Régóta nem éreztem magam ilyen jól az ásványbörzén, mint a múlt hétvégén a Lurdy házban.

Persze remek asztaltársaim voltak, de nem ezen múlt a dolog. Évek óta állandó asztaltársam Misi barátom, aki az Essential Malak megalkotója és akivel remek együtt dolgozni. A másik szomszéd változik, most először Aranka került mellém , akivel kivételesen egy húron pendültünk, ő többek közt kristály akupunktúrával foglalkozik. A szervezés mindig kíváló, amiért hálás köszönet a Lelkes Ásványbörzék csapatának. A helyet már jól ismerem, energetikailag nem a legjobb, azonban más helyszínek egyéb okokból  gázosak.

Ja, ha netán azt gondolod, hogy biztos azért volt remek mert degeszre kerestem magam… nos, ez sem tartozik az okok közé.

Akkor mi volt most mégis más?

Attól, hogy eldöntöttem. Eldöntöttem bármi történik, bármennyi lesz a forgalom, bármennyi furcsaságot kérdeznek, bármennyire vagyok fáradt jól fogom érezni magam és örömmel osztom meg a tudásomat.

Minden körülmény ellenére.

Azokat a nagyon fájdalmas emlékeket is félretéve, amiket egy évvel ezelőtt   éltem meg, és elképesztő intenzitással villantak be a napokban éberen és álmok sokaságában.

(Csak zárójelben:  pont egy éve a tavaszi Lurdy börze helyett az utam a János kórházba vezetett Édesanyám váratlan combtörése kapcsán, a hosszú betegségének fejleményeként, ahonnan már nem jött haza, távozott az igazi Fényotthonába.)

Most nagyon tudatosan építettem magamban előre a pozitív élményeket és persze az anyagi javak beáramlását.

Elképzeltem a részleteket. Elképzeltem, hogy minden a lehető legjobb módon történik. Vizualizáltam, ahogyan átadom a kezemben megszületett ékszereket és sokan rálelnek egy-egy kedvenc  aura kvarc kristályra, ami megszólítja őket.

Elképzeltem és átéltem az örömteli hangulatát a börzének. Bőség megerősítéseket hallgattam, olvastam és mondogattam. Vagyis építettem a rezgésszintemet.

Mindezek eredményeképp tényleg megéltem a mindazt, amit teremtettem. És a pénz ennek következményeként érkezett, tehát nem a kiváltó oka a remek élménynek, a sikernek és örömnek.

Emlékezz, minden belőled indul ki!

Miért van ennek az eredménynek különleges jelentősége?

 

Egyrészt, ahogyan említettem, már több hete sorozatosan bukkantak fel a tavalyi emlékek, ami persze a gyógyulásom jele, de tudtam, hogy ha nem csinálok valamit, akkor beszippanthatnak. Ha belesüppedek a fájdalomba nem tudok jelen lenni a börzén teljes lényemmel csak testben.

Másrészt ezáltal megerősítést kaptam, hogy az univerzum valóban a saját meghatározott módján, az univerzális törvények szerint működik, amihez a kulcs az én kezemben van.

És természetesen a Te kulcsodat a saját kezedben tartod.

Valószínű már számos eszközzel bírsz, de valami még visszatart. Ezért ennek a hónapnak a témája legyen a bőség és gazdagság.

 

Íme 3 lehetőség, ahol különböző aspektusokból kaphatsz további útmutást és ötletet a saját életedre vonatkozóan:

1 .  A Kristályfénykör facebook csoportban több bőséghozó kristályról esik szó.

2. Április 21-én meditációs összejövetelen Rafael arkangyallal és a smaragdzöld fénysugárral fogunk dolgozni, azonban a hangsúly a fizikai gyógyulás helyett a bőséggel kapcsolatos hiedelmek áthangolásán lesz.

BŐVEBBEN A MEDITÁCIÓRÓL

 

3. Április 27-én pedig egy internetes worskhop (webinárium) keretében ismerkedhetsz a témával Bőség kristályai címmel. Ezen a webináriumon a kristályokon kívül a bőség megteremtésének 3 lépésével  is foglakozunk és lesz kristály meditáció és a résztvevők egyéni konzultációt kapnak ajándékba.

Szeretnél egy 30 perces ajándék konzultációt a pénzzel kapcsolatos legfőbb aggodalmad átalakítására? Nézd meg a webinárium részleteit és jelentkezz!

WEBINÁRIUM