2015. november 11-én nem csak újhold lesz, hanem ez a dátum 11:11 egy új dimenzionális enenergiakapu is.
A Nap és a Szíriusz egy szakrális geometriai alakzatot hoz létre, amit Vesica Pisces-nak nevezünk. A Vesica Pisces két azonos sugarú, egymást metsző kör/gömb közös része, ami a teremtést szimbolizálja. A két fél egymást kölcsönösen megtermékenyíti és új ideák, új energiák és új formák jönnek létre.

Ebben az esetben a Vesica Pisces egy kaput nyit a Nagy Központi Naphoz és elárasztja a Nap és a Szíriusz rendszerét Gyémánt Fénnyel és kreatív energiával. Ez az erőteljes energia hullám végigsöpör az egész galaxison, ahogyan a fénykódok és az információ egyre távolabb sugároznak.
(Celia Fenn: http://www.starchildglobal.com/channels-and-articles/sacred-union-and-the-divine-heart/)

Ezeket az új fény kódokat, ami a szeretet energiát képviseli befogadja a Föld és mi magunk is. Minél több drámát, negativitást hagyunk magunk mögött a rezgésszámunk emelkedik, ezáltal még jobban átélhetjük az egységélményt.

Az ásványoknak jelentős szerepük van a Föld és az emberiség felemelkedésében, hiszen aktívan részt vesznek az univerzumból érkező fénykódok lehorgonyozásában. Minél töbször kapcsolódunk össze tudatosan a kristáyokkal, a kövek segítik a rezgésünk emelkekedését az érzlemi blokkok elengedésével és áthangolásával.

 Érted már, hogy miért beszélek folyamtosan a KRISTÁLYOSODÁSRÓL?!

Ennél a napnál nem is lehet különlegesebbet találni a Kristályosodj klub első webináriumához, ahol egy sokat vitatott, sok kérdést felvető témáról lesz szó, mégpedig a kristályok programozásáról.

Tanuld meg hogyan kell helyesen kristályokat programozni a webináriumon, jelentkezz most!

 

Share This