Az átható kék színű akva aura kvarc is a természet és a tudomány találkozása révén született. Nagyon tiszta hegyikristály szerkezetébe speciális technológiával nyomás és hő segítségével arany atomokat juttatnak be. Így a kvarc (szilicium-dioxid) és az arany kölcsönhatásba kerül egymással létrehozva a különleges tulajdonságokkal bíró szépséges tengerkék kristályt, az akva aurát, mely felszínén a szivárvány színiei is felfedezhetők. Az akva aura kvarc rezgése hasonlóan más aura kvarcokhoz magas és nagyon intenzív.

A hegyikristályról tudvalevő, hogy mester gyógyító, a teljes finom-energetikai rendszerünket tisztítja, harmonizálja. Az aura sérüléseit, ahol energivesztés történik, helyreállítja és feltölti kristályos fénnyel. Ezt a folyamatot a bevitt arany atomok segítik, gyorsítják.

Akva aura kvarc üzenete: aktíválom a saját teremtő lényem esszenciáját!

 

Az akva aura kvarc neve utal a tenger kék színére, rezgésében pedig felfedezhető a víz elem, mely által az érzelmeinket is hatékonyan nyugtatja. A kék sugár hordozója, így leginkább a torok csakrához tartozó problémákkal kapcsolatosan siethet segítségünkre.

Személyes tapasztalatom, hogy kezdődő torokgyulladásomat megszüntette, a kellemetlen torok kaparás érzése és fájdalom eltűnt 2 napon belül és gyógyszer nélkül visszaállt teljes egészségem. Az akva aura kristály elsődleges segítő lehet influenzás, megfázásos időszakban, mivel az aranynak antibakteriális hatása van. Az arany folyamatosan belülről átmelegít, ahogyan a napfény felmelegíti a földet, így hűvös, téli napokon az akva aura melegséget, vitalitást sugároz számunkra.

Az akva aura hatással van a thymusra, melynek jelentős szerepe van az immunrendszer támogatásában, szervezetünk mindenféle kórokozótól, betegségtől való távoltartásában.

Az akva aura kvarc részben hasonló tulajdonságokat mutat mint az akvamarin, azonban a beépült arany atomok által védelmet nyújt a betolakodók ellen (nem csak fizikai szinten), hiszen az arany magában hordozza a Nap éltető energiáját.

Nem csak fizikai szinten, hanem ézelmeink és gondolataink megfelelő módon való kifejezésében is támogat a víz aura kvarc és érzelmi kérdésekben is bátran fordulhatunk hozzá segítségért. Az akva aura egy zuhatag erejével segít feloldani az érzelmi viharok mélyebb okát és nyugalmat, megbékélést hoz számunkra.

Az akva aura a lélek kifejeződésének kristályos fényeit sugározza, pozitív energiával tölti fel, a teljes csakra és meridián rendszert valamint az aurát. Ez a kristály aktíválja az eredő Teremtő Tervet, visszatölti az életerőt a test minden egyes sejtjében. Ezáltal lehetőség nyílik a Krisztusi Teremtő Fény lehorgonyozására a földi hálóba és saját életünkbe.

 

Lásd még: aura kvarcok

A webboltban jelenleg elérhető aura kvarcokat nézd meg itt: AURA KVARC

Share This