elixirekKristály eszenciák

A kristályok varázserejét már ősi civilizációk is ismerték és használták gyógyításra és a tudatossági szint emelésére. Az elmúlt 50 évben ismét egyre több figyelem fordul a természet stabil képződményei felé és az emberiség egyre behatóbb tudásra tesz szert. Gurudas (1941-2001) amerikai homeopata és rezgésterápiás gyógyító Szent János és Hilarion Mester tanításai alapján saját tapasztalataira építkezve jelentős mennyiségű tudást gyűjtött össze  kristály és virág eszenciákról és publikálta könyveiben. Ennek a tudásnak birtokában készítette a finom-rezgésterápiás eszenciákat köztük egyedi kristály elixíreket és eszencia kombinációkat, amelyeket ma a Pegasus Products Inc. állít elő.

Az ősoldat a szokásos módszerrel a napfény energetizáló hatásával készül, tehát a kristályt tisztított vízbe teszik, majd több órára vagy akár napokra napsütésre helyezik és végül a kristályt eltávolítják a vízből. A Pegasus előállítási módja abban különleges, hogy a napfény xenon gázon halad keresztül mielőtt energiája elér a vízhez, amely a Sziklás hegység egyik forrásából származik. A xenon segít a napfény káros hatásait eltávolítani. Az ősoldatból 7 cseppet adagolva 30 ml-hez  készül a törzsoldat, melyet cseppentős üvegbe töltenek. Az elixíreket geometriai struktúrák alá helyezve tovább erősödik rezgésük. Az eszenciáknagyrésze víz alapú, néhány kombinált készítmény azonban tartalmaz alkoholt is.

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Table Normal”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:”Times New Roman”; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

A kristályeszenciák alkamazása a kristályterápia  legnemesebb válfaja, önállóan és más holisztikus terápia vagy hagyományos orvoslás mellett is alkalmazhatók a testi- lelki jóllét érdekében bármely korosztályban. Állatok gyógyítására is alkalmazhatók.

 

Az eszenciák megvásárolhatók itt

 

Tájékoztató pdf brossúra letöltése

Share This