Nem hinnéd el mi történt tegnap. Egész nap a zsebemben tartottam egy kicsi cirkont abból az indíttatásból, hogy az esti általam vezett meditációra minél jobban felkészüljek. Bár már a napokban többször foglalkoztam ezzel a kővel, azt akartam, hogy még jobban átjárjon a rezgése azért, hogy az élményt hitelesen átadjam másoknak is.

Ez remekül sikerült, különleges élményt és gyógyítást nyújtott a kristály, olyant, ami ritkán történik meg az online találkozóknál. Olyan dolog történt a meditáció alatt, amire nem számítottam, bár ez maradjon egyelőre az én kis szakmai titkom.

Bár tudtam, hogy a cirkon nagyon hatékony,intenzív ásvány arra végképp nem számítottam, hogy még éjjel kettőkor is pörögni fogok, mint a búgócsiga. De ez így volt. A cirkon pont úgy működött, mint egy erőmű.

A kövek remek eszközök energiaszintünk felturbózásához, vetekszik a szárnyakat adó energiaitallal, viszont még a ganodermás kávénál is sokkal egészségesebbek. (Kéretik a köveket nem lenyelni 🙂 )

Persze, mint mindennél jó tudni hol a határ, amit én többnyire betartok, de előfordul, hogy átesem a ló túloldalára, ahogy ez a példa is mutatja.

Ne higgy nekem, próbáld ki és tapasztald meg saját magad a kristályok rád gyakorolt hatását, és tartsd szem előtt a mértéket!

Share This