A számítógép morajlásától mentes napokban a csendben remek meglátásaim támadtak és volt időm olyan köveket is elővenni, akikkel még nem, vagy már jó ideje nem foglalkoztam.

Eszembe jutott, hogy volt olyan időszak az életemben amikor egyáltalán nem tudtam a kristályaimmal játszani. Szegénykék költözés-biztosan, jó alaposan becsomagolva hónapokon keresztül csak lapultak egy dobozban, pontosabban több dobozban. Aztán, amikor végre rászántam magam, hogy újra a mindennapi életem aktív részesei legyenek, foglalkozzak velük, a legnagyobb megdöbbenésemre csak hallgattak és hallgattak. Értsd: nem éreztem a rezgésüket, nem választoltak egy kérdésemre sem, azok a kristályok sem, amelyek korábban döntötték magukról az információkat.

De nem hagytam abba a gyakorlást, igyekeztem naponta rájuk hangolódni és egy kis szerettetteli barátkozás, dédelgetés után hajlandóak voltak újra megnyílni irányomba. Szükség volt a rendszerességre és kitartásra, ami katalizátorként hatott.

Lehet, hogy neked is szükséged van egy kis katalizátorra, ami beindítja a kristályokkal való kommunikálás folyamatát.

Azért, azt találtam ki, hogy indítok egy 30 napos játékot, pontosabban egy kihívást, azért hogy segítselek az elindulásban, az újrakezdésben.

A KRISTÁLYOSODJ! kihívás a Facebookon egy zárt csoportban megy, ami ténylegesen szeptember 4-én indul az első kristállyal, azonban már most is izgalmas dolgok történnek.

Csatlakozz most, hogy minél többet tudj meg a dologról, arról mit és hogyan fogunk csinálni.

 

KRISTÁLYOSODJ! >>>

Share This