Azt hiszem még nem osztottam meg veled azt, hogy nemrég Pénz Áttörés Módszer® coach tanúsítást szereztem. Ez a vállalkozásomban tökéletesen passzol a jelenlegi és a tervezett tevékenységekhez, hiszen a módszer ötvözi a gyakorlati pénz kezelés rendszerét a személyiség fejlődéssel.

AP2 moneyEzzel a módszerrel abban tudok segíteni a klienseimnek, hogy a pénzzel kapcsolatos rossz beidegződéseket, netán önszabotázst abbahagyják,  azonnal több bevételük legyen és több maradjon a zsebükben.

Annyira lelkesít ez a coaching munka, és hálás vagyok, hogy rátaláltam erre a módszerre, amivel struktúráltan segítek haladni klienseimnek a céljaik felé, a pénzügyek átalakításával.

Ez a téma remekül illeszkedik az Aranybányához vezető úthoz, pontosabban annak egy fontos része, viszont kiemelten kezelem, mert tapasztalatom és a korábbi visszajelzések szerint a pénz jelenti a legnagyobb akadályt a célok elérésében.

Ezért most szeretettel meghívlak egy ingyenes webinárra, ahol megismerheted a 3 titkot, az alapelveket  amivel könnyedén Te is átalakítod a  pénzzel való kapcsolatodat, azért hogy egyre több maradjon a zsebedben!

Azonnal használható ötleteket is kapsz a webináriumon, ezért jelentkezz most!

penz webinar blog

Május 17. este 19h

A webinaron:

  • Felfedezd a pénzzel kapcsolatos hiedelmet, ami láthatatlanul távol tart az anyagi jólléttől és bőségtől
  • Megtanulhatod hogyan alakultak ki a tudatalattiban rejtőző pénzzel kapcsolatos blokkok
  • Megismerd az 5 kulcs területet, ami szükséges ahhoz, hogy a pénz szabadon, bőségesen áramoljon hozzád
  • Feltérképezed hol tartasz most az 5 kulcs terület mindegyikén a teszt segítségével, amin végigvezetlek
  • Ötletek és javaslatokat kapsz  mit tegyél az egyes területekhez kapcsolódóan , hogy több bevételed legyen és szabadon költsd a pénzt.

button_jelentkezzitt narancs

Semmi vesztenivalód nincs, nem kell sehova menned és egy fityingedbe sem kerül! Csupán egy óra az életedből és más megvilágításba kerülnek a pénzügyeid.

Várlak szeretettel!

Share This