A Gyógyítás Smaragd Kristályának aktíválása  9-9-9

Metatron arkangyal

Közvetítő: James Tyberonn

Üdvözöllek, Metatron vagyok, a Fény Fejedelme és ismét üdvözöllek ebben a JELEN pillanatban. Valóban áldott pillanat, amelyben mindannyiotokat körülveszlek feltétlen szeretetemmel ahogyan olvassátok ezeket a szavakat. Mesterek, szánjatok rá egy pillanatot és érezzétek, engedjétek meg, hogy ez az energia megérintsen benneteket. Valóban itt vagyok veletek, mindannyiotokkal külön-külön a jelen időben.

Az Új Kristály Korszak

Kedveseim, kezdjük el. Azt mondjuk, hogy a Kristályenergia egy omnipotens erőforrás, melynek hatóereje  messze meghaladja az emberiség jelen tudását. A kristályos szerkezetet a multidimenzionális koherens fény rezgés hozza létre, amely anyagként és antianyagként létezik. Ez a Metatroni isteni minta, amely minden teremtés megvalósulásánk forrása és az összes létező sík mátrix (ősminta) összetételét alakítja ki. Ez a realitás enzimje és magának a Kozmosznak éltető forrása.

 

Minden egyes gondolatodnak fel kell emelkednie a koherens kristályos formába ezért, hogy megvalósuljon. A koherens fény kristályenergia, az igazi életerő amelyből minden világ belső természete és valósága formálódik. A kristálystruktúra alakítja a dimenziók, síkok közötti látszólagos határokat és eltéréseket valamint az anyag /antianyag párhuzamos tudatosságát és valószínűségét. Minden amit Isteninek neveztek, minden amiről azt gondoljátok, hogy szent az Kristályos!

A bolygótok fejlődését, amit Felemelkedésnek neveztek, valójában a kritikus tömeg fogja lehetővé tenni a Föld befogadó képességének mintázatát átalakítva, a ti kifejezésetekkel élve, analógról digitálisra vagy fekete-fehérről színesre váltás.

A 144-Kristályos Háló antennáján kersztül a Kristályos konverzió nagymértékben megnöveli a föld dimenzionális befogadó képességét a 3D-től 12 dimenzióig és azon is túl. Hasonlóan a televízió adás földi antenna és műholdas vétel közti változásához. Ez a Kristály Kor. Az  alapozás  csúcspontja a 9-9-9 amely egyben a Kozmikus Gyújtópont. Rengeteg energiát kell majd kezelni.

De engedjétek el a félelmet Kedveseim, a Felemelkedés ezen idejében, ebben az új Kristály Érában a mega erőt hordozó kristályokat nem vehetik el tőletek és senki nem élhet vissza velük, mint ahogyan Atlantisz szomorú bukásánal történt. Valóban soha többé nem használhatók semmi más célra csak a legfelsőbb jólétre. Legyetek biztosak ebben! Ez egy szent fogadalom, amely valóban be lesz tartva.

 

Arkansasi Kristályörvény: 9-9-9 Aktíválás

És most újból beszélünk az Atlantiszi Mester Kristályokról, amelyek most ébrednek a planetáris Felemelkedés hajnalán.

A különleges aktíválódás helyszíne 9-9-9 dátumon Arkansas Kristályörvényének szív központja. Igazság szerint ez a terület fogadja majd és osztja szét a legpotensebb kristályos energiát, ami  Atlantisz Aranykora óta nem volt a Földön tapasztaltható. A Mount Magazine a felséges, szent hegy Kristályörvény szív központja és ez az örvény-portál fogadja be és terjeszti globálisan az energiát ami olyan vitális, hogy az egész bolygó energiáját megváltoztatja. Beléptet a Kristály Korba. A 9-9-9 letöltés fogja beindítani a Gyógyítás Smaragd Kristályát, Shasta hegy Om Kristályát, a Gyógyítás Arany Kristályát Braziliában, a Fény Nap-Hold Kristályát Titicaca tónál, és a Tudás Kék Kristályát  erőteljesebb működésbe hozni. Négy kristály aktíválódik a kilenc közül 9-9-9-én és az ötödik nagyobb erőre vált.

