Szeretnél többet tudni a kristályok gyógyító hatásáról és tudatosan alkalmazni erejüket?

Már sokat olvastál a kristályokról, de gyakorlatban kevéssé alkalmazod?

Életed komoly átalakulásban van és szeretnél támogatást?

Kifejezetten vonzódsz a kövekhez és érzed, hogy ez a Te utad?

Kész vagy elindulni önmagadba és ehhez a kristályok segítségét választod?

Lehet, hogy erre a tanfolyamra vágytál? Jelentkezz MOST!

Gyógyítás kristályokkal

hétvégi intenzív kristálytanfolyam, II. modul

  2014. március 15-16. és 29-30.

A Kristály Fény Ösvény program második modulja. A kristályokkal kapcsolatos alapvető ismeretek  birtokában ezen a kristálygyógyászat tanfolyamon elindulunk önmagunk felfedezésébe a kristályok segítségével. A kristálytanfolyam célja, hogy megismerjük az emberi test finom energetikai rendszerét, felfedezzük berögzült mintáinkat és elkezdjük oldani a sérülések által okozott energetikai blokkokat, azaz egyszerűen gyógyuljunk.

A testi-lelki jóllét érdekében legfontosabb feladatunk önmagunk felfedezése és gyógyítása, korlátaink lebontása és egyre több szeretet befogadása. Ebben a fejlődési folyamatban a kristályok és égi segítők támogatnak minket. Meditációs gyakorlatokkal ráhangolódunk a kristályokra és önmagunkra a mélyebb felfedezés érdekben. A tanfolyam során elsősorban a tapasztalásra és gyakorlati munkára  helyezzük a hangsúlyt az elméleti tudás megszerzése mellett.

Fedezd fel a kristályok gyógyító erejét és bölcsességét, és vond be őket kiteljesedésed érdekében!

Mikor:   2014. március 15-16. és 29-30. 

ideje: 10 – 17.30h között (közben egy óra ebédszünet)

Helyszín: Budapest, II ker. Palánta u. (autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, 10 percre a Budai hídfőtől, Moszkva tértől vagy Batthyany tértől, parkolás ingyenes)

Bőségcsere: 42.000 Ft, amely tartalmaz egy ajándék aura permetet , de március 4-ig előre befizetve csak 40.000 Ft     Az első modul résztvevőinek visszatérő kedvezménnyel 38.000 Ft.

Extra kedvezmény: I.+II. modul 75.000 Ft (3 részletben fizethető), egy összegben előre fizetve 72.000 Ft

Ismétlőknek a tanfolyami díj 60%-a (25.000 Ft)

A kristálytanfolyam témái:

 • Kristályokkal való kommunikálás, ráhangolódás
 • Egyszerű kristályhálók
 • A Humán kristály
  • Aura rétegei
  • Csakrák és életterületek
 • Tanulási csatornáink
 • Érzékelés fejlesztése
 • Harmonizálás kristályokkal
  • aura tisztítás kristályokkal és energetikai úton
  • Fénysugarak és kristályaik
  • Csakrák és kristályaik, alapvető csakraharmonizálás
  • Blokkok oldása kristályokkal
 • Kristályeszenciák alkalmazása

A tanfolyam kristályai: Hegyikristály formák és módosulatok, holdkő, lápisz lazuli, turmalinok, obszidián, szelenit, hematit, aventurin.

Jelentkezés feltétele: alapvető kristály ismeret (tisztítás, programozás, ráhangolódás, kvarcok, vezetett vizualizációs gyakorlat stb). Ha úgy érzed, hogy tudásod hiányos összehangoló óra lesz március 14-én.  Ezen való részvételi szándékodat is kérlek jelezd. A foglalkozás március 14-én pénteken délután 15.30-19.30 között lesz. A foglalkozás díja 3500 Ft. Ismétlőknek ingyenes.

Jelentkezési határidő március 9.

jelentkezem_button

Hallgatói vélemények:

„Sokféle könyvet olvastam és olvasok is a témában, de minden egyes tanfolyami alkalommal valami egészen más megközelítésből származó információval találkoztam. Mindez gyakorlati hozzáállással, a tanultakat meg is tapasztalhattuk nyomban. Így sokkal mélyebben sikerült megérteni/átélni a kristályok és az ember kapcsolatát és együttműködését. Meghatározó élményekben volt részem, amikre bármikor szívesen emlékszem vissza. Nem csupán jól szórakoztam, de a mindennapjaimba is beépült a praktikus tudás, ami nap-mint-nap hozzájárul ahhoz, hogy teljes egységben élek harmóniában önmagammal és a környezetemmel.
Köszönöm” – Gábor

Share This