Az eszenciákat számos módon alkalmazhatjuk külsőleg vagy belsőleg, amelynek csak fantáziánk szab határt. Használhatjuk fizikai, lelki vagy mentális problémák enyhítésére és a gyógyulási folyamat elősegítéséhez, egy nehéz helyzet átvészeléséhez, de spirituális fejlődésünk és koncentrációs képességünk fejlesztésének érdekében is.

  • Fizikai problémák, fájdalom enyhítésére szedjünk néhány cseppet naponta 2-3 alkalommal
  • kezelhetjük a fájó testrészt közvetlenül az eszencia rácsepegtetésével vagy bemaszírozásával
  • Dörzsöljünk el néhány cseppet a tenyerünkben majd mélyen lélegezzük be és/vagy simítsuk át auránkat
  • Adjuk hozzá a fürdővízhez, krémhez vagy masszázsolajhoz
  • Szórófejes üvegcsébe töltve befújhatjuk a helyiségeket, ágyneműt, kedvenc helyünket, autónkat.
  • Használjuk meditációhoz, Isteni kommunikációhoz, energetikai munkához
  • Állatok és növények kezeléséhez is alkalmazhatjuk

 

Eszencia útmutató

Azonban vedd figyelembe a rezgésterápiás készítmények (kristály- és virág eszencia, homeopátiás szerek) általános útmutatóit a legjobb eredmény érdekében.  

1. Tudatosítsd szándékodat!  Hangolódj célodra  meditációval, vizualizációval vagy imával egy pár pillanatra. A legjobb ezt a készítmény alkalmazása előtt megtenni miközben kezedben tartod az üvegcsét.

2. Tudatosítsd magadban tapasztalataidat! Folyamatosan figyeld felbukkanó gondolataidat, érzéseidet hiszen ez átalakulásod, gyógyulásod részét képezik.

3. Mindig kérd a segítséget!  Az Univerzum törvénye, hogy mindig kapsz segítséget és iránymutatást csak kérned kell. Ez az imádság ereje. Angyalok seregei, felemelkedett mesterek és számtalan entitás szeretettel támogatja fejlődésünket.

4. Élvezd az utazást! Fogadd humorral a változást, amely időnként felemelő, de olykor döbbenetes élményeket tár fel. A gyógyulás és így a felemelkedés kulcsa, hogy szembe merjünk nézni a mélyre eltemetett érzésekkel és gondolatokkal. Amikor a felszínre kerülnek akkor át tudnak alakulni és így már nem kell, hogy betegségben, drámában vagy más úton jelenjenek meg.A gyógyulás során főleg a kezdetén előfordulhatnak sötét gondolatok és érzelmek, felléphet fáradtság, intenzív álmodás, vagy akár energia többlet, amely a tisztulási folyamat része.

Érdemes odafigyelni a megmutatkozó új élet eseményeire. Új szituációk vagy új ismeretségek tovább segíthetik a fejlődést.

5. Soha nem vagy egyedül! A szellemi lényeken túlmenően számos ember siethet segítségedre varázsszerűen felbukkanva az ismeretlenségből.

 

Share This