Így a 9-9-9 több Mester Kristályt aktívál majd, mint bármily időkapu portál. Az aktíválás beindítja Arkansas kristály örvényének belsejében a Gyógyítás Smaragd Kristályát. Az aktíváló energia beáramlik majd a szent örvény szívközpontjába és felébreszti a Smaragd Kristályt 2009. szeptember 9-én 9 óra 9 perc 9 másodperckor. A smaragd visszaverődése egy elektro-kristályos hullámot fog felvillantani, ami azonnal életre kelti a másik 3 kristályt és egy hatalmas hullámot továbbítanak a Tudás Kék Kristályának.

Mesterek, nincs más hely a bolygón, amely olyan erőteljesen rezegne a Kristályfrekvenciával szeptember 9-én mint, Arkansas kristály örvénye. Valóban a kezdeti hullám ott jelenik meg, ami aztán Arkansas Kristályörvényének közepéből tengelyszerűen berobbantja a többi felébredést.

Valóban a kristályok   a 144-Hálót működőképességét 75%-ra erősítik fel, és újra kódolják az Arany Napkorongot Arkansas felett, valamint összehangolják a bolygó másik 12 azonos rendszerével. Sokakat hívnak és sokan fognak eljönni, hogy részt vegyenek ebben az ébredésben az ősi szerződés, egy szent ígéret részeként, mely ideje végre eljött. Sokan már ott vannak, akik a hívásra ott élnek a kristály örvényben, amely 2012-ben válik teljessé.

Arkansasi Kristályörvény egyedülálló energia mintázata

Nos, ahogyan már korábban elmondtuk nektek az arkansasi Kristályörvény Portál örvény mintája egyedülálló. Az örvényt keltő mozgás körkörösen rézsútos és magába zár 3 háromszögben elhelyezkedő epicentrumot. Ezek Eureka Springs, Talimena Ridge és Hot Springs. Az első szakrális hidro-energiát hordoz, a második elektro-kristályos-mágnesest és az utolsó kristályost. Ez mind egy homogén egyedülálló szinergiává olvad össze.

Az energia nem tökéletesen körkörösen áramlik, hanem inkább rész körívekben oda-vissza gyorsan mozog hasonlóan a mosógép mozgásához. Ez nagy jelentőségű. Így az óramutató járásával azonos és ellentétes irányban másodlagos és harmadlagos energiáram alakul ki, egyik a másikában. Ezáltal anti-gravtációs hatás alakul ki. Továbbá az örvény nyílása az alapnál kisebb és átmérője szélesedik, ahogyan egyre magasabbra jut. Ez egy jacuzzi fúvóka-szerű  kristályenergia áramot eredményez, amely a kristáyenergia rendkívüli mértékű szétosztását teszi lehetővé. Valójában ez  az örvény az egész  északi félteke elsődleges kristályáram forrása.

Arkansasban van az északi félteke legnagyobb kvarc kristály mező, amely 170 mérföldet (270 km) ölel fel. Az Atlantisziak tudták ezt és gyors kristályfejlesztőt és bányászati alagútrendszer fejlesztettek ki Arkansas területe alatt. Közép-nyugat Arkansas területe alatt hatalmas kristályok léteznek, némelyik 40 méter hosszúságú. Az arkansasi Kristályörvény harmonikusan összehangolt a hatalmas közép –kelet Brazil Kristályörvénnyel. E kettő közötti harmónikus rezonancia egyesíti a bolygó összes egyéb kristály lelőhelyét harmónikus rezgésben, és biztosítja a kódváltásukat.

Tehát három atlantiszi Bölcsesség és Gyógyító Kristályt, melyek egykor pompás fényt és isteni energiát sugároztak Poszeidán a Gyógyító Templomban, az Egység Templomában és a Tudás Templomában, biztonsági szempontból áthelyezték Atlantisz arkansasi kristály mezőjébe és  dimenzionális zár alá került. Kettőt Braziliában helyeztek el.  Ezek közül az első (a Tudás Kék Kristálya) 2008-ban ébredt fel, amely más alvó atlantiszi kristályokkal van összehangolva Braziliában, Mount Shasta, Bimini és Titicaca tó területén. Négy most fog felébredni 9-9-9-én, ezzel formailag megkezdődik a Kristálykor.

