A Kristályok és Angyalok következő találkozóján belépünk  Chamuel arkangyal végtelen szeretébe.

 

Angyali szeretet meditáció Chamuel arkangyallal a Rózsaszín sugárban

vasárnap október 7. 17-20.30h

Kristálytánc

 1025 Budapest, Palánta u.

 

Az októberi Kristályok és Angyalok összejövetelen megismerkedünk Chamuel (Kamael, Shamuel) arkangyal gyógyító erejével az Angyali aura permetek segítségével. Ráhangolódunk az angyali minőségekre és vezetett meditációban gyógyítjuk életünk érintett területét amelyben támogatást kapunk az angyalok és az eszencia által.

Chamel a Rózsaszín sugár képviselője, fényeiben a szívünk meglágyul és fellobban a feltétel nélküli szeretet.

A Rózsaszín sugár minden szeretetlenség feloldója, amivel kapcsolatba léphetsz főleg a rózsaszín kristályokon keresztül például rózsakvarccal, morganittal, kunzittal, rózsaszín turmalinnal, petalittal.

Az összejövetel során megismerkedünk Chamuel angyali permet néhány rózsaszín kristályával és a meditáció során gyógyulást kérünk bármilyen szeretetlenség oldására.
Elképzelhető, hogy egyéb meglepetésekben is részünk lesz 🙂

Tehát, ha szeretnél  részt venni a közös gyógyításban várunk szeretettel!
Részvételi díj: 3000 Ft
Korlátozott férőhely miatt kérlek jelezd részvételi szándékodat  az info@kristalytanc.hu –ra

 

Chamuel arkangyal behívása ♥:

Chamuel arkangyal, kérlek lobbantsd fel a tiszta feltétel nélküli szeretet lángját a szívemben és terjeszd ki fényeidet. Oldj fel minden ellánállást és félelmet amit hordozok, hogy a tápláló feltétel nélküli szeretet beáramoljon és manifesztálódjon a szívemben és a csakra rendszeremben. Vezess engem és segíts minden lény iránti együttérzés fejlesztésében a feltétel nélküli szeretet kiáramoltatásával a világba.


Share This