Lényemből fakadóan és a munkám során igyekszem inspirálni a hozzám fordulókat, azonban most az egyik legnehezebb, legfájdalmasabb dologról , az elmúlásról kell beszélnem, édesanyám elvesztésének kapcsán. Teszem ezt azért, mert mindenki megtapasztalja az élete során a veszteséget és a gyászt és gyakran az oda vezető út nehézségeit, ezért a komoly traumák idején még fontosabb az energetikai segítség igénybevétele, önmagunk fenntartása.

Lehetőségem volt az utolsó hónapokban és napokban mellette lenni, hiszen 4 hónapon keresztül ápoltam Őt. Ez az időszak és különösen a kórházban eltöltött utolsó két hét rám is rendkívüli teherként tornyosult. Az időm nagy részét és néhány éjszakát ott töltöttem Anyu mellett a kórházban abban a két hétben.

Azonban itt hagyni a földi létet mégsem annyira egyszerű, legalább is én ezt tapasztaltam ezalatt az idő alatt, figyelve a történéseket. Rengeteg segítséget kértem és kaptam fénymunkás barátaimtól, akik folyamatosan segítették őt és engem is. Őt azért, hogy ez a folyamat a lehető legsimább legyen, engem pedig azért, hogy tartsam a frontot, „egyben maradjak” és támogatni tudjam őt.

Persze én is folyamatosan használtam a bevált praktikáimat és mindent ami épp eszembe jutott, azért hogy

  • fizikálisan és mentálisan bírjam a terhelést és ne omoljak össze,
  • még nagyobbra tudjam a szívem tárni és
  • még több szeretetetet és fényt áramoltassak felé
  • jelenlétemmel segítsem Anyu testi állapotát és energetikai szinten
  • karbantartsam a saját érzelmi és energetikai rendszeremet
  • elfogadjam a helyzetet és felkészüljek az elengedésre

 

Mindehhez ott voltak a kövek ékszer formájában és marokkőként a zsebemben, az angyali kristály permetek, amiket nem csak magamra fújtam, hanem a betegre és a kórterembe is. Hívtam az arkangyalokat és felemelkedett mestereket, meditáltam vagy amikor már a fáradtságtól nem ment, akkor meditációt hallgattam.

 

Most szeretném megosztani a legfontosabb technikákat, amiket folyamatosan, nap mint nap használtam és tettem, elsőként azokat, amelyek a saját energiarendszerünk egyensúlyozásában hatékonyak.

 

Beteg látogatása kórházban még akkor sem könnyű energetikailag, amikor teljesen egészségesek vagyunk, pláne ha az aggodalom és félelem marcangolja lelkünket. Azokra a helyekre menni, amelyek meglehetősen alacsony energetikai rezgésűek, mint kórház, orvosi rendelő sőt számos aluljáró is, külön kihívás, hiszen akármennyire is vagyunk tudatosak a fényünket rögtön igyekeznek megtépázni. Azért, hogy hosszabb ideig stabil maradjon az energia szintünk és az auránkba ne tudjanak belekapaszkodni a „fényrablók” extra védelemre van szükségünk.

Ehhez Mihály arkangyal aura permete a legkíválóbb. Már otthon és szükség szerint az adott helyre érkezés előtt is befújtam magam Mihály arkangyal esszenciájával. Ezt egyébként akkor is megteszem, amikor csak a városba indulok ügyet intézni.

 

A másik alapvető energetikai karbantartó lépés, amikor haza érkezvén, vagy akár már a kórházi épületből/ rendelőből a friss levegőre kilépve le kell tisztítanunk auránkat, amit én a Fény Angyala aura permettel szoktam megtenni, és kérem, hogy minden olyan energia tisztuljon ki, hagyjon el, ami nem a tiszta Fény. Ez a mozzanat természetesen a saját félelmünket, fájdalmunkat, egyensúlytalanságainkat is oldja és hatékonyan lökdös egy jobb energetikai állapotba. A Fény Angyala (Szeraphim) aura permet univerzálisan működik, bármilyen helyzetben alkalmazható, sőt tértisztításhoz is remek.

 

Gyors megoldás még a mantrázás, ami bármilyen helyzetben ismételgethető hangosan vagy magunkban. Válassz magadnak mantrát hited szerint: keresztényt, hindut, buddhistát, egyiptomit, arámit vagy bármit, ami hozzád közel áll.

A HU (ejtsd hju) egy ősi szent hang , Isten egyik neve. Ismételd néhány percig, csodát tesz. https://youtu.be/23Z9l_Ni428

A Miatyánk arámi nyelvű változatát érdekességként ajánlom, gyönyörű: https://youtu.be/mUXM10Vj0P4

 

És, hogy kristályokról is szó essen. A feszültséget leginkább a hátamban, vállamban fájdalomként éreztem, mintha egész nap betonzsákot hurcoltam volna. A hátam közepén, a szívcsakra hátsó kimenetelénél pedig nyomást, vagy inkább egy tátongó lyukat éreztem. Így nem meglepő, hogy a kórházba járás alatt majdnem folyamatosan a rózsakvarc szeretetteli rezgésére volt szükségem. Viseltem medálként, karkötőként és előfordult, hogy éjszaka egy kb 8cm-es nagy rózsakvarc golyó volt mellettem az ágyban. Nem csak a kristály, de színek energetikáját is kihasználtam, leginkább rózsaszín, fehér és világoskék színű vagy virágmintás felsőket viseltem.

 

A folytatásban elmondom azt is, hogy milyen technikákkal igyekeztem könnyíteni Anyukám állapotát, ami persze minden betegnél alkalmazható.

Az említett aura permetek a Kristálytánc webboltjában megvásárolhatók.

Share This