 

A Kilenc Mesterkristály

 Kilenc atlantiszi Mesterkristályt telepítettek át Poseida szigetéről a Kristály Műhöld megsemmisülése előtt, amit „Atlantisz Második Holdjának” is neveznek. Valójában a műholddal való visszaélés és a Tűzkristály okozta a megsemmisülés bekövetkezését. Atla-Ra tudós papjai a hatalmas kristályok közül kilencet át tudták telepíteni. Ezeket nagyon speciális helyekre helyezték át az interdimenzionális alagútrendszeren keresztül. Arkansas volt az egyik a két terület közül, amit az atlantisziak kristály farmként használtak. A másik terület Braziliában Minas Gerais és Bahia. Mindkettő természetes és logikus tároló hely mivel mindkettő természetes lelőhely volt és létezett az alagút rendszer ezekre a helyekre.

 

Atla-Ra szent kristály fogadalma

Sokan a Föld-Örzők közül akik erre az eseményre összegyűlnek valójában az Atla-Ra Kristály Mesterek közül valók, akik részt vettek az atlantiszi kristáy-pozicionáló rendszer karbantartásában és néhányan pedig a tényleges áttelepítésben. A „földönkívüli” Szíriuszi-Plejádi Szövetség segítette ezt a folyamatot, és virtuálisan a bolygón Föld-őrzőként és Fénymunkásként élő minden kristály Mester része ennek a szövetségnek a nem-lineáris multidimenzióban.

A kristályokkal való visszaélés Atlantiszon lassan és nagyon okosan ment végbe egy titkos politikai átrendeződés során. Belial Fiai becsapták és félrevezették az Egység Törvénye  képviselőit és előidéztek egy belső árulást az Egység Törvényén belül. Noha az Atla-Ra és a Poseidon „Egység Törvénye” csoport nem volt hibás, számos ember az Egység Törvényéből még a kétségbeesés mérhetetlen szomorúságát és jogtalan bűntudatát hordozza magában. Mindenki aki megfogadta, hogy soha többé nem lesz olyan vak, hogy engedje a Mester kristályokat és a szent kristály technológiát valaha is rossz célra használni.

A szent fogadalom az eredő hívás sokak számára akik részt vesznek ebben a felébredésben. Valójában ez már a befejezés, mert a Kristályok visszatérnek és soha többé élhetnek vissza velük!

A Smaragd Kristály csodálatos nyugtató energiát áraszt pompás ragyogásával. Ez a legvalósabb  értelemben, az egyensúlyozó erő, amely a többi mega-kristályt visszatartja, hogy az emberi aurának elviselhető legyen. Így a Smaragd Kristály az áramlás védelmező, amely egyszerre táplálja és egyensúlyozza a többi mester kristály szerepének arányát és paritását a globális kristályos felemelkedésben. Beállítja és stabilizálja a kristályenergiák egységes működését és a Kozmikus Beindítás során felszabadult mérhetetlen elektro-mágneses erővel való egybeolvadását.

Az összes Mester Kristály aktiválása szakaszosan történik majd, hogy erejük kb. 25%-át érjék el évente, az elkövetkező 4 éven keresztül. Ezt a Galaktikus Tanács vezetésével a Szíriuszi-Plejádi Szövetség Kristály Mesterei irányítják. Amennyiben a kristályok túl gyorsan érik el teljes erejüket, akkor energetikai egyensúlyvesztés lépne fel.
9-9-9 ben az úgynevezett Csillagmag Isteni Feminin kristály aspektus átkódolása fog megtörténni. A Gyógyítás Smaragd Kristálya fogja elindítani a kódok bevésését, illetve az átprogramozást, ami a Smaragd és Platina sugarakon jön be, mindkettő feminin aspektus, a bolygó DNS-ébe, és ezáltal az emberiség azon részébe, akik nyitottak befogadni a szent, és szükséges átalakulást. Ennek eredményeként lecsökken majd a polaritás kilengési íve az úgynevezett maszkulin és feminin aspektus között.
Következésképpen, a polaritás egyensúlya könnyebben elérhető és fenntartható lesz az Isteni Egység emberi kifejeződésében a dualitás bolygóján. Valójában ez áthidalja az űrt az agy jobb és bal féltekéje között, valamint a tudatos egó-elme és a supra-tudatalatti Isteni-Elme között. A Smaragd Kristály energiával a gyógyítók jobb gyógyítókká válnak, a bölcsesség keresői pedig egyre nagyobb rálátást nyernek.
A lélek ösvényénék megértése,  az élet elsődleges fontosságú kérdéseinek megértése, a döntéshozatal folyamata nagy mértékben fog világossá válni. A gondoskodás, a kedvesség, a fivér-növérség, mint szükséges aspektusok sokkal könnyebben megnyilváníthatóak lesznek a valóságban, mikro és makro szinten egyaránt. Az úgynevezett “Feltétel nélküli Szeretet”, ami eddig tarthatatlan volt a 3. dimenzióban, egyre közelebb lesz a valósághoz mindenkinek aki az útját járja, ahogy közelebb kerülnek az 5-7 dimenziós rezgések.
Valójában, amit Globális Kristály Hálónak nevezhetnénk, a 144 Rács aktiválásához van hangolva, és az úgynevezett Arany Nap Korong működésével van összefüggésben. Az előző üzenetünkben megadtuk a 9 Atlantiszi Mester Kristály helyét. Most újra megosztjuk ezt veletek az aktiválási időpontokkal együtt.
Arkansas:

