Ébredő Fény meditáció – Újholdkor

2013. május 9. este 6 -7.30 óra

Kristálytánc

 1025 Budapest, Palánta utca

Az “Ébredő Fény” meditáció Dr. Nicholas Demetry tanítására épül, aki Daskalos a ciprusi Mágus tanítványa volt. Ezen gyógyító meditáció rendszeres elvégzésvel felébresztheted bennső Fényedet és Szeretetedet. A vezetett meditáció során jelen lévő angyali és mesteri energiák segítik a csakrák és finom-energiatestek tisztítását, feltöltését és összehangolását.

Gyere el, engedd el a feszültséget,  nyisd meg szívedet és fogadd be a támogató energiát, töltődj! Csatlakozz hozzánk és merülj bele a végtelen Szeretetbe és Fénybe! Gyere, akár kezdő vagy akár rendszeresen gyakorolsz, előzetes tudás nem szükséges.

A meditáció után az adott pillanatnak megfelelő témákról beszélgetünk. Szóba kerülhet számos téma mint szellemi fejlődés, szeretet, csakrák, finom-energia test, spirituális gyógyászat, kristályok, angyalok és még sok más.

Gyere el, várlak egy békés környezetben. Töltődj fel szeretettel és fénnyel, kerülj közelebb igaz önvalódhoz. Engedd el a régi mintákat, félelmet,bánatot amelyre már nincs szükséged életedben. Ragyogjon lelked fénye!

A részvétel díja 1500Ft, kérlek a létszám korlátozottsága miatt regisztálj emailben: info@kristalytanc.hu

 

Share This