Te már élvezed a kristályok valódi gyógyító erejét?

A Kristályosodj! 30 napos kihívás a végéhez közeledik a zárt facebook csoportban, és elképesztően hálás vagyok, mivel sokakban komoly változást indítottak el a kövek. Számos résztvevő  kifejezésre juttatta örömét, bánatát és meglepetését, egy-egy kő hatását tekintve.

Amióta egyre több könyv érhető el magyarul is a kristályokról a legtöbb kristály rajongó lelkes kiváncsisággal olvasgat a témában, mint Te is Andrea.  Sőt, az ásvány ékszereknek is egyre nagyobb a népszerűségük, szinte nem látok olyan hölgyet, aki ne viselne valamilyen köves csecsebecsét. Rajtad mi van most?

Viszont a visszajelzésekből és kérdésekből arra következtetek, hogy az igazi gyógyító erejüket csak kevesen tapasztalják meg, vagy veszik észre a változást. Bár a kristályokról szóló leírásokban szerepelnek a pozitív hatások, úgy tűnik, hogy egy összekötő kapocs, vagy inkább egy építő kocka hiányzik az elmélet és a hús-vér ember között, a kőben rejlő lehetőség és közted.

Ezt az építő elemet szeretném neked megmutatni, mert ebben nincs semmi misztikus, csak egyszerűen rendszerbe kell állítani néhány dolgot. Műszaki aggyal mennyire szeretem a rendszereket, sok mindennek keretet adnak és leegyszerűsítik a dolgot!

Ezért összeállítottam egy teljesen új webináriumot, amire várlak szeretettel.

Hogyan gyógyítsd magad sikeresen kristályokkal?

A kristálygyógyászat 6 alap építő köve, amit mindenképp tudnod kell.

október 8. este 19.30h

Itt foglald le a helyed

webinar alapozo fb post

Ezt a webináriumot egy teljesen új rendszeren keresztül fogom tartani, ami egy google technológiára épül és színesebb, szagosabb, mint a korábban használt volt.  De a puding próbája az evés, ezért gyere el és lásd saját szemeddel!
Ha tényleg tudni akarod, hogy mi kell ahhoz, hogy ne csak villanásnyi erdményeket érj el a kövekkel, de a Földanya gyógyító erejét saját érdekedbe állítsd,vegyél rész a másfél órás előadáson előadáson.

 

Várlak szeretettel, Andrea

Share This