Isteni párkapcsolat – Egység a kétség mögött

 A Szeretet, a Hűség és az energetikai Egység 2012 után

Isteni párkapcsolat nyilvános könyvbemutatóDr. Nick Demetry immáron harmadik könyve jelent meg magyar nyelven meditációs CD-vel Kovács Éva fordításában.

„Az Isteni párkapcsolat” feltárja legfontosabb kapcsolataink energetikai dinamikáját. Az isteni szeretet erejének és energiájának felszabadítására irányuló tudatos munka lehetővé teszi a párok számára a céltudatos gyógyulást, a spirituális átalakulást és a lehető legmagasabb szinten történő egyesülést.”

A könyv minden sora konkrét segítségül szolgál ahhoz, hogy a saját életünkben újraértelmezzük minden kapcsolatunkat, főként a párkapcsolatainkat, és hozzásegít ahhoz, hogy az új felismerések mentén megkezdjük a kibillent működéseink egyensúlyba hozását. A gyakorlatok és meditációk pedig lehetőséget adnak arra, hogy az önvizsgálat mentén az Égi Erők gyógyító segítségével közelítsünk az Isteni Párkapcsolat megvalósításához.


A CD-én a következő meditációk és gyakorlatok találhatók:

1. A negatív elementálok elengedése
2. A pozitív elementálok megteremtése
3. Férfi és női aspektusok összekapcsolása
4. Négy testünk és Isten univerzális testének megtapasztalása
5. Színek alkalmazása pozitív elementálok létrehozásához és energetikai töltődéshez
6. A kritizálás elengedése
7. A félelem elengedése
8. A gőg elengedése
9. Szívcsakra-meditáció

 

A tartalomból:

– Férfi és női energiák a párkapcsolatban

– Sérüléseink partnerkapcsolatainkra gyakorolt hatása

– A társfüggőségtől az isteni szintű egyesülésig

– Az isteni szeretet kifejlődése a kapcsolatban

– Tanuljuk az androginitást

– A csakrarendszer

– Modern kutatások és távgyógyítás

– Isteni androginitás: gyakorlatok és meditációk

153 oldal, A könyvet kiadja a Lux Humana Kft.

A könyv megvásárolható a Kristálytánc webshopjában!

MEGVESZEM

 

A könyv nyilvános bemutatóján készült videó:

 

Dr. Nicholas C. Demetryről bővebben

Dr. Nicholas Demetry holisztikus pszichiáter, spirituális gyógyító és tanító, aki 22 éve tanul és tanít pszicho-spirituális témákat. Számos spirituális tanítónál, gyógyítónál, sámánnál tanult, és munkájában ötvözi a hagyományos és az alternatív gyógyítás módszereit. Orvosi diplomáját az atlantai Emory Orvosi Egyetemen szerezte.

1976 és 1980 között transzkulturális pszichiátriát tanult a Hawaii Egyetemen, és közben ellátogatott Pápua Új-Guineára, ahol megfigyelhette a hagyományos sámángyógyítók munkájának és a modern nyugati gyógyászatnak együttes létezését. Mivel érdeklődése a mentális betegségek mögött meghúzódó mélyebb okok felé fordult, Dr. Demetry maga is számos spirituális módszert kipróbált. Felfedező útja végül Dr. Stylianos Atteshlishez vezette (ismertebb nevén Daszkalosz, a ciprusi mágus), akitől keresztény miszticizmust és gyógyítást tanult, s aki rávezette, hogy a személyiség mélyebb megértése elsőrendű fontossággal bír a gyógyulásban.

Dr. Demetry magánpraxist folytat Atlantában, Georgia államban, és igazgatója az Etherikos nevű Nemzetközi Energiagyógyász és Spirituális Iskolának, mely a világ számos országában indít tanfolyamokat (pl. Magyarország, Szlovákia, Németország, Brazília, USA, Norvégia, Izland).

Dr. Demetry társszerzője az Egyetemes küldetés c. könyvnek (Édesvíz Kiadó), melyben társával, Dr. Edwin Clonts-szal a kollektív vallásos filozófiát, az egyéni spirituális tapasztalatokat, és a modern pszichológiát ötvözik. A szerzőpáros legújabb, 2006-ban megjelent könyve Az arkangyalok gyógyító ereje (Bioenergetic Kiadó). Könyvükben a szerzők ahhoz adnak gyakorlati útmutatást, hogy hogyan tudjuk saját negatív elementáljainkat (negatív gondolatainkat és érzéseinket) legyőzni, illetve átalakítani az arkangyalok segítségével.

Share This