Szelenit

Angyali kristályok – írta Hazel Raven

Decemberben kollektívan áthaladtunk egy tudatosság portálon, amely elhozta annak az emlékét, hogy kik vagyunk valójában.  A kollektív tudatosságban bekövetkezett ugrás azt is jelenti, hogy fel kell készülnünk az expanzióra vagy kiterjedésre, ami bizonyára elkövetkezik. Ahogy a spirituális útunkon megértésre teszünk szert felfedezzük a kozmikus tudatosságunkat, univerzális tudatosságunkat és mindennel való kapcsolatunkat.

Azért, hogy megértéssel  horgonyozzuk le ezeket az új energiákat, megállítsuk a zavarodottságot, amely beárnyékolja az ítélőképességet és így a szívközpontban harmóniában és egyensúlyban maradjunk, ebben a hónapban fókuszáljunk erre a csodálatos kristályra a szelenitre.  A szelenitet Szelénről, a hold görög istennőjéről  nevezték el a ragyogó holdszerű fénye miatt. Jóslatokban a szelenit azt mutatja, hogy itt az idő a tiszta szándék és célok kinyilvánítására különösen spirituális célokkal kapcsolatban.

Tudományos jellemzői:  A szelenit gipsz kristály, vizes kálcium-szulfát.  Nagyon puha (Mohs keménység 2), tehát körömmel is karcolható, ezért  figyelmesen bánjunk vele.

Kulcsszó: Emlékezés

Beavatás: Rejtett tudás

Angyal: Ofaniel (Ophaniel)

Fizikai szinten: Méregtelenítő hatású a szelenit. A szelenit a központi idegrendszert rendezi és gyorsan távolítja el a blokkokat  és a stagnáló energiát.

Érzelmileg: a szelenit  támogatja az érzelmek, viselkedési minták és hiedelmek elengedését, melyek nagyon diszfunkcioálisak.

Pszichésen: a szelenit emeli a szellemiséget, isteni örömöt és játékosságot hoz életünkbe, hogy a világ Fény energiáját növelje.

Mentálisan: a szelenit szellemi világosságot hoz, az agyi aktivitást fokozza és segíti a tudatosság kiterjesztését.

Spirituálisan: a szelenit az éterikus blokkokat tisztítja a transzperszonális csakrák aktíválásával.

Mágikusan:  nagyon erszelenit lampaőteljes kristály a múlt és jelennel való kapcsolódáshoz  és kommunikáláshoz, az angyali kommunikációt is beleértve. Gyorsan távolítja el a sötétséget, árnyékot és stagnáló energiát.

Csakra: Lélekcsillag

Megerősítés„Éber vagyok a végtelen tér és idő lehetőségeire. Az isteni megértés keresztül áramlik rajtam és kiárad mindenbe amivel találkozom.”

Kristály elhelyezés: helyezzük a korona vagy lélekcsillag csakrába

Meditáció: a szelenit kiszűri az ego alapú téveszméket. Fokozza az intuiciót, tisztánlátást, tisztánhallást és a Fénytest aktíválást.  A szelenit használható a 12 szálú DNS aktíválásához.

Gyógyítás: a szelenitet gyakran „csodapálcaként” használják a  csakrákból való megrekedt energiák és érzelmi  romok eltávolításához.

Tisztítás: soha ne használjunk sós vízfürdős technikát a szelenit tisztításához, mert  vízben könnyen oldódik.  A szelenit nagyon érzékeny a vízre és páratartalomra – kézben meghajolhat és vékony lapocskákra eshet szét ha viszbe tesszük.

Füstölés: füstöléssel való tisztítás javasolt. Égessünk zályát vagy cédrust és enneki füstjében tisztítsuk a szelenitet.

Vizualizáció: képzeljünk el egy tiszta fehér fényoszlopot, helyezzük bele a szelenitet és kérjük annak tisztulását minden negativitástól.  Vagy vizualizáljuk az Ibolya Fénysugarat a szelenit megtisztításához.

Lélegzettel: Vegyünk mély levegőt, fókuszáljunk majd erőteljesen fújjuk ki a szeleniten át, hogy elfújjunk minden stagnáló energiát a kristályból.

Angyalok:  ha tudatosan dolgozunk az angyali szférákkal kérhetjük az angyalok segítségét is, amely csodálatos módja a kristályoddal való törődésnek.

 

Ofaniel (Ophaniel) arkangyal

Ofaniel  a Hold kerekének angyala, a növekedés,  az élet,  a halál és az újjászületés univerzális ciklusának. A mennyei Fénykódok őrzőjeként Ofaniel a tudattalan minták elengedésében támogat. Ezáltal világosabbá válik és közelebb kerülünk az igazi lélekfeladatunkhoz.

Szólítsuk Ofaniel angyalt az emlékezés spirituális útján való támogatásért.

 

 

© Hazel Raven, minden jog fenntartva. Fordította Perneczky Andrea

A cikk forrása:  Silent Voices magazin 2013 január

Share This