és lelkesedésed felturbózásához olvasd tovább.

A citrin a kvarcok családjába tartozik, színe világos sárgától barnáig terjed. A természetes citrin nagyon ritka, a legtöbb kereskedelemben kapható hőkezelt ametiszt vagy füstkvarc.  A csiszolt citrint szemre képtelenség megkülönböztetni a sárga topáztól, csak keménységben térnek el egymástól. A citrin keménysége 7, míg a topázé 8. A citrin sárgás színét a vas szennyeződés adja.

Citrin megerősítése: „Megérdemlek minden szeretetet, tiszteletet, örömöt, prosperitást, ami az életembe áramlik. Nyitott vagyok minden jó befogadására!” (tovább…)

Emelkedj a Bőség és Gazdagság rezgésére

Emelkedj a Bőség és Gazdagság rezgésére

Régóta nem éreztem magam ilyen jól az ásványbörzén, mint a múlt hétvégén a Lurdy házban.

Persze remek asztaltársaim voltak, de nem ezen múlt a dolog. Évek óta állandó asztaltársam Misi barátom, aki az Essential Malak megalkotója és akivel remek együtt dolgozni. A másik szomszéd változik, most először Aranka került mellém , akivel kivételesen egy húron pendültünk, ő többek közt kristály akupunktúrával foglalkozik. A szervezés mindig kíváló, amiért hálás köszönet a Lelkes Ásványbörzék csapatának. A helyet már jól ismerem, energetikailag nem a legjobb, azonban más helyszínek egyéb okokból  gázosak.

Ja, ha netán azt gondolod, hogy biztos azért volt remek mert degeszre kerestem magam… nos, ez sem tartozik az okok közé.

Akkor mi volt most mégis más?
(tovább…)