„Mester Sorozat” eszenciái az emberiség kozmikus tudatára való ébredését szolgálják.  A tudatosság út a megvilágosodáshoz vagyis amikor belépünk önvalónk Isteni  kozmikus szféráiba. Minden eszencia különleges energiát hordoz, amelyet egy –egy kulcsszó jelöl és egy-egy „Mester” jelenlétét idézi. A „Mester” sorozat eszenciái kristályok, színek, geometriai alakzatok, hangok, mantrák és növények energiáit hordozzák csodálatos harmóniát alkotva. Az eszenciákat a korona csakra rezgésével harmonizáló zenei H hangra hangolt zenélő kristálytálban készítik tisztított vízzel meditatív állapotban. A permetek hasznosak meditációhoz, rezgésszint emeléshez, aura tisztításhoz és harmonizáláshoz, negatív energiák eltávolításához.   

Segítségül az összes Aura permet leírása innen letölthető: Angyal katalógus

Szűz MáriaSzűz Mária – Angyalok kiráynője

Használd Ezt az eszenciát amikor szeretnél kapcsolatba lépni az Isteni Anyával és hozzá való fohászkodáskor. Az angyalok Királynője, a Szűzanya nagyon szorosan együtt dolgozik Rafael arkangyallal az angyali szférák gyógyítójával. Ez az eszencia gyógyulást és jó közérzetet teremt.  Nyugtat és biztonság érzetet nyújt. Védelmez rosszindulatú, ellenséges környezetben. Csillapítja a feszültséget, stresszt és nyugtatja a megtört szíveket. Imádság során felemel és  kontemplatív, szemlélődő állapotba juttat.

Kristály eszencia: Kovellit, jolit, tanzanit  virág eszencia: borágó, hajnalka, narancsvirág


St GermainSaint Germain – Ibolyalila Fénysugár

Ez az eszencia megidézi Saint Germain jelenlétét aki a Szabadság Hetedik Fénysugarának Felemelkedett Mestere és Lordja. Ő irányítja a spirituális átalakulás varázslatos ibolyalila sugarát, a karmikus tisztítás és, beavatás lángját, a lélek alkémiai átalakító erejét és az érzelmi szabadságot. Felügyeli az írott nyelv tudományát, a rituálékat, meditációt és vizualizációt.

Használd ezt az eszenciát bármely stagnáló helyzet feloldására és a negativitás, sötétség eltávolítására életedből.

Ametiszt, arany, jolit, karoit, lilás rózsaszín kvarc, purpurit, szibériai kék kvarc, tanzanit 

 

Seraphis Bey

Szerafisz Bey – Felemelkedés lángja

Szerafisz Bey a Negyedik Fénysugár Lordja, a felemelkedés fehér sugarának Alfája és Omegája. Ennek a fénysugárnak a tisztasága spirituális fejlődéshez , a kozmikus tudatosságba való felemelkedéshez és fénytest aktíváláshoz alkalmazható. Ezt az eszenciát az aura tisztításához, lezárásához és védelméhez is lehet használni. Kíváló kristályok használat előtti és utáni tisztításához. Alkamas terek besűrűsödött negatív érzelmi, gondolati és szellemi energiáktól való megtisztításához is.

Apofilit, berillonit, celesztit, fehér korál, danburit, gyémánt, herkimer gyémánt, howlit, líbiai sivatagi tektit, fenakit, kvarc piramis, szelenit 

 

Afrodité

Afrodité – Szépség

Afrodité a szerelem, szépség és együttérzés Istennője, a mitológiában a “Mennyek királynőjének” nevezik. Az óceán hullámainak habjából született. Afrodité eszenciája a személyiség női és férfi oldal energiáit harmonizálja. Ez az eszencia a mélyen húzódó félelmeket oldja és belső békét teremt visszaállítva a harmóniát és egyensúlyt. Használd egy ragyogó, örömteli szív megteremtéséhez a benned élő Istennő megszólításával!

 Afrodit, rózsakvarc, sötét rózsaszín fény, rózsa, geránium, orchidea

 

 

  

Mária Magdolna – Lady Nada

Az Isteni Női minőség és a Felemelkedés Kék Sugarának őrzője, a Krisztus Tudatosságot egyesúlyozó polaritás. Mint Lady Master Nada én vagyok a Hatodik Sugár Kohanja és az elsődleges fénytemplomom az Arab félsziget felett található, a Vörös tengertől észak-keletre. Aktíváld Mária Magdolna lángját és horgonyozd le saját szívedben.

Azeztulite merkaba, rodonit, kiasztolit, rubin zoiszitben, morganit, rubellit, fekete zafír, kalcit

 

 

KrisztustudatKrisztus Tudatosság

Használd ezt az eszenciát azért, hogy tudatosabban kapcsolódj össze az Isteni Atya erejével, a Kozmikus Teremtővel.

Az Isteni Fény ezen végtelen forrása tökéletesen aktíválja a Krisztus Tudatosság lángját szívedben.

Azeztulite merkaba, piros mákvirág

 

Kwan Yin

Kwan Yin – Együttérzés   ÚJ!

 A fehér köpenyű Kwan Yin az Avalokiteshvara egy aspektusa. Kwan Yint a Kegyelem Istennőjeként  ismerjük aki elhozza a kegyelem ajándékát. Ez az eszencia feloldja benned a csalódást, szomorúságot, szenvedést és fájdalmat. Amint a kegyelem energiája aktíválódik a Bodhicitta energia kezd áramlani, átalakítja az elmét és megvilágosodást hoz. Az eszencia teljes aktíválásához használd a Kwan Yin mantrát: “Om Mani Padme Hum”Ametiszt, akvamarin, fehér korál, gyöngy, danburit, morganit, rózsakvarc, tanzanit


 

 

Az aura permeteket ITT megvásárolhatod

Share This