A kínai naptár szerint most hétfőn belépünk a Sárkány évébe, ami egyben vízöntő Újhold napja is. Az újhold új kezdetekhez és a teremtés magjainak elvetéséhez kedvez, így különleges támogatást élvezhetünk.

Ebben a kedvező fényszögben szerettel várunk a Teremtő szertartásra, meditációra!

Vasárnap (január 29.) délután 4-8 óra

Kristálysas Életmódközpont
XIV. Budapest, Uzsoki u. 49/B.

Az összejövetel során megismerkedünk az ősi sárkány energiával Hazel Raven Sárkány eszencia és az ahhoz tartozó kristályok segítségével.

“A sárkányok a bölcsesség, mágia és ősi tudás hordozói. A sárkányok azért vannak jelen újra, hogy segítsenek nekünk az új kezdetben, a tudatosság és szeretet új hullámában. A tradiciók szerint a Sárkányok természetfeletti erővel bíró tanítók, harcosok és védelmezők.”

Év elején mindenki új terveket sző, megfogalmazza azokat feladatokat amiket szeretne megoldani, vagy új helyzeteket termteni. A pozitív eredmény érdekében áttekintjük a megvalósítás energetikai lépéseit és oldjuk a még akadályozó mintákat. Majd vezetett meditációban égi segítők támogatásával elvetjük az óhajtott eredmény magvait. A gyakorlat során lehetőség lesz kristály programozására is, amely a következő időben segítségedre lehet a mindennapokban.

Andrea és az est házigazdája Zsó

Részvételi díj: 2500 Ft

A részvételhez kérlek regisztrálj: info@kristalytanc.hu

Share This