Kristályterápia Csillag Merkaba csakra sorozattal

Bemutatom az új különleges kristályterápiás rendszert amely komplex energetikai áthangolást nyújt a csakrák és a finomenergetikai testek tisztítása és harmonizálása során a Csillag Merkaba kristályok által.

merkabaEz a különleges csakra sorozat tavaly nyáron „került” hozzám kristály mesterem Hazel Raven által. Workshopjain többször is bemutatta ennek a rendszernek a hatékonyságát, amit ő fejleszett ki több mint 10 éve. Korábban nem gondoltam volna, főleg anyagi vonzata miatt, hogy egyszer eszköztáram részévé válik. Azonban 2012 júniusi workshopon legnagyobb meglepetésemre egyértelmű jelzést kaptam arra, hogy az  utolsó szett, amit összeállított, az enyém.  Némi fejtörés után igent mondtam, és akkor kinyithattam végre a csomagot! (Minden szett egyéni, csak a gazdája bonthatja ki.) A többszörös csomagoláson keresztül is egy fantasztikus energiáramot érzékeltem ahogyan köszöntöttek a kristályok, és az öröm könnyei jelentek meg szemem csücskében.

Rögtön tudtam, hogy sok időt kell majd vele foglalkoznom, mielőtt mások segítésére is bevonhatom őket. És ez az idő most elérkezett!

Mitől különleges ez a csakra szett?

A Csillag Merkaba (vagy másik nevén Dávid csillag) formát Dr. Marcel Vogel fejlesztette ki, különleges preciziós csiszolású 2 dimenziós szimbóluma a Merkabának. A kristályok háromszög alakúak és mindkét oldalukon egy-egy csiszolt háromszög van, így adják ki a jellegzetes hatszöget, az egymásba fordított háromszögek által. A kristály egyik oldala a férfi (sugárzó), míg a másik oldala a női (befogadó) energiát hordozza.

Dr. Marcel Vogel az IBM kiemelkedő kutatója volt, aki a kvarcok mibenlétét kutatta és preciziós csiszolását kidolgozta, különösen ismertek a róla elnevezett kétcsúcsú Vogel-pálcák ®.

Maguk a kristályok semSIBLUE67 mindennapiak. A hegyikristály és füstkvarc mellett főleg úgynevezett szibériai kvarcokból (szibériai arany, zöld, kék és lila) áll a sorozat. Ezekről részletesen majd máskor írok, fontos tudni róluk, hogy nagy tisztaságú kvarcok, ezért is működnek hatékonyan.

A kristályokat én magam már sokszor próbáltam és különleges helyek energiájában is fürdőztek, hiszen Hawaii utamra is elkísértek. Maui szigetén a Seven Sacred Pool vagyis a Hét Szent Medence vizesésben való fürdőzés után keltek igazán életre.

Pár hónappal ezelőtt jelezték a kristályok, hogy készen állunk arra, a kristályok és én is, hogy megtapasztaljam rezgésüket mások kezelése során is.  Fantasztikus élményekben volt részem terapeutaként, hiszen megmutatták újabb dimenziójukat és bizton mondhatom, hogy klienseim is mély gyógyulást és nagyszerű tapasztalást éltek át.

Mikor érdemes a Csillag Merkaba csakra terápiát igénybe venni?

–      Stresszes időszakban, amikor rengeteg feladat nehezedik ránk és szükséges helytállni (munkahelyi vagy családon belüli stressz);

–      Életviteli válság vagy nehéz idők esetén (válás, kapcsolati nehézség, szerettünk elvesztése);

–      Betegségből való felépüléshez, műtét után;

–      Csökkent energiaszint, állandó fáradtság, alvászavar esetén;

–      Mély, belső utazáshoz, spirituális fejlődéshez;

–      Félelmek felodásához, visszatérő életviteli helyzetek áthangolásához

–      Amikor kényeztetni szeretnénk magunkat és egy kis csendre, feltöltődésre vágyunk.

Ezt a fantasztikus gyógyító módot ajánlom számodra is. Már egy kezelés is változást indukál és kíválóan harmonizál, de tapasztalataim szerint  nehézségek, életviteli helyzet áthangolásához 3 alkalom hoz igazi eredményt.

Várlak szeretettel, ha szeretnéd testi-lelki jóllted érdekben igénybe venni ezt a kb 75 perces terápiát.

Bejelentkezés telefonon 06 20 9377 452 .

Visszajelzések klienseimtől

„A kezelés olyan érzés volt mintha egy nagy generálon estem volna át. Szétszedtek apró darabokra letisztítottak minden lerakódást kicseréltek minden kopott alkatrészt, és a legvégén, gondosan újra összeraktak. ” -HB.

„Számomra a kezelés egy fantasztikus utazás volt a kristályok segítségével, önmagam rejtett mélységeibe. Felemelő érzés megtapasztalni a kristályok erejét és azt, ahogyan segítenek kapcsolatot teremteni valódi önmagammal és segítőimmel. Segítenek rámutatni és feloldani a blokkokat, félelmeket, amelyek elzárnak attól, hogy a saját utamat járjam, és a vágyaimat kövessem. Erővel töltenek fel és új lendületet adnak. Kellemes „lebegés” és megpihenés egy olyan birodalomban, ahol a lelkem otthon érzi magát és képes erőt meríteni. Szívből ajánlom mindenkinek.” – Csilla

„A kövek hatását a leginkább a 3. Szem csakrán éreztem, ott mind a három alkalommal erős zsiborgást váltott ki a kristály. Nagyon érdekes volt az az érzet, amikor testem teljes tudatában voltam, valahogy mégis mintha elhagytam volna a földi porhüvelyem. Mindegyik kezelés feltöltött, derűs, vidám, nyugodt, relaxált állapotban távoztam, ami tartott is pár napig. Nagyon tetszett a kezelés, örülök, hogy kipróbáltam.” M.E.

 

Kiemelt Foto: Nyako Nakar, DNA

Share This