Az  összetett eszenciák önálló kristály és/vagy virágeszenciák egyesítésével készülnek. Sok esetben a kombinált elixírek hatékonyabban fejtik ki hatásukat mint az egyedi készítmények. Előfordul, hogy egy testrésszel különböző kristályok is rezonálnak és így kombinációban hatásuk kiegészítik egymást és erőteljesebbé válik. Más esetben egy probléma több szervet is érint vagy a fizikai és az energetikai testeket több oldalról szükséges gyógyulásra ösztönözni. Bizonyos kulcsfontosságú elixírek pl. hegyikristály, erősítik vagy egyesítik a különböző egyedi eszenciák hatását a kombinációkban.

Egy komplex rendszer 50 különböző eszencia kombinációinak leírása letölthető: Brossúra

Az  50 eszencia kombináció bármelyikét itt megvásárolhatod. Ha kérdésed van írj!

Néhány kombinációt azonban fontos kiemelni, ezeket itt is bemutatjuk.

Kulcsfontosságú a következő hat kombináció amely a Spirituális Fejlődés Szet részeinek tekinthető.  Az első 5 kombináció (10-14 számú) stabilizálja az érzelmeket és kialakítja a spirituális fejlődéshez szükséges állapotot.  Aztán a hatodik szer (15 számú) hatására valósul meg a lelki fejlődés.  A folyamatot kezdjük a 2-3 napig 10 számú szedésével, majd folytassuk a 11,12, 13 és 14 szerrel. Mindegyiket 2-3 napon át szedjük naponta többször összesen 10-15 napon át. Ha szükséges ez a ciklus megismételhető, de  újra kezdés előtt legalább 3 nap szünetet tartsunk. Végül váltsunk a 15 számú készítményre. Ez több napig akár hetekig is szedhető az egyéni igények szerint. Ajánlatos ezen időszak alatt rendszeresen meditálni, vagy ha a meditációs  gyakorlat még nem vált életed részévé akkor javasolt a 15 sz. szer első beszedését követő napon elkezdeni. A teljes 6 szerből álló ciklust további eredmények érdekében kívánatos lehet megismételni, de várjunk legalább egy hónapot az újra kezdésig.

 #10 Intuició: malachit, gyöngy (sötét), tigrisszem

Az alsó csakrákat stabilizálja, aktíválja a megértést, kreativitást és az intuiciót. Az érzelmi testet egyensúlyozza hiszen az érzelmi kibillenések az alsó csakrákhoz köthetők. Használd ezt az eszenciát stressz kezelésére és a torok csakra erősítéséhez.

 #11 Stabilitás és tiszta gondolat: gyöngy (világos), opál (világos), tigrisszem

A negatív érzések mint idegesség és letargia megszüntetésével érzelmi stabilitást hoz és tiszta, világos gondolatokat teremt. Az izom feszesség csökken.  Éleslátás és gyakorlatiasabb életszemlélet alakul ki.

 #12 Szívbéli kommunikáció: rubin, türkiz

Lehetővé teszi, hogy másokkal szemben érzett haragot és fájdalmat elengedjük. Önmagunk és mások iránti türelem és elfogadás fejlődik. Megtanulunk másokkal szívből jövően kommunikálni, még azokkal is, akikkel korábban hehézségeink voltak.

 #13 Érzelmek befogadása: lápisz lazuli, malachit, topáz

Ezzel az eszenciával minden negatív érzés feloldódik és képessé válunk az újonnan kialakult érzelmek befogadására. Egyre jobban tudunk komunikálni és  kifejezésre juttatni érzéseinket.

 #14 Mély tisztaság:  hegyikristály, gyémánt, rózsakvarc

Ez az elixír segít a mélyben húzódó elengedésre váró negatív érzelmek feloldásában, melynek eredménye mély tisztaság és világosság. Javul az álmok megértése és az asztrális kivetítés képessége. A meridiánok megerősödnek és az éteri energiák hatására az energiatestekben még meglévő negatívitás átalakul. Haszáld ezt a kombinációt más rezgésterápiás készítmény gyógyhatásának fokozására a kezelés befejezésekor.

 #15 Spirituális nyitottság: ambrózia, lótusz, rózsa (Rosa Sericea)

Lecsendesít,  nyugodt állapotot teremt, amelyben a szív- és koronacsakra egy egységként működik. Az alsó csakrák energiáit részben megszűrve nyugodt, kiegyensúlyozott állapot alakul ki, amely szükséges a tudatosság magasabb szintjének megtapasztalásához. Ez a gyógykészítmény a tudatot spirituális szintre emeli és elősegíti a kommunikációt az igaz Önvalóval, szellemi segítőkkel és vezetőkkel.

#2 Nyugalom: gyöngy (világos), lápisz lazuli, malachit, türkiz

Ez a kombináció elsősorban nyugtató. Feloldja a félelmet, bizonytalanságot különösen érzelmi problémák esetén. Használd ezt az készítményt, ha különösen aggodalmaskodsz és a stressz okozta betegségek enyhítésére.  Ezzel az elixírrel az önkifejezés is javul. 

#3 Félelem feloldása: ametiszt, gyöngy (világos), jáde, opál (világos)

Ez a kombináció feloldja a túlzott félelmeket és paranoiát miközben segíti a vesét. Az ok nélküli rejtett félelem a múlt életek problémáinak átszűrődése a jelen személyiségbe a gyengült asztráltest miatt. Az elixír asztrális, éteri és érzelmi testet megerősíti.

#7 Elsősegély: lótusz, napvirág, nebáncsvirág, saguaro, achát (Botswan), Herkimer gyémánt, opál (sötét), zafír

Bármilyen vészhelyzetben elsősegélyt nyújt ez a gyógyír. Visszaállítja az érzelmi egyensúlyt, csillapítja a sokkot és a traumát. Ez különösen nehéz és akut esetekre vonatkozik. Ez az elixír segít az előállt nehéz helyzet leckéit megérteni és megtanulni.

 

Share This