Partnereink

 Selyem mandala by Andrea    selyem mandala by Andrea    selyem mandala by Andrea

Ajánló

 

Ajánlott Irodalom
 • Dr. Nicholas C. Demetry, Dr. Edwin L. Clonts: Az arkangyalok gyógyító ereje
 • Dr. Nicholas C. Demetry, Dr. Edwin L. Clonts: Egyetemes küldetés
 • Hazel Raven: Angyalbiblia
 • Hazel Raven: Kristálygyógyítás
 • Hazel Raven: Crystal Healing, The Complete Practitioner’s Guide
 • Hazel Raven: Crystal Healing, A Vibrational Journey Through The Chakras
 • Michael Gienger: Gyógyító kövek katalógusa
 • Michael Gienger – Joachim Goebel: Kristályvíz
 • Michael Gienger – Wolfgang Maier: A szervóra és a kristályok
 • Michael Gienger: Crystal Power, Crystal Healing
 • Sang-E-Sitara: Kő-követek
 • Judy Hall: Kristálybiblia
 • Naisha Ahsian and Robert Simmons: The Book of Stones

 

Érdekességek

Számos információt és segítséget kapunk Felemelkedett mesterektől, Arkangyaloktól és Entitásoktól, ha nyitottak vagyunk rá. 

Segítsen Benneteket Hilarion Mester útmutatása 2009 évre vonatkozóan. 

2009: A Tükrök éve

Hilarion Mester Chris Ten-Wolde-n keresztül   

Szép napot Mindnyájatoknak! 

2009 mindenki számára hasonlóan egy kihívásokkal teli év lesz.. Azonban 2009 a „tükrök” éve lesz. 2009 a tükrök éve, számtalan Lélek önmagát fogja visszatükröződni látni az év során. Azt mondják, a legtöbb amit mélyen legbelül érzel fog visszatükröződni a külső világodba, mind a pozitívumok, mind a negatívumok. Még több belső dolog fog a felszínre kerülni.  

Az emberek oly módon fogják önmagukat látni,  ahogyan már nagyon régóta nem vagy soha eddig talán. Mélyen befelé kell tekinteni és megfigyelni, hogy mi van ott bent és mit tesz a „Self” (önvaló). 

Az emberek sok mindent fognak önmagukból másokon keresztül meglátni, ahogyan a földi síkon haladnak. Néhányaknak ez megvilágosodás lesz, másoknak pedig a saját tükörképük egy sötét üveg vagy tükör . 

Néhány módon meg fogják mutatni az embereknek hogyan tudnak önmagukra támaszkodni vagy bízni önmagukban. Sajnos a földi síknak ez az év meglehetősen a hamis próféciák éve lesz, sok kört kell megfutni, és az út igencsak hullámzó lesz, rengeteg hullámheggyel és hullámvölggyel.

Lesz egy vagy két befolyásos Lélek, akik az országok egymáshoz való viszonyulásában részt vesz. Természetesen lesz egy jó adag nyugtalanság, ahogy már tudod. Fontos, hogy ne higgyünk a hamis ígéreteknek. Minden egyes személynek a maga ügyeibe kell bepillantani, a saját körülményeibe és meglátni miért is van az. Ennek ellenére ez az év  egyeseknek jelentős nyereséget hoz mert  2009 természetesen egy Mester év. Látni fogod, hogy 2009 a jelentős nyereségek vagy a jelentős veszteségek lesz a legtöbbeknek. De rengeteg együttérzés és szeretet kerül kifejezésre, ahogyan a nemzeteket megaláznak vagy veszteségek érik.  

Nézd, a világ egyesül ahogy még korábban soha. Az erőforrásokból részesülni szükséges. Az országok elöljáróinak beszélniük kell egymással, ahogyan eddig még nem vagy csak ritkán tették.  A saját kiváncsiságod és a saját véletleneid által bizonyos területeken elkezdesz harmóniát teremteni. De a múltbéli kapzsiságod által össze kell rendezned mint egy világ fórumot és az emberiség számára ennek jónak kell lennie. 

Ami kontrollál az a FÉLELEM. És a félelem a felszínre kerül. Lesznek emberek az utcasarkon akik beszélnek és félelmet árasztanak a körülöttük lévőkbe. Ezért leszt egyre fontosabb minden Lélek számára, hogy a saját életét vizsgálja a látott tükrön keresztül. Ne tekintsen kifelé önmagából. Bízzon a meglévő képességeiben.  

Több víz teremtődik a bolygón, amely egy vagy két nemzetet érinteni fog. És ez a világ számára új tapasztalatot teremt. 

Az egyedülálló emberek számára, földi idő szerint a 2009-es eljövendő év , nagyon jó lesz szerelemre és romantikára , annak ellenére hogy lehetetlennek tűnhet a sok jelenlévő negativitás miatt. De minden negatívitás a felszínre kerül  mert több SZERETET áramlik ebben az időben a földre. 

És ahol szeretet van ott nem lehet hiány. Mert az emberek egyre inkább a legbensőbb valójukat fogják tükrözni, a lelkük legbensőbbjét, ha úgy tetszik , ahogyan elengedik a félelmeket és gyötrelmeket egyre többször a bennük lévő szeretettel egyesülnek. Amikor alázattal találkozol vagy jelentős változást tapasztalsz az életedben akkor hajlamos vagy a világra belülről tekinteni, mert a világ oly másnak tűnik neked.  