A TUDÁS KÉK KRISTÁLYA 8-8-8
A GYÓGYITÁS SMARAGD KRISTÁLYA 9-9-9
A KOMMUNIKÁCIÓ PLATINA KRISTÁLYA 11-11-11

Bimini Part: AZ ENERGIA RUBIN TŰZ KRISTÁLYA 12-12-12

Brazília:

A GYÓGYÍTÁS ÉS REGENERÁCIÓ ARANY KRISTÁLYA 9-9-9
A HANG IBOLYA KRISTÁLYA 10-10-10

Mount Shasta: A MULTIDIMENZIONALITÁS OM KRISTÁLYA 9-9-9
Titicaca tó Bolivia:

A FÉNY NAP-HOLD KRISTÁLYA 9-9-9
TOTH KRISTÁLYA 12-12-12

 

9-9-9 A Kristály ébredés
A Kristály ébredés mostanra sokkal nagyobb jelentőséggel bír. A kristály energia, de valójában az egész ásványi birodalom kapcsolatban áll az emberiséggel fizikai és éteri értelemben egyaránt. Ez mindig is így volt. Az ásványi kristály eszencia lényegében ugyanannak a teremtő erőnek az alap rezonanciája, amely a Kozmoszt is létrehozta. Így a kristályos ásványok és az emberiség valóságai bonyolult összefüggésben vannak egymással úgy, hogy soha nem szűnik meg a kapcsolat, illetve a finom kommunikáció egymás között. Látjátok, a fizikai emberi testeitekben kristály részecskék vannak, meg az ásványok széles skálája, amelyek egyedien kapcsolódnak a földhöz. Következésképpen, az ásványok és a kristály részecskék harmonikus aránya a fizikai és éteri testeitekben koherens egységben van fenntartva a földben lévőkkel. Ennek eredményeként, a föld és az emberiség frekvencia arányai a jóléthez szükséges egyensúlyt tartják és támogatják az emberiséget, egyénileg és tömegesen is.

Az előre jelzett Felemelkedés ezek szerint valójában az új Kristály Kor eljövetele. Ez 9-9-9 fog megtörténni, és ez az esemény átkódolja majd a bolygó és az emberiség kristály energiáit.
Mesterek, minden új kozmikus időszak felfelé váltást és átalakulást hoz magával. A Föld is, és az emberiség is, ténylegesen ezt a régen várt ébredést tapasztalja. Ez a metamorfózis magában foglalja a globális felmelegedést, és számtalan környezeti állapot módosulását, amelyek felgyorsultak körülöttetek.

Az új Kristály Kor kulcs aspektusa a Föld Kristály és Ásványi birodalmának szóló céltudatos felszólítása, hogy megnöveljék a Föld Magjából érkező energiaáramlást. Arkansas és Brazília a bolygó két legnagyobb kiterjedésű kvarc kristály és hasonlatos kristály szerkezetek kompozíciója, ezáltal, ők a hívó jel kulcs szereplői.

