A soron következő Kristályok és Angyalok témája Testi –lelki gyógyulás Rafael arkangyallal. Mindannyian érezzük, hogy minden átalakulóban van, szinte semmi sem úgy működik ahogyan megszoktuk. Ezt a változást érezzük fizikai testünkben, érzelmeinkben és mentális folyamatiankban is.  Ezért célszerű folyamatosan tisztítani és “újra huzalozni”  energetikai rendszerünket. Ebben sok segítséget nyújt Rafael arkangyal, az isteni gyógyító. 

Testi – lelki gyógyulás Rafael arkangyallal, az isteni gyógyítóval

  Május 6. vasárnap 16-20h

Kristálysas Életmódközpont
XIV. Budapest, Uzsoki u. 49/B.

A Kristályok és Angyalok összejövetel során megismerkedünk az arkangyalok gyógyító erejével az Angyali aura permetek segítségével. Ráhangolódunk az angyali minőségre és természetesen beszélgetünk az eszencia kristályairól. Majd vezetett meditációban gyógyítjuk életünk érintett területét amelyben támogatást kapunk az angyalok és az eszencia által.

Rafael arkangyal a legismertebb gyógyító angyal. Rafael arkangyal gyógyulást és teljességet hoz testünknek, lelkünkek és szellemünknek gyógyító angyali seregei által.  Rafael arkangyal a levegő elem képviselője és az éteri vitalitás hordozója, mellyel feltölti és táplálja testünket. Rafael arkangyal megtisztítja gondolatainkat, rávilágít berögzüléseinkre és segít feloldani a múlt és jelen sérüléseit is. Mentális tisztánlátásra, koncentrálásra, hatékony kommunikációra és kapcsolatépítésre tanít.

Rafael arkangyal a smaragdzöld fénysugár képviselője, de feladatai szerint lönböző színű fényeiben szólíthatjuk. Rafael energiája nagyon békés és támogató, ugyanakkor erőteljes amivel kiűzi a démonokat is.

Tehát, ha szeretnél Rafael arkangyalról többet megtudni és részt venni a közös gyógyításban várunk szeretettel!
Bőségcsere: 3000 Ft
Korlátozott férőhely miatt kérlek jelezd részvételi szándékodat  az info@kristalytanc.hu –ra

Rafael arkangyal kérlek vezess engem, hogy elengedjem limitáló gondolataimat melyek elhomályosítják a szellemi igazságot!

Share This