Rengeteg minden teremthető Lelkeknek ha megengedik maguknak a teremtést. 

Az év későbbi részében sok lehetőség lesz harmóniára. Az az energia egyensúlyozni fog. 

Kiemelkedő női energia is lesz a világon mindenhol. 

Általánosságban, az emberek számos módon újra kezdenek, és ez a földet egy új rezgésszintre emeli és a következő dimenzióba. Ez a kezdete, hogy a világ egy másik szemszögből nézzen magára. 

„A Tower (Torony) nem fog összeomlani” ahogyan várják. 

Rengeteg helyzet lesz amikor az emberek az életükben teremteni tudnak a zűrzavar és a béke által. Sokan nyernek, sokan változatlanok maradnak, és sokan veszítenek. De mindig az élet bősége van. Mindig a Prána bősége van. Mindig a Szeretet bősége van hogy körbefogja azokat akik gátolják a földet.  

A világ egységbe egyesül, és talán számos ország fogja tükrözni önmagát a másiknak. Lesznek idők amikor harmóniát teremt, és más idők amikor konfliktust. Konfliktus különösen akkor fog teremtődni, amikor két szembenálló ország visszautasítja a másik oldal meglátását.  

Ez csupán a földi sík energiáinak kiegyensúlyozása ebben az időben. És úgy érzem sokak számára nem lesz ez olyan nehéz, ahogy a média jósolja. 

Számotokra; az energia típusok, amelyek az életeteket befolyásolják azok lesznek, amelyek próbára tévő helyzeteket teremthetnek vagy csalódást okozhatnak hozzátok közel állóak. Tapasztalhatsz beavatkozást (interferenciát) külső barátságokból, harmadik féltől vagy erőktől, amiken túl kell jutnod. Ezek a harmadik felek tükörként szolgálhatnak számodra. Ha nem tetszik amit látsz, akkor mélyre kell menned és kifejezésre juttatni belső érzéseidet, hogy segíts a helyzetet megváltoztatni. Légy óvatos, ne állj ellen semmilyen lelkesítő ötletnek ami felmerül benned. Nézz a tükörbe és vizsgáld meg az ötlet minden oldalát.   

Mint egy gyémánt, 2009 számos tükröződő felülettel érkezik, amelyek gyönyörűek és talán zavarba ejtőek mert ahogyan egy gyémántot közelről megnézel  könnyűszerrel észreveszed bármilyen hibáját, de egyben látod lenyügöző szépségét is. Továbbá amikor egy gyémántot mikroszkóp alatt vizsgálsz láthatod, hogy valódi-e.  Amikor a tükrödbe pillantasz vagy a gyémántra észreveszed majd a belső szépség visszatükröződését? Ez a tükör amit ritkán fogsz nézni megvilágít majd sok ellentmondó vágyat is . A kihívás ezen vágyak között megtalálni a harmóniát.  

Ha valaki mással konfliktusba kerülsz , akkor hűnek kell maradnod a magasabb önvalódhoz és belső igazságodhoz és megtartani egyediséged, de engedd meg magadnak hogy meglásd mi tükröződik vissza számodra a tükörben és így el tudod fogadni a tükörképet és megtalálod a helyzet harmóniáját. 

Sokaknak ez egy nagyon érzékeny év lesz , de egy év amikor megengedhetsz magadnak egy kis álmodozást is. 

Ha családot terveztél akkor 2009 jó év lesz, hogy megfontold  a megvalósítását. Szeretnénk a spirituális szférákból sok új Lelket a Fény és Egyensúly Lelkeit lehozni a földi síkra így általánosságban 2009-ben születések ugrásszerű növekedése várható.  

A megnövekedett érzékenység miatt az emberek egyre inkább képesek lesznek megtapasztalni az intuitív vagy pszichikus képességeiket.  

Bármely mély félelmed tükröződni fog számodra és nyiltan megmutatkozik 2009 során, tehát szembesülnöd kell ezekkel és végérvényesen el kell engedned ezeket. Ne engedd magadnak, hogy túlzottan belemerülj mások ügyeibe hiszen ez a belső szemlélődés éve.      

Sokan közületek spontán ötletetekkel álltok elő, amelyek tehát megvalósulnak betöltve vágyaitokat.   

Egy lépést tegyél egyszerre életedben. Nézz magadra – nézz a belső énedre és lásdd az életet a saját szemeden keresztül, ne mások szemével. Ne ítélkezz túl gyorsan. Tedd magadévá az utat – érezd az életed létező fényét és kövesd szíved ösztönös megérzéseit.   

Ebben az időszakban a szeretetünket adjuk, a fényt és a Kozmosz áldásait.  

A Felemelkedett Mesterek támogatnak téged. Maradj békességben és menj szeretettel. 

Most elbúcsúzom tőletek.     

 

Az eredeti angol nyelvű anyag http://www.4souls.org.nz oldalról származik. Az angol és a magyar szöveget felhasználni csak teljes egészében lehet az eredeti forrás megjelölésével. A magyar fordítást Perneczky Andrea készítette.   

 

Share This