Ez a harsonaszó az egész Földre hatással bíró ösztönzést, de legfőképpen az ásványi kristályos üregekre, melyek befogadják és továbbítják a potens energia mintákat bolygó szerte.
Azonban, ez még nagyobb jelentőséggel bír. Míg bolygótok ásványi világa valóban meghatározza a Földet, hiszen a legősibb “érző” élet forma a bolygón, a kristály és az ásványi források sokfélesége az egész Kozmosz hatalmas területeit öleli fel.
A Kristály Örvény
Az nem meglepő számotokra, hogy az Örvény-Átjáró komplexumok megjelenési helye és szerkezete nem véletlenszerű. Meghatározott okokból jelennek meg különböző helyeken, és ritkán léteznek ott, ahol nincs meg az őket támogató ásványi-tektonikus alap-mátrix. És ez igaz a Ley vonalakra is.
Igazából, a Föld felszíni és felszín alatti összetétele képezi az alapját az örvénylő energia “erő mezőinek”, melyek meghatározzák bármelyik erőközpont  frekvencia jellegét, akárcsak az energetikailag kevésbé kihangsúlyozott területekét. Ti emberek, a tudatalattival veszitek az ásványi mintázatot és az energia mintázatot, amit aztán sugároztok bárhová is mentek. Tulajdonképpen ez a “nyomkövető folyamat” az , ami befolyásolja, hogy mennyire érzitek magatokat kényelmesen a lakóhelyeteken, illetve a helyeken, amelyeket meglátogattok. Egy terület ásványi összetétele egy “frekvencia koktélt” bocsát ki, és ez a rezgés befolyásolhatja egy adott terület bármelyik fajának populációjában a növekedést vagy a csökkenést. Ezek szerint, a kényelmi szintetek alapja az alattatok lévő lehet, a talaj alsó rétegének anyaga, a lábaitok alatt lévő ásványi birodalom összetételének és elektromágneses mezőinek a függvényében.

Ez az ásványi energia áramlik most be. A bizonyos rétegekben rejlő kristályok és azok elektromagnetikája most aktiválódnak a Kristály Kor Kozmikus Beindításával.
Ennek közvetlen eredményeként, az örvény-portál rendszerek új formái jelenek meg bolygótokon. A legnagyobbak Arkansasban és Brazíliában vannak, ezek azonban más területekhez is kapcsolódnak majd, hogy kristály örvényeket hozzanak létre. Ezen örvények többsége a természetes tellurikus kristály üregek területein lesznek majd. A New Mexico-i Santa Fe az egyik ezek közül, Tanzánia pedig a másik, de bolygó szerte különböző területeken alakulnak ki és jelennek majd meg, beleértve Bolíviát, Chilét, Spanyolországot, Egyiptomot, Tibetet és a Himaláját.

 

A Kristály Mag
A Föld Magjának döntő szerepe van bolygótok sok aspektusában és dualitásában is, akárcsak a valóság egységek bevillanásában a lineáris időtök sorrendiségén belül. A Föld magja kristályos. Van egy belső mag, amely az óramutató járásának irányában, és van egy külső mag, amely ellentétes irányban forog. A Föld mag belső és külső fordulatszámának aránya közvetlenül befolyásolja az idő bevillanások kibontakozását. A belső mag most gyorsabban forog, ennek következtében az időtök felgyorsult. Tulajdonképpen, a fény sebességének felgyorsulása befolyásolja a forgási sebesség emelkedését. Mivel a mag gyorsabban forog, növekszik a hőmérséklete és a térfogata is. Ez nagy mértékben hozzájárul a most történő globális felmelegedéshez.

A Kristályos Mag fizikai és nem fizikai valóság is egyben. Az első az anyag, a második az antianyag. A fizikai mag kristályosodott mágneses vas-nikkel ötvözet. A mag nem üreges. A Kristályos mag az tiszta koherens energia, és a nap érzékelhető sugárzásához hasonlítható, ahogyan a magból az energia minden irányban felfelé sugárzik.

Ebben a felfelé áramlásban létrehozza a sugárzás befolyásolási szféráját, amely megemeli, feloszlatja, terjeszti és energetizálja az összes életerőt. Ez a sugármező egy átalakítási terület, amely fizikaivá alakítja az életenergiát. Megvan az a kiváló képessége, hogy az érző Föld határozatait és szándékait tapintható, fizikai valósággá szilárdítsa. Ez a nem fizikai energia halad keresztül és válik szilárd energiává a felhalmozódott kristály formációkban, melyek aztán megnövelik és felerősítik az energiát. Ezen kristály mezők két elsődleges örvénye van Arkansasban és Braziliában.

