A következő kristály eszenciák ITT megrendelhetők!

  

Ametiszt – Jóllét

Ez az elixír remek, ha alacsony az önbecsülésed, kibillentél központodból vagy hyperaktivitást tapasztalsz. Segít a társadalomban megtalálni a helyed. Lelki szinten segít a meditációban és az Istentudat erősítésében. Az ametiszt fokozza az intuiciót miközben az érzelmi, szellemi és az integrált spirituális testek összehangolásával egy egységként kezdenek működni.        

Akvamarin – Gyógyulás serkentő

Az akvamarin felébreszti a vágyat önvalód mélyebb megismerésére. Ez az elixir az elme, lélek és test fokozott egységbe rendeződését hozza. Csökkenti a félelmet és a zavarodottságot. A kifejezés képessége és mások elfogadása javul az akvamarin segítségével.      

Borostyán – Spirituális tudat

Alkalmazd a borostyánt, ha döntésképtelen, szétszórt vagy nyugtalan vagy. A memória kiesésben szenvedőknek borostyánra lehet szükségük. Ez az eszencia aktíválja az önzetlen és passzív viselkedést. Felerősíti a gondolatot és így ráébreszt a spirituális tudás létezésére.         

Füstkvarc – Kundalini energia

A füstkvarc használatával a kundalini energia megfelelően beindítható vagy felszabadítása megkezdődik. Az elixír segít a nem világos gondolat formákat kitisztítani és enyhíti a depressziót. Hasznos lehet a test pozitív energiával való feltöltésére, mely során a gyökér, szakrális és napfonat csakra összerendeződik.   

Gyémánt – Teljes összehangolás

A gyémánt minden formája mester gyógyítóként ismert. Eszencia kombinációkban a gátló, negatív hozzáállás feloldására használják, amely akadályozza a finom-rezgésterápiás gyógyírek hatásait. Ez az elixír a fejben lévő magasabb csakrákra hat. A színes gyémántok más csakrákra is hatással vannak. A gyémánt különösen fontos a korona csakrában és a személyiségben lévő gátak eltávolításához. Hasznos a bizonytalan, aggodó és alacsony önbecsülésű emberek és állatok számára. Elősegíti a tiszta gondolatokat és összehangol, hogy a legmagasabb spirituális szinten gondolkozzunk. Ez egy nagyon erőteljes eszencia, amely segít megtisztítani a meridiánokat, az éteri és mentálteset.                                                                                           

Gyöngy (sötét/világos) – Érzelmi egyensúly

Minden szélsőséges érzés mélyreható kiegyensúlyozója. A lelki érzékenység és rugalmasság fejlődik. Az anyával kapcsolatos problémák enyhülnek. A leghatékonyabb ásvány az érzelmi nehézségek kezelésére. A meglévő testi sóvárgást felszámolhatja.                                

Hegyikristály – Nyugalom

Fontos elixír a meditáció, intuíció és érzékenység fejlesztéséhez miközben elősegíti a spirituális megvilágosodást. Szedésével csillapítani lehet a szélsőséges érzelmeket különösen a hisztériát. Segít az aura egyensúlyozásában és az idő előtt felébredt kundalini megnyugtatásában. Használd a hegyikristályt bármely más eszenciával együtt hatásának fokozására. A háttérsugárzás ellen védelmet nyújt, ezért számítógépes munkához előnyös.                                                 

Heliotróp (vérkő) – Életerő/ bátorság

Ezzel az elixírrel a fizikai és szellemi erőnlét fokozható. A vér és vérképző szervekre erőteljesen hat. Bátorság és szellemi egyensúly fejlődik, a zavart elme megnyugszik és kialakul az elővigyázatosság a szükségtelen kockázat megelőzésére. Ez a kristály a tudatosság és megvalósulás magasabb szintjére emel. Jóga és tantra gyakorlóknak hasznos ez az eszencia.           

Jáde – Önzetlenség

Ez az eszencia serkenti a zenei tehetséget, magasabb szeretetet és az önzetlenség érzését. Különösen a családon belüli kapcsolat erősödik. Használd a Földre való ráhangolódáshoz. Bátorság, bölcsesség, érzékenység, pszichikai képességek és múlt életes tudás fejlődik az eszencia használatával.                                                                

Lápisz Lazuli – Kommunikáció

Ez az eszencia segít kifejezésre juttatni önvalódat és kimondani az igaszságot. Segít a torok csakra megnyitásában. Használd a meditáció fejlesztéséhez és  önvalód mélyebb megismeréséhez. A lápisz enyhíti a régi érzelmi fájdalmakat és nyugtalanságot.                         

Opál (világos) – Misztikus tapasztalat

Ezt az elixírt a korona és harmadik szem csakrákhoz tartozó agyalapi mirigy és tobozmirigy funkcióinak serkentéséhez lehet használni. Összeköti az érzelmi és korona csakrát és így a hara magasabb oktávjait lehet megtapasztalni. Ez az elixír nagyban növeli az intuíciót.          

Rózsakvarc – Megnyitja szívedet

Az érzelmi egyensúly eléréséhez és a szív csakra megnyitásához kíváló a rózsakvarc. Az elixír fejleszti a személyes kifejezést, magabiztosságot, kreativitást, a szépség és művészetek szeretetét. Oldja a dühöt és feszültséget különösen az apával szemben.                                                                               

Rubin – Spirituális egyensúly

Rubin elixír használatával a kundalini energiák kiegyensúlyozott módon aktíválódnak. Erősíti a szívet és erőteljesen stimulálja a szív csakrát. Isteni szeretet és ösztönös vezetői készségek fokozódnak. Az apával vagy apa képpel való kapcsolat javul rubin elixírrel. Ez a kristály csökkenti a zavarodottságot és a halogatást.  

Smaragd – Egyensúly

A smaragd a szív csakrát harmonizálja. Egyensúlyozza az asztráltestet és általánosságban fokozza a szellemi és intuitív készségeket. Hasznos lehet az apával vagy apasággal kapcsolatos érzelmi problémák simításához. A spirituális fejlődés útján ez az elixír támogat az egyensúly eléréseben és csillapítja a rejtett félelmeket.  

Tigrisszem – Felső vezetés

Ez az elixír összehangolja a gyökér csakrát a homlok csakrával így megértés születik a felsőbb célokkal kapcsolatban.       

Türkiz – Mester gyógyító

Ez a kristály mester gyógyász: minden csakra, meridián, nádi és energiatest megerősödik és összerendeződik türkiz elixír használatával. Számos tápanyag felszívódását serkenti. Ez a kristály nagyon erőteljes védelmet biztosít környezeti szennyezők ellen.                

 

Share This