Nyári napforduló online meditáció

Kristályokkal, angyali- és mesteri energiákkal

2016. június 21.

A Kristály Fény meditácók sorozatában rendkívüli internetes AJÁNDÉK meditációt vezetek a nyári napforduló alkalmából.

A különleges csillagászati napokon, mint a napfordulók és napéjegyenlőségek fontos szerepet töltenek be, hiszen ilyenkor még könnyebben tudunk csatlakozni az égi világokhoz, imáink magasra szállnak.

Így szeretettel hívlak  erre az online meditációra, ami az én ajándékom!

Ezen a meditáción is összekapcsolódunk az őselemek arkangyalaival, majd kapcsolatba lépünk az őrangyalunkkal, aki végtelen szeretettel és türelemmel vezet és mutatja az utat számunkra.

Az Őrangyal személyes támogatást és inspirációt nyújt, feltétel nélküli szeretettel munkálkodik a fejlődésed érdekében. Ő az egyéni mentorod, aki teljes figyelmét Rád fordítja. Halld meg őrangyalod halk suttogását, ő lágyan fogja  a kezed és vezet az új felé, az ismeretlenbe hiszen a feladatod önmagad és a magasabb dimenziók felfedezése!

Az összejövetel során megtapasztalod az őrangyalod jelenlétét és az arkangyalok végtelen szeretetét és támogatását.  Segítségükkel megérzed saját angyali szárnyaidat, megtapasztalod kiterjedt önvalódat és elindulsz a magasabb szférák felfedézére. Útmutatást kérhetsz és kapsz a legégetőbb kérdéseidre és egyre inkább összekapcsolódsz az univerzum teljességével.  A meditáció során jelen lévő energiák segítik a csakrák és finom energiatestek tisztítását, feltöltését és összehangolását.