Egyik éjjel nagyon furán aludtam. Igaz, elég későn feküdtem le, bár ez nálam nem rendkívüli. Tudom-tudom, nem jó szokás, és azt is mennyire fontos az éjfél előtti lefekvés, de én éjjeli bagoly-típus vagyok, este nyolc után kezd el igazán szárnyalni a kreativitásom.

Ezen az éjszakán egy kérdéssel az elmémben tértem nyugovóra és bíztam abban, hogy reggelre megérkezik a válasz. Ez egyébként a tudatos álmodás technikája, sőt nem csak álomtevékenységnél működik. Ha erről többet szeretnél tudni, javaslom Ben Sweetland – Gazdagodj, miközben alszol c. könyvét.

A válasz-álom megérkezett, de ennél sokkal több történt.

Reggel úgy ébredtem fel, mint aki egy percet sem aludt. Az információk egész éjjel csak úgy dőltek, mintha tölcsérrel töltötték volna belém. A konkrétumokra nem emlékszem, csak az adott kérdésre feltett válaszra, de tudom, hogy valami komoly dolog történt. Már korábban is volt hasonló élményem, de ennyire intenzív még soha.

 

Elkezdtem kutatni, vajon milyen égi történésnek köszönhető ez az élmény, aminek hatására aztán egész nap csak kóvályogtam. Aztán bevillant Celia Fenn írása, amiben olyan választ találtam amivel együtt tudok rezonálni.

 

Ez az ominózus éjszaka július 27-én volt, egy nappal a Planetáris Újév kezdete után. A Palnetáris Újév kezdetén egy erőteljes portál vagy örvény nyílik meg, ami beengedi az új Fény Kódokat a Földi hálóba, hogy ott szétáramoljon.

 

Hálásan köszönöm, megérkezett, befogadom!

 

Ez a kapu az Oroszlán Kapuja, ami július 26-án nyílt meg, augusztus 8-án éri el a csúcspontját, és augusztus 12-én zárul be.

 

Az „Oroszlán Kapuja” az a pillanat, amikor a portál megnyílik, hogy beengedje az új kódokat az új idősíkba. Az ősi egyiptomi hieroglifákon ezt a kaput két egymással szembenéző oroszlán szimbolizálta. A Múlt és Jövő oroszlánjának nevezték őket, és természetesen a „Ma” érkezett be a kapun. A végtelen „Most”-ot a jelen időkben a kreativitás és áldások áramlásán keresztül tapasztalhatjuk meg.

Tehát ebben az időszakban számos lezárást és új kezdetet hoz a Fényáram, mely az Oroszlán kapuján át érkezik hozzád. ”

Ez is egy intenzív időszak lesz, bugyit felkötni!

 

A teljes cikket az Oroszlán Kapujáról és a Planetáris Újévről Celia Fenn oldalán a www.Starchildglobal.com találod meg, címe When Two Suns Rise: Sirius and the Planetary New Year

 

 

Share This