Technikai Információ a Kristálytánc Webináriumához

pdf

 

Kedves Webináriumi Résztvevő!

 

Nagyon örülök, hogy hamarosan találkozunk a webináriumon, amihez a Webinarjam Studio rendszerét használjuk internetes felületen.

 

Ezt a rendszert rengetegen használják világszerte, folyamatosan tesztelik és fejlesztik. Ennek ellenére előfordul, hogy valami történik, akár a rendszerrel, akár az internettel. Tudjuk a technológia murphy-je néha felüti fejét, ezért kérlek tarts ki, rajta leszünk a megoldáson!

 

Néhány FONTOS dolog annak érdekében, hogy a legjobb webináriumi élményben legyen részed:

 

  1. Belépési link – A webinárhoz könnyedén tudsz csatlakozni a jelzett időpontban az emailben megküldött linkre kattintva
  1. Frissítsd az oldalt – Ha az élő webinárt nem látod, vagy nem hallod frissítsd a böngésződet a frissítés ikonra friisiteskattintva, vagy a webinárszoba oldal alján lévő kék gombra kattintva.

 

  1. Lépj be újra – ha a rendszer kidob, lefagy vagy a frissítés ellenére sem működik, akkor lépj ki teljesen, zárd be a böngésződet majd az ismert webinár linken kapcsolódj újra.

 

  1. Internet kapcsolat – Ez a technológia a legtöbb gyors internethez kapcsolódó eszközön működik beleértve a táblagépeket és okos telefonokat, azonban a legjobban akkor működik, ha kábelen keresztül csatlakozik a géped az internethez.

Ha WIFIn keresztül csatlakozoI a kép és hang minősége kevésbé lesz jó.

Különösen fontos, hogy minden egyéb programot, ami lassítja a netet bezárj a gépeden, így emailt, facebookot, skypot vagy futó letöltéseket, játékprogramokat.

 

  1. Pogramok bezárása – Zárj be minden egyéb futó programot a gépeden (kivéve a webinárt), különös tekintettel az internetet igénylő programokat. A háttérben futó frissítéseket is állítsd le. Ezzel rengeteg erőforrását felszabadítod a gépednek és jobban fog működni a webinár is.

 

  1. Böngésző – A webinar szoftver a Google programjára épül (Hangouts), ezért a legsimábban a Chrome internet böngészőn működik, de bármelyik egyéb böngészőn Safari, Firefox, Explorer is működik. Érdemes a legújabb verziót telepíteni bármelyiket is használod.

 

  1. Kérdezz – A webináriumon kérdezhetsz is (nem minden esetben), erre a képernyő jobb oldalán lévő CHAT ablak szolgál. Ide csak egyszerűen írd be a kérdésedet vagy az üzenetedet.

 

CHat ablak

 

Élvezd a webinárt!

Andrea

www.kristalytanc.hu

 

A könnyebbség kedvéért ezt a technikai tájékoztatót letöltheted, hogy kéznél legyen.  Webinar technikai info .

 

Share This