Az energetikai védelemmel kapcsolatban elég nagy a zűrzavar , különösen a kövek tekintetében. 10 esetből legalább ötször azt hallom, hogy a hegyikristály védelmez, ami jó nagy tévedés!

Nézzük, miért is van szükség védelemre, mit értünk alatta és mely kristályokat használd a cél érdekében!

Az energetikai védelem, mint ahogyan minden más elleni védekezés arra irányul, hogy megvédjuk személyes terünket, auránkat a nem kívánatos külső behatásoktól, a negatív energiáktól.

A negatív energiák, pontosabban az alacsony rezgésű energiák bizonyos helyeken besűrüsödnek, amit arról veszünk észre, hogy furcsán, kellemetlenül érezzük magunkat ezeken a helyeken. Erre tipikus példa az aluljárók, ahol rengeteg kéregető tanyázik, de a kórházak, orvosi rendelők is ide tartoznak. Számos olyan terület is van, ahol a régmúlt eseményeiből visszamaradtak energetikai lenyomatok. Ezekről bővebben a Kristályosodj Klub előadásán fogok beszélni.

Természetesen bizonyos emberek közelében is hasonlót érzékelhetünk, mintha egy pióca tapadna ránk, aki szipkázza az energiánkat. Lehet, hogy ez nem egy-két konkrét ember, hanem egy csoport együttes hatása, amiből képtelenség kideríteni, hogy pontosan mi történik.

Aztán persze ott vannak a „jóakarók”, akik többnyire a saját nyomoruk, irígységük vagy haraguk miatt nem bírják elviselni azt ha más jól érzi magát, sikerei vannak, így különböző „jókívánságokat” küldenek irányunkba. Ezt persze gyakran nem tudatosan teszik, csak a gondolataikban jelenik meg, aminek teremtő hatása van. Ha kimondják még erőteljesebben hat ránk, épp ezért legyél nagyon tudatában kinek mit kívánsz (beleértve saját magadat is)!

És még nem beszéltünk az elektroszmogról és egyéb nyalánkságokról…

Ezek a külső alacsony rezgésű energiák természetesen hatnak ránk és a sok munkával építgetett pozitív erőterünket rombolják. Épp ezért fontos a rendszeres energetikai karbantartás és persze az energetikai védelem különösen akkor, amikor tudjuk, hogy a fenti szituációkat nem tudjuk kikerülni. Márpedig nem lehet a világtól elzártan remeteként élni!

A kristályokkal energetikai pajzsot tudunk létrehozni, ami segít a saját energia szintünk megtartásában a külső rezgések visszaverésével, tompításával.

Erre leginkább a fekete, földelő jellegű kristályok a legalkalmasabbak és még néhány, de a hegyikristály nincs ezek között!

 

Az elsődlegesen ajánlom a fekete turmalint. turmalin kristalytanc

A fekete turmalin, másik nevén Schörl hatékony földel és védelmez. Alkalmas a saját auránk védelmére, valamint lakások, terek védelmére egy energetikai háló elkészítésével.

Ez a kristály abban is segítségünkre van, hogy a hozzánk tapadt alacsony rezgéseket vagy a saját kusza gondolati és érzelmi rezgéseket porszívóként kitisztítsa a rendszerünkből.

 

obszidian kristalytancObszidián

Az oszidián pajzsként képes visszaverni a felénk irányuló negatív rezgéseket, a manipulatív szándékot. A környezetünkből is oldja a negatív energiát.

Egy ezüst obszidián medál hénány évvel ezelőtt komoly védelmet nyújtott nekem, bevallom teljesen váratlan módon, egy nagyon komoly ügyben, ami a szabadságomat és az egész életemet veszélyeztette. Azóta soha többször nem volt szükségem obszidiánra.

 

Fekete jáde

A fekete jáde szintén olyan, mint egy éterikus testőr, ami védelmez az energia vámpíroktól és az agresszív emberektől. Ez a kő képes védelmezni a morfogenetikus mezőkből jövő például a médiából áradó félelemtől és erőszaktól vagy a mesterségesen keltett gyűlölet ellen.

 

aventurin

Zöld aventurin

A zöld aventurin segít rendezni a környezetünket, távol tart a nem kívánatos szomszédoktól különösen, ha védelmi hálót hozunk létre a kertünkben és ehhez kérjük a természeti erők közbenjárását is.

 

 

 

A történelmi legendák számos egyéb követ emlegetnek a különböző vészhelyzetek ellen, köztük az ametisztet, topázt, peridotot, türkizt és füstkvarcot.

Arról, hogyan jön a képbe a hegyikristály az energetikai védelem kapcsán és hogyan építsd fel a sziklaszilárd védelmi rendszeredet saját maqad és féltett értékeid védelmére megtudhatod az online előadáson.

Kattints ide a részletekért!

Energetikai védelem előadás

Share This