Az Őselemek  4 alkalmas műhelymunka azoknak, akik szeretnének összekapcsolódni a természeti erőkkel (tűz,föld, víz, levegő) és a kristályokkal, hogy megismerjék önmagukat és az őserők által harmóniát teremtsenek életükben.

Időpontja: 2014. május 17, 31, június 7 és 21.

Az Őselemek 4 alkalomból álló kis csoportos műhelymunka,  a Kristály Fény Ösvény program harmadik modulja. A képzés első két modulján lefektettük a kristálygyógyászat alapjait, és elindultunk önmagunk felfedezésébe a kristályok segítségével. Egyszerű, a mindennapokban könnyen alkalmazható módszereket tanítottam a résztvevőknek a testi-lelki harmónia visszaállítása és fenntartása érdekében.

Az Őselemek és kristályok tanfolyam során tovább megyünk az ösvényen és most más szempontok szerint ismerkedünk a kristáyokkal és önmagunkkal.

Az őselemek vagy elementális erők a földi létünket felépítő és meghatározó elemi alkotó erők, melyekkel elsősorban természeti erőkként találkozunk és számos formában nyilvánulnak meg. Ezek a minőségek  leképeződnek a testünkben hiszen a földi teremtés részesei vagyunk, és megmutatkoznak tetteinken, érzelmeinken és gondolatainkon keresztül.

Az őserők folyamatos mozgásban vannak körülöttünk és bennünk, ami az irányától és személyes beállítottságunktól függően támogatnak, vagy épp úgy érezzük, hogy ellenünk dolgoznak. Ezekre a folyamatokra keressük a választ a tanfolyam során.

 

  • Ösztönösen érzed a kövek pozitív hatását, de nem tudod hogyan kezdj bele a megismerésükbe ?
  • Észerevetted, hogy a régi megoldások már nem működnek, azonban még nincs új rendszered ?
  • Komoly változás zajlik az életedben és támogatásra van szükséged ?
  • Már vannak élményeid a kristályokkal, de úgy érzed, hogy útmutatással könnyebb lenne ?
  • Érzed, hogy a változás küszöbén állsz, de nem tudod merre indulj, még keresed a válaszokat?
  • Szeretnél természetes gyógymódokat, praktikákat bevonni a tárházadba saját magad és a családi harmónia érdekében?

Te mire keresed a választ?

A kérdésre a választ én nem tudom, azonban segíteni tudok abban, hogy megleld a saját válaszodat, hiszen minden Benned van.

Gyere el a tanfolyamra, én személyesen kísérlek azon az úton melyen haladva felfedezed a saját fényedet.

Az Őselemek és Kristályok műhelymunkai részleteit a Képzés menüpontban találod. 

 

Share This