Így, ezek a hatalmas Kristály Örvények adó-vevő és befogadó-irányító erőtérként szolgálnak, vezetik azt az energiát, amely átömleszti és szállítja a nélkülözhetetlen kozmikus életerőt mindenhez ami a földön és a földben létezik. A nap- és csillagsugár hullámok és kiáramlások gyorsítják és optimalizálják a kristálymezők mérhetetlen energiáját. Ilyen kiáramlások serkentik és fokozzák az energia átalakító és erősítő kristályokat, így megteremtve az optimálisan felerősödött burjánzását mindennek, ami a Föld hatáskörében van.

 

A Kristály Kor 144-Kristály Hálója
Nézzük át a 144-Kristály Rács aktiválási folyamatát. A rács a szakrális kristálygeometria, a dupla penta-dodekaéder, amely különleges szerkezetével magába foglalja a 144 ötszögű (pentagonális) és háromszögű (trianguláris) felületet a szimmetrikus kristály ősmintázatban (mátrix).
A dupla penta-dodekaéder csillag alakú, ami azt jelenti, hogy mind a 12 fő oldal közepe meg van emelve, amelyen ötoldalú piramisokat lehet képezni . Ezáltal 12 pentagonális (ötoldalú) piramis lesz. Mindegyik felület számít, az alapok és a piramissá emelt részek is. Na most, ha tekintetbe veszitek, hogy mindegyik pentagonális test 5 egyenlő szárú háromszöget és egy ötszöget tartalmaz, akkor 72 oldal van. Azon kívül, a 12 csillagosított aspektus mindegyike 5 háromszöget és egy ötoldalú piramist tartalmaz. Hogyha összevonjuk a testeket és a csillagosított részeket akkor a Mester szám frekvenciáját, a 12 négyzetét, azaz 144 kapunk. Így, a 144 a Kristály Rács nomenklaturája. Értitek?
Na most, a tripla dátumok aspektusa egészen érdekes. Az ezredforduló után, 2001-töl 2012-ig a dátumok egyedi sorozata történik. A tripla dátumok szám frekvenciák, amelyek egyedien fordulnak elő ebben a rövidített formátumban, szekvenciálisan 12 évig.
Január 1, 2001 1-1-1
Február 2, 2002 2-2-2
Március 3, 2003 3-3-3
Április 4, 2004 4-4-4
Május 5, 2005 5-5-5
Június 6, 2006 6-6-6
Július 7, 2007 7-7-7
Augusztus 8, 2008 8-8-8
Szeptember 9, 2009 9-9-9
Október 10, 2010 10-10-10
November 11, 2011 11-11-11
December 12, 2012 12-12-12
A rács jelentősége itt az, hogy mindegyik tripla dátum portál arra lett tervezve, hogy “aktiválás beindítója” legyen egyikének a dodekaéder 12 fő felületéből, és ezek az oldalak képezik a háló alap lemezeit. Következésképpen, ez az axióma azt bizonyítja, hogy a 144-Kristály Háló működése évenként 1/12 (egy tizenketteddel) emelkedik 2001 január 1-töl 2012 december 12-ig, amikor is eléri a teljes program bevitelét. December 13 és 20 közötti időszakban beintegrálja a teljes programot és a téli napfordulón, december 21-én teljes működése kezdetét veszi, és ez lesz a meghirdetett és megjövendölt Felemelkedés.

