Angyali Behangolás 2012-re  Hazel Ravennel

 „Számos út vezet a megvilágosodáshoz. Válassz egyet a szíveddel”. Lao Tzu

 Az angyali szimbólum a Szárnyas Szív

 

A meditáció 2011. december 31-én éjfélkor volt,  itt csatlakozhattál : http://www.facebook.com/events/299862673386372/

Ha szilveszter éjszakáján nem tudtál a meditációs hullámhoz csatlakozni, sebaj, ez az angyali beavatás bármikor elvégezhető, csak kérned kell az angyalokat. SZíVesen segítek Neked ebben varázsalatos energiateret létrehozva az aurapermetek, kristályok és angyalok segítségével.

Mielőtt elkezded:

A meditáció előtt hozz létre egy szent teret.

Olvasd végig az egész meditációt mielőtt belekezdesz és egy lapra rajzold meg az ’Angyal szimbólumot’ a ’Szárnyas Szívet’.

A SZÍV-et színezheted a szokásos pirosra, a SZÁRNYAKAT pedig fehérre. Ez képviseli a Spirit (Szellem) (fehér) és a Föld (piros) egységét, amelyek amikor egyesülnek létrehozzák az Univerzális, Feltétel Nélküli Szeretet Rózsaszín Sugarát.

Ha a szívet más színűre szeretnéd festeni például rózsaszínre vagy lilára, az is rendben van, csak emlékezz a választott színek dinamikájára.

 

A meditációs utazásaim alatt én látom az angyalokat, de nem írom le azt ahogyan én látom, mert feltehetőleg te másképp érzékeled őket. Csak annyit mondok, hogy valószínüleg ragyogó fénylényként jelennek meg, szeretetet, fényt és együttérzést sugározva.

Meditáció előtt pihenj néhány percet és engedd el a napi feszültséget lassú mély lélegzéssel.

Ha van Fény Angyala – Szeráfok Angyal aura permeted fújd az aurádba és szertartás  légterébe. Megérzésed szerint válassz bármilyen kristályt, én a rózsakvarcot javaslom, legyen bármilyen formája: természetes, csiszolt, szív alakú vagy medál. Ne aggódj azon, ha nincs kristályod vagy Angyal aura permeted, az anyali fényt fogod magadhoz szólítani és ez megtisztítja és felemeli a tered energiáját.

Az angyali Szárnyas Szív használata egyszerű, mindennek felemeli a rezgését amit megérint. Tehát így bármilyen helyzetben használható, gyógyuláshoz, védelemre, intuició fokozáshoz, spirituális vezetéshez, élelem-, víz, -és kristályok emeléséhez. Nincsenek szabályok, az Angyali Szimbólum bármilyen terápiához alkalmazható. Vizualizáld vagy rajzold a Szárnyas Szívet bármikor vagy bárhol ahogyan a legmegfelelőbb.

Az angyali Szárnyas Szív beavatás után szabadon alkalmazhatod az angyali szimbólumot mások térítésmentes behangolására, amelyet  az angyaloktól kaptam gyermekkoromban.

Meditáció

Helyezkedj el kényelmesen egy széken, vagy ülj kersztbe tett lábakkal fél vagy teljes lótusz ülésben: ezek a klasszikus formák az energia áramlás számára háromszöget alkotnak és megakadályozzák az energia más irányba való szétfolyását. Hosszú meditációhoz válassz egy kényelmes ülő helyzetet melyben a gerinc és a nyak egyenes, de nem feszül. A pszichikai energia szabadon kell hogy áramoljon a gerinc aljától végig a fejtetőig. Ha ülsz fordulj észak vagy kelet felé, hogy kihasználd a kedvező mágneses rezgés előnyeit. Olyan széket válassz, amelynek egyenes a háttámlája, hogy megfelelően tartson és a rekeszizom szabadon működjön. Talpadat tedd laposan a padlóra, kezedet pedig nyugtatsd a térdeden vagy combodon tenyérrel felfelé a hüvelyk és középső ujjadat összeérintve. Ne engedd a fejedet előreesni, mert ez akadályozza a légzést. A vállaidat húzd enyhén hátra és egy picit emeld meg az álladat, így enyhe húzás alakul ki a nyakban ami segíti az agyba való vér áramlását.

Vagy feküdj le a az Angyali Behangoláshoz.

  1. Engedd becsukódni a szemedet.
  2. Figyelj a lélegzetedre, vegyél egy mély tisztító levegőt az orrodon keresztül, tartsd egy másodpercig, majd fújd ki a szádon keresztül. Minden kilégzésnél helyezd a tudatodat a szívközpontodra. Újra, belégés, tart, kilégzés. És megint…így lélegezz tovább szépen lassan, be és ki.
  3. Amikor készen állsz kérd meg az Őrangyalodat, hogy felügyelje az Angyali Behangolás folyamatát.
  4. Amikor  érzed a kapcsolatot Őrangyaloddal emeld magasba karjaidat és a fejedet és mondd hangosan: „ Magamhoz hívom az Angyali Fényt
  5. Ahogyan leengeded karodat vizualizálj, láss és érezz egy fehér Angyali Fény örvényt a fejed felett, ott ahol vagy.
  6. Ahogyan a fény lefelé áramlik lélegezd be az Angyali Fényt.
  7. Gyorsan érezni fogod amint az Angyali Fény ellazít, megtisztít, harmonizál és összerendezi a finom energiatestjeidet és aktíválja a csakra központokat beleértve a fej felett lévő transzcendentális csakrákat is.
  8. Most lassan helyezd a figyelmedet a Földcsillag csakrádra a talpad alatt és horgonyozd le magad a szépséges Földanya közepében lévő kristálymagba. (A földcsillag csakra kb 30cm-re van a talpunk alatt. Ez a fontos központ földeli le és asszimilálja a magasabb síkokon történő energia változást, leföldeli a tudatos jelenlétbe.)
  9. Amikor érzed az erős kapcsolatot a földdel, lágyan érintsd meg a szívközpontodat mielőtt tudatodat a korona csakrára helyezed és kérd az angyalokat, hogy hangoljanak rá a Szárnyas szív angyali szimbólumra.

10. Lásd és érezd a Szárnyas Szívet amint lassan leereszkedik a fejed fölött lévő transzcendentális csakrákon át és beáramlik a korona csakrádba, majd tovább ereszkedik a szív csakrádba.

11. Maradj olyan hosszan ebben a csodás energiában ameddig csak szeretnél.

12. Ha úgy érzed befejeződött a folyamat kérd hogy „az Isteni szeretet és bölcsesség által záruljon le, pecsételődjön meg és álljon védelem alatt” a behangolás, majd köszönd meg az angyaloknak.

13. Mielőtt kinyitod a szemedet vegyél néhány mély levegőt, nyújtózz, mozgasd meg kezedet és lábadat, dörzsöld össze tenyered és maszírozd át vállaidat.

Egy kis időre szükséged lehet mielőtt kinyitod szemeidet. Ahogyan kinyitod szemedet először lefelé nézz.

Engedj annyi időt magadnak mindennapi tudatosságodba való visszatéréshez amennyire szükséged van. Igyál egy kis vizet, esetleg egyél valami édeset, hogy leföldeld magad.

Jegyezd fel tapasztalataidat.

 

Az eredeti szöveget Hazel Raven írta, minden jog fenntartva.  http://www.hazelraven.com/AngelAttunement2012.htm  Fordította Perneczky Andrea

Share This