Hogyan segítenek a kristályok a mindennapi munkában?

Földi munkám végzéséhez számos olyan képesség és készség működtetése szükséges, amely inkább a női intuitív oldalunkhoz kapcsolódik természetesen a logikus, elemző bal agyféltekés gondolkodás mellett.

A választott tevékenység számos elemből tevődik össze, mely során számomra ismeretlen vállalatoknál különböző forrásból származó információkat gyűjtök össze, mint dokumentumok elemzése, dolgozókkal való beszélgetés, helyszíni szemlélődés, valamint vezetők által adott válaszok és vetem össze különböző aspektusokból. Ebből már lehet, hogy kitaláltad azt, hogy auditori tevékenységet folytatok, így igyekszem felderíteni, hogy a kapott információk összhangban vannak-e egymással és kielégítenek bizonyos követelményeket.

Lehet, hogy ez furának tűnik, de sok érdekességet mutat számomra ez a munka és még több tapasztalási lehetőséget.

 

Kérdezheted, vajon miért írok most erről, mi köze van a munkának a kristályokhoz és az ezotériához?

Egyrészt mint mindenben és minden tevékenységben ebben is meg kellett tanulnom meglátni a fényt, másrészt pedig az ezoterikus tudást lehozni és beilleszteni a mindennapi tevékenységekbe, amit én részben a kristályok világán keresztül valósítok meg.  A helyzetek megoldásához és a feladat elvégzéséhez, ami számos kihívással jár a kristályok támogatását kérem és alkalmazom.

 

Bizonyára nem véletlen, hogy etikai auditori munkát végzek, hiszen gyakran előfordul, hogy a témához nem szorosan tartozó kérdésekkel, egy-egy mondattal bátorítom, lelkesítem az embereket vagy nyújtok iránymutatást az adott élethelyzetekhez. Megható látni, ahogyan fény gyúlik a szemekben és szívekben, és változást indukál ha csak néhány percre is. Tudom, mily nagy szükség van legalább egy apró fénysugárra mindannyiunk számára, amely néhány pillanat alatt is csodákra képes.

 

Nos, akkor most elárulom, hogy nekem mely kristályok segítenek leginkább munkámban. Persze nincs két egyforma nap, egyforma helyzet, tehát ezért kérlek ne receptnek tekintsd a következőket inkább gondolatébresztőnek.

A reggeli készülődés során ráhangolódom a napra és kérem az égi segítséget azoknak a kristályoknak a kiválasztásához, amelyek legtöbb támogatást tudják nyújtani az adott napon. Így aztán „jelentkezik” az a kő akár ékszerként akár marokkő formában, ami társamul szegődik. Persze van amikor teljesen tudatosan veszek magamhoz egy-egy ásványt hiszen már megtapasztaltam jótékony hatását.

 

Az egyik kedvenc az angyal aura kvarc medálom, akivel évek óta építjük kapcsolatunkat. (Igen, lakik benne egy angyali lény!) Az angyal aura kvarcot más néven opál aurát leginkább akkor viselem, amikor azt érzem, hogy egész nap sok-sok fénnyel kell magam körbevenni. Ő egyfajta energia burkot képez körülöttem, mely egyben védelmez, másrészt világos szivárvány fénye messzire ragyog, megérinti azokat, akik közelébe kerülnek. Formája, színe, csillogása annyira egyedi, hogy nem lehet figyelmen kívül hagyni, így intenzíven segíti fénymunkás teendőimet.

Ajánlom még azok számára is, akik morózus, negatív emberekkel dolgoznak együtt, mert ez a kristály a szivárvány derűjével mindenkit megérint és gyorsan emeli a rezgészintet.

(Az angyal aura kvarcról bővebben https://kristalytanc.hu/angyal-aura/ )

 

A napkő vagy alternatív megoldásként a napfény aura kvarc az elsődleges segítőm, amikor fizikálisan fáradt vagyok, energiaszintem alacsony és hosszú nap áll előttem. Mindkét kristály a Nap éltető erejét közvetíti és a tűz erejével támogat. Ha néhány órán keresztül főleg délelőtt során nálam van feltölt és annyi energiát közvetít, hogy bírom az egész napi jövés-menést. Az arany színű napkő elsősorban a napfonat csakrát, a személyes erőközpontot erősíti, míg a narancsos színű a szakrális csakrát is támogatja, de bármely változat tölti a hara központot, vitalitásunk növekszik ahogyan átjár arany-narancs fénye.   (Figyelem: az igazi napkő nem összekeverendő a sok helyen árult apró csillogó szemcséket tartalmazó barnás mestergésen előállított kővel.)

 

A munkám különlegessége, hogy egy-egy szituációt számos aspektusból kell górcső alá venni, fontos a dolgozók véleményét meghallgatni és nem csak azt amit elmondanak, hanem a szavak mögé látva feltérképezni a ki nem mondottakat is.

Remekül bevált a labradorit, amikor az intuitív készségeket a fizikai realitásban szükséges működtetni. A labradorit leginkább abban segít, hogy mögé lássak helyzeteknek, befogadó legyek a nem verbális információkra, és a mozaikok teljes képpé álljanak össze.

A labradorit elsősorban a harmadik szemet, a belső látást és a pszichikai képességeket segítő ásvány. Eleinte érdemes meditációban vagy álommunka során ismerkedni vele mielőtt mindennapi tevékenység során kérjük támogatását, hiszen mély belső vagy dimenzionális utazásra is indulhatunk vele.

A napkő és a labradorit képes harmonikusan együttműködni hiszen mindkettő a feldspárok családjába tartozik, azonban érdemes külön-külön megismerkedni velük.

 

A munkám során jelentős szerepet kap a kommunikáció, a tiszta egyértelmű visszajelzés, így sokszor segítségemre hívom az akvamarint egy saját kézzel készített lánc formájában. Mivel az akvamarin nem csak a torok csakra köve hanem a szívé is, így biztosítja, hogy az általam adott visszajelzések tárgyilagosak, érthetőek, őszinték és a partner számára elfogadhatók legyenek és nem engedi, hogy mások véleménye befolyásoljon. Azonban az akvamarin az érzelmekre is erőteljesen hat, tehát ha érzéseink kifejezése munkahelyünkön nem előnyös fokozottan figyelni érdemes megnyilvánulásainkra, illetve fedezzük fel azt hogyan hat ránk mielőtt meglepetések érnek. Ha az akvamarin érzelmileg intenzív, de szükség van a kommunikációs csatornánk megfelelő támogatására jó választás lehet a türkiz.

 

A félreértések elkerülése végett: az említett ásványok nem egyidejűleg vannak nálam, hanem az amelyik leginkább dominál az adott napon. Természetesen lehet egyszerre több kristályból készült láncot, karkötőt is hordani vagy épp marokköveket a zsebben, csak figyeljünk arra, hogy egymással szinergikusan működnek és nem ellentétesen, ami szétforgácsolhatja energiamezőnket.

 

A cikk folytatásában megmutatom, hogy milyen egyéb angyali és energetikai segítséget alkalmazok a munkám könnyítéséhez.

Share This