Köszöntelek a gyógyító kristályok világában!

A kövek és kristályok mágikus erejét az emberiség már ősidők óta ismeri és használja díszítésre, fizetőeszközként, mágikus és vallási szertartásokhoz, védelemre és gyógyításra.

A legtöbbünket valamilyen formában megérint a kristályok és kövek varázsa; a drágakövek csillogása vagy egy patak által gömbölydedre csiszolt kő selymes érintése, máskor egy kristály érdekes színe, formája. Szinte lehetetlen megmagyarázni miért is vonzodunk egy kőhöz, de talán nem is szükséges csak fogadjuk el, hogy a választott kristálynak fontos szerepe van számunkra az adott időszakban, amely egy magasabb rend alapján támogat minket.

A Földanya csodálatos teremtményei univerzális erőt hordoznak magunkban, amellyel gyógyítanak, támogatnak és segítenek útunkon. A kristályok fizikai és energiatestjeinkre hatnak magas rezgésű finomenergiát sugározva. A testünkben lévő kristályos szerkezetű építőelemek rezonálni tudnak a kristály energiájával így az életerő eljut sejtjeinkbe, szöveteinkbe ezáltal segít visszaállítani azok harmonikus rezgését és egészségét. A kristályok azonban nem csak fizikai problémákat gyógyítanak hanem pszichikai és érzelmi gondjaink megoldásához is segítséget nyújtanak.

 

 
 

 

 
 
 

Share This