Hogyan készítsünk házilag drágakő vizet?

A víz energiarendszere és így szerkezete a környezeti hatásoknak kitéve sérülhet, amelyen nem csak a fizikai behatásokat hanem az emberiség gondolati és érzelmi hatásait is értjük, hiszen a víz szerkezetéből adódóan remekül vezeti és tárolja a vele érintkezésbe kerülő rezgéseket. Azonban szeretetteli gondolatokkal, imával, napfénnyel, zenével vagy speciális technológiával visszaállítható a víz természetes magas energiájú állapota. Erre mondjuk, hogy a vizet újra élővé varázsoljuk.

A víz energetikai tulajdonságát felhasználhatjuk más az Univerzum magas szintű rezgéseinek befogadására azaz a víz programozására. A kristály-finomenergiát „cseppfolyósítva”  felhasználása széleskörűvé válik,  rendszeres fogyasztásával  fokozottaban tudja kifejteni harmonizáló, gyógyító hatását.

A drágakő víz otthoni egyszerű elkészítési módja:

  • A fizikailag és energetikailag megtisztított, feltöltött kristályt vagy kristályokat tegyük egy színtelen üvegpohárba vagy más üvegedénybe és töltsük fel vízzel. Lehetőség szerint alacsony ásványianyag tartalmú forrás- vagy harmatvizet használjunk, mert a tisztább víz könnyebben veszi fel a választott kristály információit. Még jobb, ha előzetesen más pl. Pí technológiával kezelt vizet vagy desztillált vizet (csak kis mennyiség esetén) alkalmazunk.
  • A feltöltött edényt tegyük egy nyugodt napsütéses helyre, de legalább az ablak közelébe távol minden elektromos forrástól és hagyjuk ott legalább fél órára vagy akár több órára. A reggeli napsugarak vitalizáló hatása a legerősebb ezért célszerű a délelőtt során készíteni a „kristályvizet”.
  • Az így feltöltött, energetizált vizet a kristály felfogására szűrő segítségével óvatosan töltsük át egy zárható tárolóüvegbe.
  • Tartsuk hűvös, sötét elektromos forrástól távoli helyen.

Tartsuk tiszteletben a kristályokat és nyugodt, meditatív állapotban készítsük az energetizált vizet! Az így elkészített már a kristályok információját tartalmazó vizet kortyolgassuk naponta többször. Nem az egyszerre elfogyasztott víz mennyisége a lényeg, hanem az alkalmazás gyakorisága. Az energetizált víz intenztitása függ az alkalmazott kristálytól, annak minőségétől, a behatási időtől illetve a rendszerre kiható bármely körülménytől. Például a hegyikristály, rózsakvarc és kalcedon oldata enyhe hatású míg a gyémánt, topáz és akvamarin intenzív hatású gyógyító kristály, ezért az aktívált víz fogyasztásához fokozatosan szoktassuk szervezetünket.

Figyelem! Mindig kőzetmentes fizikailag és energetikailag tiszta kristályt használj. Néhány kristály káros hatású lehet, némely kristály vízbe téve enyhén oldódik, ezért energetizált víz készítése előtt győződj meg annak alkalmazhatóságáról!

Share This