Talán tudod, hogy a csakrák tisztítása és harmonizálása nem öncélű úri dolog, hanem, az egyik legfontosabb az egészség és kiteljesedés érdekében. Egyrészt, mert az életerőt a csakráinkon keresztül vesszük fel, másrészt pedig, mert az érzelmi trutyi akadályozza ezen központok energiaáramlását, így az életben való előrehaladást a különböző életterületeken, sőt súlyos esetben aztán elvezethet a betegségekhez.

Ha már sokat foglalkoztál magaddal, tanultál ilyen-olyan energetikai módszereket pl reikit, theta-healinget, kineziológiát, stb, akkor számodra ez a téma nem újdonság. Bár a csakrákról és szerepükről mindenki hallott, olvasott, ennek ellenére lehet mégsem világos, mi dolgod van Neked ezzel, hiszen egészséges vagy.
A fizikai egészségen túlmenően a csakráknak a személyiség fejlődésében is jelentős szerepük van. Az egyes csakrák energia állapota kihat minden megnyilvánulásunkra, tettünkre, mint ahogy a velünk megtörtént események, a bennünk tomboló érzések, gondolatok visszahatnak, hiszen ez egy kétirányú folyamat.
A nagy lelki csapásokat, traumákat persze ismerjük az életünkben akár felnőttkori, akár a gyerekkorban történt pl. Szülők válása, veszekedések a családban, gyakori költözés, szeretteink elvesztése, párkapcsolati csalódás, munkahely elvesztése és még hosszan tudnám sorolni.
Azonban valahogy túlélve ezeket az időket , azt gondolhatod, hogy minden rendben van. Pedig ezeknek az eseményeknek az érzelmi aspektusai a mélyben alattomosan munkálkodhatnak és nem könnyű felismerni, hogy valami mégsem úgy működik az életedben, ahogy lehetne.

Hogyan tudod felismerni?

Egyrészt az élethelyzetekből, különösen az ismétlődő, visszatérő hasonló szituációkból.
Tekints végig az elmúlt 5-10 vagy 15 éveden és vedd számba a történteket. Milyen visszatérő motívumokat találsz?

Ezeket a kérdéseket nézd végig:
• Hányszor váltottál munkát
• Milyen gyakran költöztél
• Hány próbálkozásod volt az ideális partner megtalálására
• Mi történt a párkapcsolataidban, hogyan értek véget
• A munkahelyeden milyen problémákba futsz bele állandóan
• Kijössz-e a főnököddel, kollégákkal vagy akárhová mész mindig idiótákba botlasz
• Hullámzik az anyagi helyzeted, vagy tartósan küzdesz a pénzzel
• Valamibe belekezdesz, minden kezd alakulni, aztán hirtelen mégis szétesik, összeomlik
• Olyan feladatokat kell megoldanod, ami számodra megalázó
• A barátaid lelki szemetesnek tekintenek, de sehol sincsenek, amikor neked van szükséged támogatásra
• Többször belekezdtél már a fogyókúrába, de semelyik módszer nem hoz eredményt
• Bármi, ami még eszedbe jut

 
Csináld meg ezt a gyakorlatot és nézd meg mit fedezel fel. Légy őszinte magadhoz, ne fogd másokra, a körülményekre a helyzetet. Ez az első lépés ahhoz, hogy felelősséget vállalj magadért, az életedért.

 
A következő részben folytatjuk a felfedezést, megvizsgálva a szokásokat. Ha már most az látszik, hogy túl sok minden van a listádon, és persze fontos számodra, hogy a múlt már ne kísértsen, jelentkezz a Kristályfényes Csakrák workshopra, ahol lépésről lépésre haladva hangolhatod át az energiamintákat, amelyek előidézik a visszatérő problémákat.

Ha már eleged van abból, hogy azt mond – na, már megint ugyanaz a szarság – akkor, itt az idő, hogy végre kitisztísd az életedből a mélyen ülő energetikai lenyomatokat, blokkokat!

Share This