A keddi, október 27-i teliholddal és az e heti energiákkal kapcsolatban az asztrológusok különböző aspektusokra helyezik a hangsúlyt, viszont a nagy téma egyértelműen az elengedés.

Pár nappal ezelőtt a Nap belépett Skorpióba, ami a befelé fordulás idejét jelöli. Ehhez még hozzájárul a Bika Hold és a Skorpió Nap szembenállása, ami méginkább felhívja a figyelmet a ragaszkodásra és a elzárásra.

Ragaszkodás emberekhez, tárgyakhoz, elképzelésekhez, tervekhez . Ez persze nem mindig tudatos, különösen eltávozott szeretteink vonatkozásában, vagy megszakadt párkapcsolatok tekintetében.

Gyakran hallom a környezetemben 10 emberből legalább hétszer, hogy ó, én már túl vagyok a váláson, teljesen elengedtem az exemet. Vagy már jól vagyok, túl vagyok a gyászon.

Aztán tovább beszélgetünk és 4-5 mondattal később apró gesztusokból, félmondatokból kiderül, hogy érzelmileg még ott vannak a láthatalan szálak, amikkel még kötődünk. Az elme pedig bizonygatja, hogy minden rendben. Ezek a finom kötelékek akadályozzák meg a továbblépést, az új lehetőségek megmutatkozását.

Azt veszem észre, hogy sokan félnek az elengedéstől. Olybá tűnhet, hogy az elengedéssel valami véglegesen megszakad. Megszűnik a szeretet , végleg eltűnik az emlék és ott marad az űr.

Az univerzumban minden energia és rezgés. Az energia megmaradás törvényéből viszont tudjuk, hogy energiát nem lehet megsemmísiteni, eltűntetni. Egyetlen dolog történhet vele az átalakulás.

Tehát tartsd ezt szem előtt és nyugodj meg. Ha elengedsz valamit, vagy valakit az életedből, a saját energiameződből, ott nem marad űr, vákum. Azt a mezőt rögtön elkezdheted valami újjal feltölteni, új lehetőségekkel, vagy csak egyszerűen a feltétel nélküli szeretettel, ami minden téren és dimenzión átível.

A ragaszkodás bezár, merevvé tesz. Az elengedés felszabadít, megengedi az áramlást.

Azt felfedezni, hogy mi az az érzelmi aspektus vagy hiedelem, ami még a felszín alatt munkálkodik csak megfigyelő állapotban lehet, amihez gyakorlat és önvizsgálat szükséges. Ennél egyszerűbb megoldás a kristályok használata az elengedéshez.

Kihasználva az univerzum támogatását tegyél egy lépést a felszabadulás irányába!

Vegyél részt az online meditáción a turmalin kvarccal és segítségével találd meg a belső akadályt, vagy csak egyszerűen hagyd, hogy a kristáy felodja ezeket a blokkokat. A folyamaton végigvezetlek, így nem csak a feloldás történik meg, hanem a helyét rögtön feltöltjük fénnyel, szeretettel, ami lehetővé teszi az új lehetőségek beáramlását.

Az életed melyik területén szeretnél változást?

Mit mutatnak a körümények, hol kell még lazítanod a ragaszkodáson?

Írd le megjehyzésben…

Share This