Feltettem magamban a kérdést: vajon melyik kristály tud segíteni abban, hogy a mindennapokat örömben, derűsen éljem meg, ami megmutatkozik orcám mosolyán és  szemem csillogásán. Hiszen ki ne szeretne még többet a lélekmelegítő minőségekből!?

Majd  vártam az égi választ vezetőimtől, és az angyaloktól, no meg a kristályoktól, miközben figyeltem melyik kristály ragadja meg tekintetemet. Azonnal rengeteg kép, gondolat és érzet suhant át rajtam, hiszen örömünk forrása végtelen.

Elsőként egy aranysárga ásvány jelentkezett, az arany topáz, majd sorra a szivárvány színben pompázó nemesopál és angyal aura kvarc.

Az arany topáz más néven Imperiál topáz a Napfény arany sugarát hordozza magában és elsősorban a 3. csakrát, a napfonat csakrát aktíválja és tisztítja.

A topáz nevét a görög Topasos szóból eredeztetik melynek jelentése keresés. Így hívták az ősi vörös tengeri Szent János szigetet is, amit igen nehéz volt megtalálni. Más legenda szerint a szanszkrit Tapas szóból származik a topáz név, melynek jelentése tűz.

A topáz 8 keménységű aluminium-, fluor-szilikát, a legkeményebb szilikát.

Az arany topáz emlékeztet arra, hogy Fénylény vagy. Bíztat, hogy univerzális teremtő erődet hívd elő és megvilágosult módon valósítsd meg önmagad. Az arany topáz megtanítja, hogyan összpontosíts a célodra a tiszta szándék erejével. Ez a kő a vonzás kristálya, segít életedbe vonzani azokat a „véletlen” egybeeséseket, amelyek örömteli tapasztalássá változtatják az Isteni Rend működésének elfogadását és megértését.

 

A topáz a borús télben és a lélek sötét pillanataiban is felvidít, feltölt erővel és bizonyosságot sugároz ahogyan a Nap sugarai fényt visznek a Föld minden egyes pontjára.

Az arany topázban megérezhetjük Jophiel angyal ragyogását, aki segít megteremteni a kapcsolatot a magasabb énünkkel, így lelkünk bölcsessége elérhetővé válik számunkra. Rámutat az emberi elme logikus gondolati sémáira és segítségével megtisztítva azokat fejlődik a spirituális elme.

   Fordulj Jophiel arkangyalhoz és kérd, hogy hozzon   számodra bölcsességet, új rálátást, derűt és az élet iránti lelkesedést!

Burkolózz be Jophiel arkangyal aranyló ragyogásába aura permetével minden nap a bőség és szépség megteremtéséhez!

A gyönyörű világos szinekben tündöklő Opál aura kvarcról résletesen a tudástárban olvashatsz

Share This