Habár néhányan úgy érzik, hogy a 144-Kristály Háló máris teljes, az IGAZSÁG az, hogy még nem teljes, és nem lesz teljes működésben a decemberi napfordulóig 2012-ben. Galaktikus és mennyei megnyitások meg energia átszállító események, melyek szükségesek a Kristály háló egyes részeinek az aktiválásához, még hátra vannak. Azonban azt elmondhatjuk, hogy minden a legjobb úton, a terv szerint halad, és meg fog történni a leírtak szerint.
Abból az aspektusból nézve, hogy mi történik a sorozatos tripla dátum portálokon, azon múlik, hogy milyen az “emberi háló” kapcsolódása a kristály 144-hálóhoz. Ezt ismerték fel az empatikusok, és ezáltal váltak ezek a dátumok a fontos spirituális összehangolódás összejöveteleinek időpontjává bolygó szerte. Valójában ezek nem meghatározott asztrológiai kapcsolódások, amelyek bizonyítják, illetve meghatározzák a kiemelt tripla dátum átjárókat. Inkább önmagukban a számok vibrációja az, ami összefügg a 144-ráccsal.
Ez a kinetika ösztönzi a Nap Korong megújított 12-szálú helixét is, hogy újjá alakítsa a minta tervezetet a 144-Hálóban, ami úgymond a DNS programozását biztosítja a dupla penta-dodekaéder 12-pentagonális felülete által.
Néhányan megkérdőjelezhetik a tripla számú dátumok általános érvényességét, amikor az időciklusok felgyorsulásáról és a matematika 12 alap mértékegységének a szükségességéről beszélnek. A válasz a következő: a ti mértékegységetek az évi napkör, már eleve egy megközelítőleg 12-es alapú, 12 hónap rendszer. A tripla napok számítása az tizenkettes számolás, mert tizenkettő van belőlük. Röviden, a tripla nap portálok valóban érvényesek. Ezek tulajdonképpen 2012 visszaszámolása, habár valamiféle emberi megegyezésen alapulnak, az érvényben lévő naptárotok mégiscsak a számítás emberi megjelölését szolgálja. Nemde Krisztus “feltételezett” születésével kezdtétek az évek számítását és mindent előtte Krisztus előttinek, utána meg Krisztus utáninak minősítetek? Valójában mi megerősítjük a tripla dátumok érvényességét, hogy egyedi frekvenciájuk van, amely kapcsolódik a 12 pentagonális felülethez és a 133-Hálóhoz, amihez a napéjegyenlőségek és a napfordulók vannak hangolva.

 

Befejezés
Arkansas szerepe a bolygó fejlődésében, a 2012 Felemelkedésben a tervek szerint halad. A kristály kivetítésen keresztül eljuttatott bölcsesség lesz az új Atlantisz, a tiszta Altantisz. 2009-ben ez az örvény egy egyre növekvő globális hatalmassággá lép elő, folyamatosan bontva ki a dimenzionális zárat, amely fogva tartotta az Atlantiszi Kristály bölcsességet, Atlantisz Arany Korából, amikor a valaha is elért legmagasabb frekvencia volt a földetek síkján.
Valójában elérkezett az idő, és az idei év elkezdi feloldani a hatalmas Atlantiszi kristályokat, amelyek több mint 12000 évig voltak dimenzionális zár alatt Arkansasz mágneses komplexumán belül. Sokakat közületek vonzani fog, hogy részt vegyetek a leleplezésben, hiszen szemtanúi voltatok az Özönvíznek, és néhányatok ott volt ezen csodálatos Atlantiszi Mester Kristályok elszállításánál is, erre vagy a más helyekre.
Kedveseink, a kreativitás az életcélotok, amiért itt vagytok. A Földi élet annak a megtanulásáról szól, hogy hogyan teremtsetek felelősségteljesen. Valójában a kristályos Kreativitás a legnagyobb ajándékotok, a legjobb tanítótok, és feddhetetlen születési jogotok. A kreativitás a SZERETET egy aspektusa, ás igazából csakis a SZERETET szent tudományának frekvenciáján lehet elérni. Az emberek többsége nem érti a benne rejlő teremtő erőt. A kristály kreativitás a hatalmatok, a megnyilvánító eszközötök. Azért jöttök a Földre, hogy kísérletezzetek ezzel a megtestesült elképzeléssel, és most a Kristály Korszak eljövetelével MOST elérkezett az igazi időtök. Majd meglátjátok, hogy a Kristályenergia az összes teremtés forrása! Ez az igazság!
És így Mesterek, a Kristály Korszakra ébredtek. A kristály kifejezés nemcsak az ásványt jelenti, valójában, az a rendezett tökély energetikai frekvenciája. Ne feledjétek azonban, hogy az összes rendelkezésetekre álló különböző energia a Földön szent, beleértve a föld felett, a föld felszínén és a föld felszíne alatt levőket is. És Mesterek, azt sem feledjétek, hogy az ami a szívetekben van, az is szent a felemelkedő Föld számára.
Tulajdonképpen mindannyian fel lettetek szólítva az ébredésre, és a Kristály-Fény-Erő tökélyébe és feddhetetlenségébe való kibontakozására. Megindultok és követitek a harsona hívó szavát?
Én vagyok Metatron a Fény fejedelme, és megosztom veletek ezeket az igazságokat.”
És ez így van!

Az eredeti angol nyelvű anyag a www.earth-keeper.com oldalról származik. Az angol és a magyar szöveget felhasználni csak teljes egészében lehet az eredeti forrás megjelölésével. A magyar fordítást Perneczky Andrea készítette.

 

Share This